Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/07/08 00:13 Toplam 246 oyuncu 55 sunucu 723 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Genel Tartışma
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Türk warcraft haritası

jedimetin
Oyuncu
03 Aralık 2004 15:35 %0
Yaklaşık 1,5 yıl önce yaptığım warcraft frozen throne haritasını sitenize göndermek istiyoruım ancak yardım kısmındaki link çalışmıyor ,eğer şu adrese (jedimetin1@mynet.com) haritayı gönderebileceğim bir mail yazarsanız incelemeniz için size haritayı gönderebilirim.
HAriat özellikleri ;

-Neredeyse tamamı türkçe (büyü isimleri falan),

-8 karakter seçebiliyorsunuz (5 kişi aynı nda oynayabiliyor),

-ilerlemeli bir oyun tarzı var,

-level 50'den sonra karakter şekil değiştiriyor,

-elimden geldiğindce haritayı osmanlı tarzı döşedim (tabi yeni model ve resim eklemeyi o zamanlar bilmediğim için çok fark edilmiyor),

-Değişik bir eşya sistemi yaptım mesela aynı tip eşyadan topladıkça ,esya seviye atlıyor +1,+2,+3 gibi en son +5 yani tılsımlı eşyaya dönüşüyor,

-oyunda boşu boşuna 1 vaye 2 yer kaplayan ressurection taşı yerine hak sistemi var oyuna 10 hakla başlıyorsunuz ve hak satın alabiliyorsunuz,

-yine 1,2,3 yer kaplayan sağlık şişeleri yerine sağlık çantası ekledim bu sayede çantanın üstüne tıklayarak sağlık dolumu yapılıyor.

-eğer yanlış hatırlamıyoprsam oyun 100 level seviyeydi sonradan sonsuz seviye yapmış olabilirim.. ,

-oyun açılışında sizi sinir eden hkayeler yerine saf aksiyon var,

-oyun gerçekten güzel ama türkçeleştirdiğim kısımlarla arklar dalga geçmişlerdi halbuki bazı yerler 1e1 çeviri yapmıştım,

-oyun yaklaşık 50 - 60 dakika kadar sürebiliyor yada daha fazla.

son söz: Diğer arkadaşlarada mail isimlerini yazarlarsa gönderebilirim. (oyunu istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz "harita editor"ile üstünde oynama yapabilirsiniz, sadece oyunun giriş sayfasında Jedimetin ismi bulunsun, başka hak idda etmem)

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön