|
|
 | Yanıtla | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Red alert 3 yolda | | Oyuncu |  | 19 Ocak 2007 21:28 %2 | |
| BEN TANYA YA HASTAYIM   | | | |
| | Oyuncu |  | 31 Ocak 2007 12:46 %0 | |
| ea la weswod dağıldı yani ra3 olmuyacakmış dağılmış projenin yarısında kalmış para dan anlaşamamışlar
ea ve weswod dağılşmış yani ,Ra3 olamaz | | | | Oyuncu |  | 01 Mart 2007 18:41 %0 | |
| | umarım güzeldir.çıkınca hemen indiririm | | | | Oyuncu |  | 20 Mart 2007 09:10 %0 | |
| Arkadaşlar bende ra2 nin üzerine oyun bilmem hatta üstüne yuri yide koyarsanız dünyanın en harika oyunu derim ama ra3 sabırsızlıkla bekliyorum peki türkiye olacakmı sizce ondan bahsedin  | | | | Oyuncu |  | 22 Ağustos 2007 11:31 %2 | |
| sadece yenı senaryo ıstıyorum ben ufak tefek deısıklıkler dısında hıc bısey ıstemem | | | | Oyuncu |  | 04 Eylül 2007 09:31 %0 | |
| | ama bildiğime göre arkadaşlar generals olmadan ra 3 çalışmıo çünkü 3D generalsın motorunu istio | | | | Oyuncu |  | 10 Ekim 2007 20:21 %0 | |
| Beklenen oyun Tiberium Wars du çıktı, oynandı, bitirildi.
Red alert ile pek alakasını göremedim en azından adını bile.
Sonsuza dek yatabilen ölü değildir,
Tuhaf zamanlarda ölüm bile ölebilir... | | | | Oyuncu |  | 25 Aralık 2007 11:50 %0 | |
| aslında red alert 2yi arkadaşımda oynadım.ama hastasıyım oyunun.hele american battle lab ı ele geçirdiğim zaman kalbim ağzıma geldi.3 ü de beklerim.fakat ilk önce şu ra2 yi indiriyim.ardından yuri yi getiririm dünyaya.çünkü ben ra2 de sovyet senaryosu oynuyorum.ardından müttefikler gelir benim için.tüm oyunlarımda öyleydi.önce kötüler(yaşasın kötülük),sonra iyiler.Türkiye olsa olsa müttefik olurdu.çünkü sovyetler falan hep kömünistti.zaten amblemleride öyle.Fakat derinlere girdiğimizde oyunda Avustralya,Çin(özellikle,ki onlar sovyetlerden olacaktı),Japonya yok ortada.Öyle gelişmiş milletleri koymamış bizi kim koysun?
+Oyunu yapan firma(yazarken aklıma gelmedi)bu sovyet devletlerin adlarını koymamış.Sadece bunları UTANÇ İÇİNDE koymuş.Fark ettiğiseniz hep güneydoğu ülkeleri vardı.Bizde onların bitişiğindeyiz.İyice düşünün bakalım dediğimi anlayacak mısınız? | | | Orgeneral
IMP3RIAL Sh4rpShooTR: "0TT0M4N"

|  | 10 Şubat 18:17 (13/03, 01:20) %0 | |
| | ben sadece ra2 yi ve generals zerohour ı oynadım. şimdide cc3 tiberium wars ı oynuyorum . bide genişleme paketi geliomu geldi mi ne kanes wrath die ve bu arada cc3 harika bi oyun. süper bi yapay zeka war. ztn 2dvd. bu ra3 cc3 ün neresinde olacak. yani görüntü, senaryo,kalite olarak. ve ilk başları okudum ra1 de kane wardı demiş biri. orayı bi açarmısın. kane tam olarak napıyodu yaa çok merak ettim bak | | | | |
|
|
|
|
|
|