Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 10:18 Toplam 20 oyuncu 50 sunucu 554 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Cd-r0m ve ms-dos hatasına çözüm

Fr0st N0va
Oyuncu
14 Aralık 2004 18:22 %0
bilgisayarıma film yüklemeye çalışıyorum yada oyun özellikle video dosyaları yüklerken bazen son 10 sn kala '' GEçersiz MS-dos işlevi '' yazıor ne alakadır anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.

cdleri başka yerde denedik yükleniyor sorunsuz.
nfs underground 1 ve ve 2. versionun minumum yükleyebiliorum medium ve full yükleyince olmuyor.

cdrom iconu kayboluyor cdyi açamayınca yada mpg i tıklıyorum takılırsa bi yerde açılmayıp cdrom iconu kayboluyor makinayı resleyince gelior icon.

birçok şey denedim olmuyor yükleyemedigim şeyleri cd deki dosyayı .rar lıyarak kaydediorum yemezse eger ner0 programıyla kaydedıorum bilgisayara .nrg uzantılı dosya falan o şekil. cd rom sıfır bzen cdlerde sıfır oluyor.

Sorunun çözümü yada çözümler üretecek arkadaşlara teşekkürlerimi sunurım şimdiden.

Fr0st N0va
Oyuncu
15 Aralık 2004 18:52 %0
ya tamam hatayı verior da cd-r0m iconu neden kaybolur.
mkinayı yeniden başlatmak zorunda kalıyorm ıcon o zman geliyor yok mu bi care yada sebebini bilen ?

allreadydead

Moderatör
15 Aralık 2004 22:58 %0
DMA acıkmı cd-rom larda ?
acık degilse sistem yöneticisinden cd-rom a girip ordan acabilirsin.

Dont try to kill me 'cos i'm allreadydead
fight till the blood on your hands is a blood of a king...
Sacred Blade of Tc
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: