Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
06/07/08 10:56 Toplam 128 oyuncu 55 sunucu 720 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Genel Tartışma
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Turnuva tarihi icin gorusleriniz...

Across
Oyuncu
09 Ocak 2005 05:03 %0
alıntı:
Gönderen: co1L
cevAP veren yoki nerde olcag...pfff

Turnuva Kutahya da olacak... ama Tarih ve oyun sekli daha belli deil.. cafe sahibi tarafindan bilgi verilmesini bekliyoruz. Ama o arkadasin ozel nedenlerden dolayi bu tip kararlari verip, uygulayacak durumu olmadigi icin; beklemek durumundayiz. haber bekleyen herkesten özür dileriz. İnsan hayati iste... olmadi yerden olmadik aksilikler çıkabiliyo. Kusura bakmayin... Mümkün olan en kısa zamanda bilgilendirileceksiniz... Görüşmek üzere...

"Dünyayı değiştiremiyorsan, Dünyanı değiştir."
[ #snc.tr @ Quakenet ] team captain
For Our History

anyZ
Oyuncu
11 Ocak 2005 14:52 %0
alıntı:
Gönderen: fen0men0
benden sana öneri sen millete uyma millet sana uysun çünkü nerden baksan 8 klan gelse en aşşağı çoğu farklı tarihler istiyecektir bu yüzden her kafadan bir ses çıkacağı için kargaşada çıkacaktır. en iyisi sen kendin bir tarih belirle

tarih önerisi için alabileceğiniz en güzel cevap. daha fazla düşünmenin anlamı yok ki okumayıp işi gücü olan(çalışan)da turnuvaya katılabilir. kısacası böyle tarih aramak biraz anlamsız ancak umarım istediğinizi elde edersiniz (bütün herkesin boş olacağı bir tarih)...

Road2Hell
Oyuncu
11 Ocak 2005 17:39 %0
sen 1. olda x 2 al asadasdhjyjkgi

alıntı:
Gönderen: JonTurk|ShadoW
3 milyar az değilmi p

Zed death Baby , Zed death.
foust # 6004820

4e2g ' baayoo
Oyuncu
15 Ocak 2005 14:57 %0
Bencede Yariyil tatilinin son haftasi olmasi en mantikli olur (hem bayram hasliklari kutahyaya gelmeyi kolaylastirir ) Ama bence art1k formu daha fazLa uzatmadan bi konuya baglasaniz ii olcak yoksa konu dagiliyo 1-) turn. tarihi kesinlikle ne zmn olcak ? 2-) turnuvaya disardan gelcek oyuncular icin kalcak yer neresi olcak 3-)turn. icin yatirilcak paralar icin hesap no ve yatirilcak para miktari ?

Beyler bence bunlari 1 kac gun icinde yap1n cunku Tatil bitcek
Neyse Kolay Gelsin

BaraCuda-teTa
Oyuncu
15 Ocak 2005 16:23 %0
Hade belirleyin abi daha kütahyaya döşek yorgan taşıcam.

FT|holydiver
Oyuncu
17 Ocak 2005 13:14 %0
5,6 veya 12,13 subat daha uygunu olamaz

bu tarıhlerden sonra buyuk turnuvalar olucak oncesındede unı fınallerı var farklı bı tarıh belırlersenız fazla katılım olmıcaktır

iyi yada kotu kararınızı verın artık...

-Demons From The Past
-Can Torment You -Or Set You Free -Sanitarium-

f0e
Oyuncu
18 Ocak 2005 20:02 %0
yaw genclik bizde gelmek istiyoruz ama cok uzak abi orası naso yol paralarımızı cekerseniz gelek snc team haydin cekin su yol parasınıda gelek su turnuvaya yaw! hadi bakalım rastGL
-GFG-----

sawt_el_atlas
Oyuncu
20 Ocak 2005 09:19 %2
alıntı:
Gönderen: f0e
yaw genclik bizde gelmek istiyoruz ama cok uzak abi orası naso yol paralarımızı cekerseniz gelek snc team haydin cekin su yol parasınıda gelek su turnuvaya yaw! hadi bakalım rastGL
-GFG-

de_kum ??? asdsdadsadasd

f0e
Oyuncu
21 Ocak 2005 19:46 %0
alıntı:
Gönderen: sawt_el_atlas

de_kum ??? asdsdadsadasd

bilader sawt el vs... nikini okuyamadım bilader sana söleyecek laf bulamıyorum bu turnuvaya gelirsen mutlaka beni sor oldumu?foe nerde de bul beni mutlaka ben sawt asdha s filan ım de beni bulduktan sonra senle de_kumda mac yapacaz ok? senin eline lolipop verip seni inşaatlara göndercem. ok? hadi bakiyim doooru yatağa!

bu kenk e cvp bu kadar yeter------
--------------
olm naso hadi bak hbr bekliyom senden kanka bütün bayram etleri yedin lan yeter 2 gelde suraya bi cvp neyim yaz hadi baqıyım. yol parasını cekiyosan gelcem baq kanka.

sawt_el_atlas
Oyuncu
21 Ocak 2005 20:15 (21/01/2005, 20:35) %0
Adam Heaton in Kütahya volume 3.2
Benim zaten Cs'de bir iddam yok , rahat ol....

dr0it
Oyuncu
22 Ocak 2005 12:46 %0
bence turnuva ara tatilde olsun aaauhauh walla ssRe sonunda ii bisi söyledin hLL olsun euheu

GencPiramitCafe
Oyuncu
24 Ocak 2005 18:50 %0
Arkadaslar turnuva hakkindaki detaylar icin; http://www.oynasana.com/forum/m242808

Turnuva versiyonu 1.6 oldugu için OSN kurallarına göreye buraya forum açmadık. ilginiz için teşekürler.

Across
Oyuncu
24 Ocak 2005 19:28 %0
Beklenen açıklama sonunda geldi. 26-27 Şubat'ta KUTAHYA'ya bekliyoruz. Verilen linkte turnuva hakkında detaylı bilgiler var. Katılmak isteyen arkadaslar ltf okusunlar ve bizimle iletişime geçsinler.

"Dünyayı değiştiremiyorsan, Dünyanı değiştir."
[ #snc.tr @ Quakenet ] team captain
For Our History

ssRe
Oyuncu
26 Ocak 2005 07:21 %2
hadi bakalım hayırlı ola

Sayfa: « 1 2 3 »
KapatılmışAlana Geri Dön