Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 03:58 Toplam 18 oyuncu 50 sunucu 495 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Warcraft
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Warcraft türk haritası

jedimetin
Oyuncu
03 Aralık 2004 15:14 %0
Yaklaşık 1,5 yıl önce yaptığım warcraft frozen throne haritasını sitenize göndermek istiyoruım ancak yardım kısmındaki link çalışmıyor ,eğer şu adrese (jedimetin1@mynet.com) haritayı gönderebileceğim bir mail yazarsanız incelemeniz için size haritayı gönderebilirim.
HAriat özellikleri ;

-Neredeyse tamamı türkçe (büyü isimleri falan),

-8 karakter seçebiliyorsunuz (5 kişi aynı nda oynayabiliyor),

-ilerlemeli bir oyun tarzı var,

-level 50'den sonra karakter şekil değiştiriyor,

-elimden geldiğindce haritayı osmanlı tarzı döşedim (tabi yeni model ve resim eklemeyi o zamanlar bilmediğim için çok fark edilmiyor),

-Değişik bir eşya sistemi yaptım mesela aynı tip eşyadan topladıkça ,esya seviye atlıyor +1,+2,+3 gibi en son +5 yani tılsımlı eşyaya dönüşüyor,

-oyunda boşu boşuna 1 vaye 2 yer kaplayan ressurection taşı yerine hak sistemi var oyuna 10 hakla başlıyorsunuz ve hak satın alabiliyorsunuz,

-yine 1,2,3 yer kaplayan sağlık şişeleri yerine sağlık çantası ekledim bu sayede çantanın üstüne tıklayarak sağlık dolumu yapılıyor.

-eğer yanlış hatırlamıyoprsam oyun 100 level seviyeydi sonradan sonsuz seviye yapmış olabilirim.. ,

-oyun açılışında sizi sinir eden hkayeler yerine saf aksiyon var,

-oyun gerçekten güzel ama türkçeleştirdiğim kısımlarla arklar dalga geçmişlerdi halbuki bazı yerler 1e1 çeviri yapmıştım,

-oyun yaklaşık 50 - 60 dakika kadar sürebiliyor yada daha fazla.

son söz: Diğer arkadaşlarada mail isimlerini yazarlarsa gönderebilirim. (oyunu istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz "harita editor"ile üstünde oynama yapabilirsiniz, sadece oyunun giriş sayfasında Jedimetin ismi bulunsun, başka hak idda etmem)

jedimetin
Oyuncu
03 Aralık 2004 15:55 %0
Pardon TÜRK kelimesini küçük harfle yazmışım galiba yada başlıklardaki harfler büyük puntoyla yazılamıyor TÜRK şeklinde yazdığımı hatırlıyorum çünkü...

Kseo
Oyuncu
04 Aralık 2004 00:06 %0
Kseo@mynet.com

gönderirsen sevinirim, ugrasmis oldugun için tebrikler...

EVIL_DeaD
Oyuncu
04 Aralık 2004 01:39 %0
bende istiyorum crazy_eray@hotmail.com baska calışma yaparsan onları da atabilirsin

I'am Blind Not Death

fkursad
Oyuncu
04 Aralık 2004 15:02 %0
Bende bende bende istirumm..!

fkursad@msn.com (msn)
gl hf gg disconnect :(

MeTaHuMaN
Oyuncu
04 Aralık 2004 18:43 %0
StaLkax@hotmail.com pls

If you have a fear you can feel the fear with StaLKeR.
--You shall know the game completely,to fell the whole pleasure--
ww

jedimetin
Oyuncu
05 Aralık 2004 14:57 %0
stalkax 'a kadar olan kısımdaki herkeze gönderdim..

