Beyler ben 5 li sistemi döşedim arkaya döşediğim herşey yuvarlak olan aletler varya onlardan.Ben bunları kullanarak müzik dinleyebilecekmiyim yoksa foto larda bajaı acarak hava atmak içinmi yapılmış bunlar ??.Müzik dinleyeceksem nasıl yapacağım bunu ? Messenger #kaganpeneklioglu@hotmail.com
E-mail #kaganpe@mynet.com
#kaganpeneklioglu@yahoo.com
Oyundaki başka şeyler gibi (hidrolik falam) yalan bu hoperlölerde. Zaten arabaya taktığın hoperlörden müzik dinlemek de nerden aklına geldi ki The Darkside of The Force
alıntı:Gönderen: Dark_Jedi_Saner
Oyundaki başka şeyler gibi (hidrolik falam) yalan bu hoperlölerde. Zaten arabaya taktığın hoperlörden müzik dinlemek de nerden aklına geldi ki The Darkside of The Force
hidrailk konusunda yanılıyorsun.Araba dururken "j" ye basılı tut sonra ileri yada geri ye bas(J ye basılı tutarken basacaksın).Araba zıplıyo ve sana extra nos kazandırıyo. Messenger #kaganpeneklioglu@hotmail.com
E-mail #kaganpe@mynet.com
#kaganpeneklioglu@yahoo.com
Oyunda yapılan her güzel hareket N2O seviyesini yükseltiyo zaten. Kaza yapma da düşürüyo. Hoparlör olayını ben de bilmiyorum henüz stage 3'teyim. Ama bulunca mutlaka yazarım. sdfdsf
alıntı:Gönderen: Dark_Jedi_Saner