Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 10:46 Toplam 36 oyuncu 50 sunucu 514 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Warcraft
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Orjinal w3

SirIvanhoe
Oyuncu
12 Aralık 2004 12:25 %0
Warcraft3-Frozen Throne u battle.net te oynamak için her ikisinide orjinal mi almak laz1m?. yani warcraft 3 u sahte, frozen throne u orj. alsam oynayabilir miyim?. Diablo da boyle deildi.. Ikisininde orj. olmas1 laz1md1.. sagolun simdiden..(insallah mod.lar silmez)

cs:I.RicHard
jk:SirIvanhoe

Necrolord
Oyuncu
14 Aralık 2004 09:44 %0
2 side orjinal olmalı.

Selphie
Oyuncu
16 Aralık 2004 15:40 %0
abi valla içimi okumusun ben de tam bu mesaji atacaktim... bence bi denemek lazim yazan arkadas sallamis büyük ihtimalle ... çalismazsa da ossun içimizde patlar ama patlayan warcraft olsun..

DP|highking
Oyuncu
16 Aralık 2004 18:50 %0
Öyle bisenin olma imkanı varmı allah askına ya
sacmalamayın lütfen

SirIvanhoe
Oyuncu
16 Aralık 2004 21:46 %0
Nasıl yani anlayamadım ne demek istediğini..

DP|highking
Oyuncu
17 Aralık 2004 00:06 %0
alıntı:
Gönderen: SirIvanhoe
Nasıl yani anlayamadım ne demek istediğini..

İkisininde orjinal olması gerekiyor

Necrolord
Oyuncu
17 Aralık 2004 03:47 %0
alıntı:
Gönderen: Selphie
abi valla içimi okumusun ben de tam bu mesaji atacaktim... bence bi denemek lazim yazan arkadas sallamis büyük ihtimalle ... çalismazsa da ossun içimizde patlar ama patlayan warcraft olsun..

Bak hic gulecegım yoktu gecenın bu vaktı guldurdun beni.
Muhahaha.
Nie salliim ki?
Blizzard salak mı 1 cd key ile bnet e alsın?
O zmn tft yi nie cıkardılar?
Veya tft alanlar salak mı?
Bi dusun.

Selphie
Oyuncu
17 Aralık 2004 19:34 %0
battle.net'te tft'nin bölümü ayri roc'un bölümü ayri... onun için bence bu olay süpheli; tft'den girerken sadece tft'nin serial'ini kontrol ediyor olabilir programi yazan sen degilsin ki bilesin... çok bilmislik taslamayalim... denemeden bisey söylenemez... benden bu kadar...

darktrpr

17 Aralık 2004 20:36 %0
İkisi de orjinal olmadan girilmiyor. Hangi key sorunluysa direkt olarak o yönde hata veriyor.

EVIL_DeaD
Oyuncu
17 Aralık 2004 22:07 %0
özellikle belirtiyorum war3 ün orjinal olması gerekmemektedir ben orjinal olmadan oynuyorum sadece frozen throne nin orjinali olsa yeter nasi oynayacağınız hakkında bilgi almak istiyen bana özelden ulaşsın

Cengaveraso
Oyuncu
17 Aralık 2004 23:49 %0
ikisininde orjinal olması lazım. Ancak başkasının war3 *****ini kullanarak tek orjinalle girebilirsin ki öbür arkadaşın girdiğinde sen giremezsin.

fkursad
Oyuncu
18 Aralık 2004 10:39 %0
İki cd de orjinal olmadan kimse offical server a giremez. battle nette kullandınız başkasının şifresiyse servera girişte size "sizin şifreniz şu kişi tarafından kulanılmaktadır" diye bi msg gelir. Ama o kişi serverda deilse girebilirsiniz. Sadece ROC dan girseniz bile server onun cd keyine bakacağından gene orjinal olması lazım. Eğer TFT çıktığında cd keysiz bi patch olarak çıksaydı üstteki bazı arkadaşların dedii olabilirdi ama TFT den girince haliyle onunda cd key i kontrol edilio..

fkursad@msn.com (msn)
gl hf gg disconnect :(

Necrolord
Oyuncu
18 Aralık 2004 22:10 %0
alıntı:
Gönderen: Selphie
battle.net'te tft'nin bölümü ayri roc'un bölümü ayri... onun için bence bu olay süpheli; tft'den girerken sadece tft'nin serial'ini kontrol ediyor olabilir programi yazan sen degilsin ki bilesin... çok bilmislik taslamayalim... denemeden bisey söylenemez... benden bu kadar...

Sımdı bnet de tft oynarken map hack yapınca roc cd key i banlanıyor demekki neymis? ROC UN CD KEY İNİDE KONTROL EDIYORLARMIS.BUNU ANLAMAK ICIN PROGRAMI YAZMAYA GEREK YOK.
COK BILMISLIK DEIL GERCEKLER.
SADECE ROC CD KEYIN ORJINALSE BNET E GIRERSIN AMA ROC KISMINA TFT YE DEIL VE EGER TFT DE VAR AMA ORJINAL DEILSE PVPGN SERVER A GIRERSIN KI O DA BI ISE YARAMAZ LAG LA HACKLE BISSURU IPE SAPA GELMEYEN ADAMLA UGRASMAK ZORUNDA KALIRSIN.
DEMEKKI NEYMIS BILMISLIK TASLAMAMAK GEREKIYORMUS.

Selphie
Oyuncu
19 Aralık 2004 16:55 %0
ulan varya alcam denicem bakalim nolcek....
(ama çalissa da çalismasa da benim *ötümde patlicak çünkü adsl yok ama nese ) zaten merak ediyordum...

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: