alıntı:Gönderen: RazoR Bladesigh
en az 9550Ge alabilirsin. onun bi üst modeli olan 9600XT sonrasında 9800 serisi daha sonra da Radeon'un aşmış modellerini düşünebilirsin. Az para vercem dersen 9550Ge almanı tavsiye ederim. Ama yok ben 150$ civarı verrim dersen 9600XT iyi gider. yukarsı beni aşar dersen daha yukarı çıkma hiç =)
~~ Amin Mella Ille Sebla ~~
+
$u anda ilerisi için dü$üneceksen Asus 9800 pro veya sapphire 9800 pro tavsiye ederim..
daha abartılarıda yok degil ama gereksiz $imdilik.. We sold our souls for games so long
tabiiki biliyorum 9800 ile kapısamayacagımı zaten doom3 testlerinde 9600serisnden daha iyi bir kart olarak gösterilmis...simdi ben bu kartıma overclock yapsam ne yapmalıyım ne yapmamalıyım...(önce board degisecek 4x kullanıyorum kartı^^)
Zoru Basarırım...İmknsız ise iki günümü alır....
LİGMİZE SAHİP CIKALIM http://www.esl-europe.net/tr
4x ve 8x geçi$leri zannettiginiz kadar büyük bir performans artı$ı saglamayacaktır..
Overclock yapacaksan her ne kadar ısınmıyor desende uzun vadede ısınacak hatta başına dertler acacaktır.Hemen yükleme yapma ,kademe kademe artır ve ısısına dikkat et.Isınmıyor ısınmıyor dersin sonra pat diye gider kart yazık olmasın We sold our souls for games so long
+
$u anda ilerisi için dü$üneceksen Asus 9800 pro veya sapphire 9800 pro tavsiye ederim..
daha abartılarıda yok degil ama gereksiz $imdilik..
We sold our souls for games so long
iyi de asus niye? fiyatını bulamadım ama asussa kesin pahalıdır(öyle mi?) pro@xt olabilen bi 9800pro almalı bence.
Truth might be changed by victory!
6600 GT ye ısınamadım ben..x800 LE yi yada 6800 LE cok daha mantıklı cözümler gibi geliyor... Dont try to kill me 'cos i'm allreadydead
fight till the blood on your hands is a blood of a king...
Sacred Blade of Tc
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.