Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
15/10/08 21:39 Toplam 213 oyuncu 54 sunucu 1132 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Tek Kişilik Oyunlar
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Nfsu-2 deki hoparlörler nasıl kullanılıyo ?

Prox!MuS
Oyuncu
03 Aralık 2004 22:00 %0
Beyler ben 5 li sistemi döşedim arkaya döşediğim herşey yuvarlak olan aletler varya onlardan.Ben bunları kullanarak müzik dinleyebilecekmiyim yoksa foto larda bajaı acarak hava atmak içinmi yapılmış bunlar ??.Müzik dinleyeceksem nasıl yapacağım bunu ?

Messenger #kaganpeneklioglu@hotmail.com
E-mail #kaganpe@mynet.com
#kaganpeneklioglu@yahoo.com

Dark_Jedi_Saner
Oyuncu
04 Aralık 2004 11:43 %0
Oyundaki başka şeyler gibi (hidrolik falam) yalan bu hoperlölerde. Zaten arabaya taktığın hoperlörden müzik dinlemek de nerden aklına geldi ki

The Darkside of The Force

Prox!MuS
Oyuncu
04 Aralık 2004 14:43 %0
alıntı:
Gönderen: Dark_Jedi_Saner
Oyundaki başka şeyler gibi (hidrolik falam) yalan bu hoperlölerde. Zaten arabaya taktığın hoperlörden müzik dinlemek de nerden aklına geldi ki

hidrailk konusunda yanılıyorsun.Araba dururken "j" ye basılı tut sonra ileri yada geri ye bas(J ye basılı tutarken basacaksın).Araba zıplıyo ve sana extra nos kazandırıyo.

Messenger #kaganpeneklioglu@hotmail.com
E-mail #kaganpe@mynet.com
#kaganpeneklioglu@yahoo.com

Kojiroh
Oyuncu
04 Aralık 2004 22:45 %0
Oyunda yapılan her güzel hareket N2O seviyesini yükseltiyo zaten. Kaza yapma da düşürüyo. Hoparlör olayını ben de bilmiyorum henüz stage 3'teyim. Ama bulunca mutlaka yazarım.

sdfdsf

crzr`
Oyuncu
05 Aralık 2004 13:17 %0
alıntı:
Gönderen: Dark_Jedi_Saner

j ve h tuşlarını kullan biraz araştırın

Dark_Jedi_Saner
Oyuncu
05 Aralık 2004 15:14 %0
Ehi hidrolik varmıymış

Hiç kontrollere bakmadan dalıyoz oyunlara, ama ses sistemi ile ilgili bişey yoktur herhalde

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: