Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 20:58 Toplam 286 oyuncu 47 sunucu 1108 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: World of warcraft&diablo

SecretDemon
Oyuncu
18 Aralık 2004 14:36 %0
Burdan wow oynamak icin subata kadar beklemek istemeyen tum oyunseverleri wow us serveri icin cagri yapmak istiyorum.

- 4 Araliktan beri sorunsuz bir sekilde oynamaktayim.
- Bilgi warcraft forumlarinda.

- Kisaca bahsetmek gerekirse wow la diablo nun benzerlikleri cok fazla.
- Quest olayi tamamiyle ayni. Npc lerden quest alip bunlari tamamladikca level atlaniyor.
- Wow un devasa dunyasi,senaryosu ve grafiklerini bir kenara birakirsak diablo dan buyuk tek farki diablo yu 8 kisi degilde 5000 kisi ayni mekan da oynadiginizi dusunun=wow

lvl 25 dwarf hunter,lvl 12 night elf hunter

olredi wow rullaz bekliyom seni en yakin zamanda.

allreadydead

Moderatör
18 Aralık 2004 16:19 %0
valla gelcemde bu aralar okul falan islerim karısık. sen nerden ve kaca aldınki WoW u US serverinda oynuosun ?

Dont try to kill me 'cos i'm allreadydead
fight till the blood on your hands is a blood of a king...
Sacred Blade of Tc
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Regalya
Oyuncu
19 Aralık 2004 00:31 %0
Orc shaman rulez hem questleri zevkli hem kullanimi guzel lakin elite yeti tamelemis hunter in bizim Raven dopunun onunden gectigini duydukdan sonra fikrim biraz degissede bilemiyorum ^^

İncertam frusta mortales,funeri horam quatiris.Defianda me dios demi.!!
Ouo timortis minusest eo minus ferme pericılli est.!

Ac1DBuRN
Oyuncu
19 Aralık 2004 01:03 %0
Beyler ocak ayinda wow ile sizlerle birlikte olmai planliorum. Benimle birlikte bi kac d2 cide gelecek. Henuz oyun yeni iken toplu bir turk clani kuralim derim. Tek cati altinda daha zevkli olur. Class olarak direk Hunter'a girecem. Ztn tip te elf e benzio tam olsun

Being deleted...

sufferly
Oyuncu
19 Aralık 2004 11:20 %0
cdyi nerden bulabilirim?konur da bi cafede oynanıyor. oynamak için orjinal cd mi gereklidir?bu oynanan betasımıdır?yenisi çıkacaksa kasmaya değermi?

Regalya
Oyuncu
19 Aralık 2004 15:11 %0
Fileplanetten indirebilirsin yada istanbuldaysan Orange Cafe,Yazici oglu cevresindeki cd cilerden vb.

İncertam frusta mortales,funeri horam quatiris.Defianda me dios demi.!!
Ouo timortis minusest eo minus ferme pericılli est.!

Sereg'wethrin
Oyuncu
21 Aralık 2004 11:27 %0
yakında worldof diablo çıkartır lar merak etmeyin
önce d3 ü çıkarırlar sonrada olayı online a çevirirler

yaknda dediğim de kucaımızda torun sallarken falan ehehhee

Respect is everything

[dMb]-Iluvatar
Oyuncu
29 Aralık 2004 17:26 %0
ben euyu bekleyecem zaten su anda kore betasında oynuyorum level 31 mage var simdilik.oynayacaklar fln olursa banada haber verin =) bide baska sitedeki bi olusuma girdim guild olarak isteyen olursa soylerim =)

SecretDemon
Oyuncu
01 Ocak 2005 08:31 %0
http://www.oynasana.com/forum/m241291
http://www.oynasana.com/forum/m240448

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: