Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 10:28 Toplam 24 oyuncu 50 sunucu 584 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Tek Kişilik Oyunlar
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Lotr:the battle for middle-earth ve flatout sorunsalı.

pprodigy
Oyuncu
24 Aralık 2004 21:06 %0
LOTR:The Battle for Middle-Earth ve Flatout sorunsalı.

LOTR:The Battle for Middle-Earth (dvd) yükledim bir makineme ve diğer makinelere klasörü kopyalayarak çalıştırdım(Hemen hemen tüm oyunlar bu yöntemle çalışıyor)Ancak ve ancak mesela campain de 2 dk oynuyosun ve tüm adamlar ölüyo.Yüklediğim makinede denedim bir sorun yok.Registerlarını kopyaladım diğer makineye save klasörüde dahil ama farkeden bişi yok 2 saattir kasıyorum.Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim.

FLATOUT:Bu oyunuda yükledim ama exeyi tıklayınca kapkara ekran birbirimize bakıp duruyoruz.Oyunun resmi forumlarına girdim ve hata yaşayan insanları gördüm.Demek ki yapmam gereken bişey var.Ama ingilizcem pek iyi olmadığı için çözemedim anlatılanları v.s.Bu konuda da yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.

Teşekkürler.

Dark_Jedi_Saner
Oyuncu
25 Aralık 2004 10:40 %0
alıntı:
Gönderen: pprodigy
FLATOUT

Görüntü kartı sürücülerini en yenisini yüklemeyenlerde böyle bişey olduğunu duydum.

The Darkside of The Force

mdc l Biyoloji
Oyuncu
18 Ocak 2005 13:29 %0
Oyunu cd den kurman gerekio yani oyunun kurulmuş halini alıpta başka bir makineye koplayaladıktan sonra çalıştırırsan adamların ölü aynı olay red alert 2 içinde geçerli yani oyunu cd den kurman lazım klasör taşıyarak olmaz

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: