Underground 2 'de manuel oynamak performansı arttırır mı? Kendini geliştirebilirmisin? Yoksa ben boşu boşuna mı kasıyorum? Face the thing that should not be..
Abi pc nin performansından bahsediyorsan ne alaka ki arttırsın.Kendini geliştirir evet.Drag larda 2. dahi olmazsın.Ben şimdide olmuyorum nerye .Ama manuel otomatik için elin 2 parmağı boşuna kullanılmış olacak.Aynı anda "r" "shift" "ctrl" "b" "space" kullanmak zor olsa gerek.Yani r ve b yi hiç kullanmaman lazım.Boşuna kasma diyorum ben.Oto oyna daha zevkli bence. Messenger #kaganpeneklioglu@hotmail.com
E-mail #kaganpe@mynet.com
#kaganpeneklioglu@yahoo.com
Abi naaptın ya öldürmüşsün beni arabanın performansından bahsediyordum. Ya ne bilim mesela 3. 4. viteste giderken çok keskin bir viraja gelirsin frene hiç basmadan vitesi 2'ye ya da ççok keskinse 1'e indirirsin sonra tekrar vites arttırıp devam edersin. Ayrıca otomatik viteste araba drag'da perfect olarak gösterilen yerden daha düşük devirde vites değiştiriyo. Good short arası bişey yapıyo. Belki performans artar diye düşünüyorm ama ben pek değişen bişey görmedim. O zaman da devir ibresine çok fazla baktığından otomatikteki kadar deli manevralar yapamıyosun. Ama çok kasarsan geliştirebilirsin belki. Benim sorduğum şey buydu. Face the thing that should not be..
manuel oyna.. çok daha avantajlı.. bi kere arabaya alıştın mı,mesela 2. veya 3. viteste yaptığı max. hızı fln, virajlarda çok daha avantajlı oluosun.. otomatik sux.. eğer böyle bolca modifiye olan bi oyunu otomatik oynarsan bi anlamı yok.. git nfs 4fln oyna.. ferrarilerle.. daha gerçekçi daha heyecanlı oluyo manuel.. i am; kengurum..
gl,hf,gg..