Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
15/10/08 21:45 Toplam 209 oyuncu 54 sunucu 1083 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » Genel Tartışma
YanıtlaAlana Geri Dön
Yazar

Konu: Mu online

RocK!n
Oyuncu
24 Aralık 2006 14:12 (24/12/2006, 14:12) %0
alıntı:
Gönderen: dejawu45
herkeze selam..!
muonline bilmeyenler bir kere hic konusmas1nlar gayet güzel ve zevkli bir oyun ve isin asli sonsuz oldugu icin insan ayri bir zevk aliyor diger oyunlarla kesinlikle kiyaslanmamali ben internet cafe isletiyorum ve cafemde herkez hemen hemen muonline oynuyor ilk zamanlar banada acayip geliyordu ama isin aslini ogrenince zevk aliyorsun sugunlerde yeni birserver kurma asamasindayiz diger serverlerden farkli olmayi dusunuyoruz ve yapicaz hic dusundunuzmu neden turk serveri olmas1n diye biz bunu dusunduk ve gerceklestirdik biraz zor oldu ama amac1m1z zoru basarmakt1 ve mu online gelince ben Mu-israel diye bir serverda oynuyorum cok lag var ama yinede 90 reset atmayi basardim k1sa bir surede ve o kadar cok turk varki sahsen ben kendimi onlar1n icinde kendimi sansli hissediyorum cok yak1nda kendi serverimizda hizmete sunacag1z tum muonline hastalarini bekliyoruz ilk 100 accounta beles exc itemler )) mesela yani isn sakas1 bir yana biz bu serveri diger serverlar gibi hdünyaya yaymayi dusunuyoruz neden herkez turkce konusmas1n neden 1sted1klerinizi kolayca dile getirseniz iste biz bunlari yapiyoruz cok yakinda arkadaslar biz takip etmenizi tavsiye ediyorum iyi eglenceler...!

Diablo özentisi 2 canavar kesince 10 lvl atlanabilen bir oyun için güzel mi diyorsun?

Not: "I" karakteri yerine "1" kullanma türkçemizi altüst etme.

Bir ninjanın hayatı şemsiyesine bağlıdır.
Usta SUYUTTI

bidpai
Oyuncu
04 Ocak 2007 12:16 %0
cogu turk psychic-doom adli serverda boy gosteriyor. bazi serverlarda oyunun stili farkli oluyo high exp/low exp/ olarak ayriliyor ve reset atmaniz zor oluyor. ama populer bir server psychic-doom, offical sitesi www.psychic-doom.com

bidpai
Oyuncu
04 Ocak 2007 12:23 %0
Kendi karakterini kasma acisindan soul master olmani tavsiye ederim. Ilk baslarda kasman biraz zor oluyo fakat sonradan cok daha kolay lvl ve reset atiyorsun. Dark Lord hic olmadim fakat hit dmglarini biraz abartmislar sanki. Dark Lord olan herkes harbi Lord oluyo oyunda diger karakterleri hic dusunmemislerde diyebiliriz guildwar acisindan.

alıntı:
Gönderen: "NosferaT"
Şu icons sitesindeki server a bende bi el attım dedim bakayım bi bu mu online nasıl bir şey ?
Direk darklord seçtim...!?! Nası oldu bu ? 30 res falanda yok hatta bırak oyun hakkında hiçbir bilgim yok ama darklord seçtim işte
Bana başlarda oyunu öğrenme açısından kolay ilerleyen bir karakter söylermisiniz
Bide nedir ne değildir olay nedir mantık nedir falan filan işte klasik başlangıç adımları
Bu arada oyuna girdiğimde bendede se çıkmadı oysaki sesleri müzikleride merak ediyordum.
Respectly...
When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today, I wish he would go away

^4^^Akyosun^^
Yüzbaşı
Yüzbaşı
10 Ocak 16:32 %0
server olsa oynicaz

yahero
Oyuncu
05 Şubat 12:43 %0