|
|
 | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Türk warcraft haritası | | Oyuncu |  | 03 Aralık 2004 15:35 %0 | |
| Yaklaşık 1,5 yıl önce yaptığım warcraft frozen throne haritasını sitenize göndermek istiyoruım ancak yardım kısmındaki link çalışmıyor ,eğer şu adrese (jedimetin1@mynet.com) haritayı gönderebileceğim bir mail yazarsanız incelemeniz için size haritayı gönderebilirim.
HAriat özellikleri ;
-Neredeyse tamamı türkçe (büyü isimleri falan),
-8 karakter seçebiliyorsunuz (5 kişi aynı nda oynayabiliyor),
-ilerlemeli bir oyun tarzı var,
-level 50'den sonra karakter şekil değiştiriyor,
-elimden geldiğindce haritayı osmanlı tarzı döşedim (tabi yeni model ve resim eklemeyi o zamanlar bilmediğim için çok fark edilmiyor),
-Değişik bir eşya sistemi yaptım mesela aynı tip eşyadan topladıkça ,esya seviye atlıyor +1,+2,+3 gibi en son +5 yani tılsımlı eşyaya dönüşüyor,
-oyunda boşu boşuna 1 vaye 2 yer kaplayan ressurection taşı yerine hak sistemi var oyuna 10 hakla başlıyorsunuz ve hak satın alabiliyorsunuz,
-yine 1,2,3 yer kaplayan sağlık şişeleri yerine sağlık çantası ekledim bu sayede çantanın üstüne tıklayarak sağlık dolumu yapılıyor.
-eğer yanlış hatırlamıyoprsam oyun 100 level seviyeydi sonradan sonsuz seviye yapmış olabilirim.. ,
-oyun açılışında sizi sinir eden hkayeler yerine saf aksiyon var,
-oyun gerçekten güzel ama türkçeleştirdiğim kısımlarla arklar dalga geçmişlerdi halbuki bazı yerler 1e1 çeviri yapmıştım,
-oyun yaklaşık 50 - 60 dakika kadar sürebiliyor yada daha fazla.
son söz: Diğer arkadaşlarada mail isimlerini yazarlarsa gönderebilirim. (oyunu istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz "harita editor"ile üstünde oynama yapabilirsiniz, sadece oyunun giriş sayfasında Jedimetin ismi bulunsun, başka hak idda etmem) | | | |
| | |
|
|
|
|
|
|