Necrolord
Oyuncu
05 Aralık 2004 15:41 %0
alıntı:
Gönderen: jedimetin
stalkax 'a kadar olan kısımdaki herkeze gönderdim..

banada banada ;

ng.zeone@gmail.com

EVIL_DeaD
Oyuncu
06 Aralık 2004 19:17 %0
harita güzel ben bu tarz war3 haritalarını çok indirdim küçük çapta arşivim bilem var level atlamak cok kolay olmuş bi de en nefret ettiğim özellik var adam gitti yere göre kamera görüntü alıyo özgür haraket daha iyi olurdu

I'am Blind Not Death

fkursad
Oyuncu
07 Aralık 2004 13:05 %0
Yaw adam RPG yapmış RPG yle 2. göz kamera açısı eş değerdedir. yoksa bu harita bi RPG haritası olmazki.!?

fkursad@msn.com (msn)

Cengaveraso
Oyuncu
07 Aralık 2004 13:47 %0
Dosyayı cengaveraso@gmail.com a yollarsan siteye upload edebilirim böylece herkez rahatça çeker.

MeTeoRa
Oyuncu
08 Aralık 2004 12:22 %0
Beyler ilk olarak herkese selam ederim
Arkadaslar yaklasik 5-6 aylik bir 'Warcraft manyakligi' doneminden sonra 3 TURK olarak bir 'sadece warcraft icin' anlayisini benimseyen site acmak istedik.Ve bu 1-2 hafta icerisinde tamamlaniyor.Ayrica 3 TURK olarak yaptigimiz birkac yeni 'super' diyebilecegimiz corridor tarzi haritalar yer alacak.Yurtdisi arkadaslarin yaptigi mapler de cabasi..
Sitenin tutulacagini umuyoruz.Turkiye'de warcraft kitlesi azimsanmayacak kadar cok ve biz bunun farkindayiz
Ayrica biz de yaptigimiz haritalara 'Janissery' isimli bir hero ekledik.Ortada duruyor ve turk gibi guclu Triggerlar regionlar dahil herseyi turkce planladik.Site yurtdisindan da user ceker dusuncesiyle sitenin Ingilizce opsiyonu da olacak.Eger adminlerimiz izin verirse sitenin ismini girmek isterim.Mail adresim: reloaded@superposta.com Ve sayin basligi acan arkadas Jedimetin Senin de haritani siteye eklemek isteriz tabi izin verirsen.Simdilik bu kdr.Herkese adil oyunlar..

Set by MatriX..

Czentovic
Oyuncu
08 Aralık 2004 12:39 %0
saol baba eline saglık Czentovic@hotmail.com tekrar sagol

-No God-

DP|highking
Oyuncu
08 Aralık 2004 14:06 %0
banada at plz

www.atxzone.com
msn : H1ghK1ng@hotmail.com

jedimetin
Oyuncu
08 Aralık 2004 16:57 %0
HighKing 'e kadar olan bölümdeki herkeze gönderdim..

MeTeoRa
Oyuncu
08 Aralık 2004 18:25 %0
Jedimetin bi daha tar misin?Mailde sorun var heralde.Bu sefer matrix_6@hotmail.com'a atsan bi zahmet.

Zeratul/
Oyuncu
09 Aralık 2004 01:33 %0
zeratul_ery@yahoo.com
saol

fkursad
Oyuncu
10 Aralık 2004 12:46 %0
Oyunu Lan dan 4 arkadaş oynadık.. Gerçekten güzel olmuş. Türkçe isimler başta çok komik gelio ama alışıosun sonradan.. + Bakkal amcadan aldığın o sağlık paketleri çok büyük bi üstünlük sağlıo karakterlerimize. Yani bence her an full sağlık ve mana almamız pek ii olmuo. Sadece büyüleirmizin dolumunu bekleyip tekrar ve tekrar sırf büyülerle düşman ünitelerini yenmek biraz sıkıcı, artık oyun ortalarında büyü kullanmamaya karar verip kasgücüyle yenmeye başladık arkadaşlarla düşmanları. Yani bariz bi üstünlüümüz var. + oyun baştan sona kadar çok ama çok basit.. ben archer dım ve daha öndeki melee arkadaslar düşmana burmadan ben bi elektirik şokuyla tüm çeteyi indiriodum yani. çok basit. Ve oyunun sonuda sanki o oyuna ait deilmiş gibi bi o kadar zor ehue.. Ama genelde güzel bi oyun ama biraz daha zor yapmalıydın..

fkursad@msn.com (msn)

XeroN.fuuk
Oyuncu
10 Aralık 2004 17:39 %0
kardeş bana da atarsan sevinirim
imzada yazıyor mail im

MSN:xeronthe1@hotmail.com
en güzel aşk, zor olandır.

jedimetin
Oyuncu
12 Aralık 2004 16:04 %0
Yukardakilerin hepsine gönderdim. Eleştirileri buraya veya mail ile iletirseniz ii olur. V.2 olacak ,Oyuna Hikaye (senaryo yada neyse) eklemem için mail geliyor, ancak hikaye yazacak dururmum yok(üniversite ,sınavlar, falna filan...) oyunu oynayıp üstüne bi hikaye uydurup bana gönderen olusa çok memnun olucam (oyunun gidişatı ile paralel olursa ekleme yapmaktan kurtarırsınız beni). Oyundaki kaplama yada karakterler tamamen oyunun içinde var olanlar benim eklediğim herhangi bir kaplama vs. yok eğer , oyunun böyle bir problemi varsa Warcartft silip yeniden yükleyin yada ekran kartı sürücülerini güncelleyin. Oyunu 1.0 versiyonu üzerine yapmıştım.

fkursad
Oyuncu
12 Aralık 2004 16:06 %0
alıntı:
Gönderen: jedimetin
Yukardakilerin hepsine gönderdim. Eleştirileri buraya veya mail ile iletirseniz ii olur. V.2 olacak ,Oyuna Hikaye (senaryo yada neyse) eklemem için mail geliyor, ancak hikaye yazacak dururmum yok(üniversite ,sınavlar, falna filan...) oyunu oynayıp üstüne bi hikaye uydurup bana gönderen olusa çok memnun olucam (oyunun gidişatı ile paralel olursa ekleme yapmaktan kurtarırsınız beni). Oyundaki kaplama yada karakterler tamamen oyunun içinde var olanlar benim eklediğim herhangi bir kaplama vs. yok eğer , oyunun böyle bir problemi varsa Warcartft silip yeniden yükleyin yada ekran kartı sürücülerini güncelleyin. Oyunu 1.0 versiyonu üzerine yapmıştım.

metincim balans tutmamış diom balans sen cevap vermion atladın beni

jedimetin
Oyuncu
15 Aralık 2004 14:47 %0
Artık benim haritayı size göndermeme gerek kalmadı, Oynasana sitesinde "ana menüden" veya "dosyalar" kısmından warcraft III linkine tıklayarak dosyaya ulaşabilirsiniz. Dosyanın ismi: jedimetin(turkacraft).w3x ... 337 kb boyutunda.

fkursad : Abi tamam V.2 çıkartınca hepsi düzelicek, biraz sabır pls.. Sınavlar çok sıkıştırıyor, ama 15 gün en fazla sonra çıkartırım. (ben yeni harita projeleri ,versiyon yükseltme derken oyunu oynayan kalmayacak,bu haritayıda 1,5 sene önce yapmıştım zaten :-( ..)

Bide oyunun üstüne senaryo yazan varsa yada niyeti olan bana haber versin, yoksa sadece hataları dengelenicek V.2 de.

Yeni bir harita üstünde çalışmam var. Bikaç konu üzerinde çalışıyorum umarım bitirmeye fırsatım olurda sizde oynarsınız;

- ilerlemeli (Turkacraft haritasının belki biraz senaryo eklenmiş hali),
- heros might and magic gibi tur sistemi olan (bi sen bir karşı taraf atak yapıcak)
- biyerden bir yere yaratıkları öldürerek en çabuk ulaşanın kazanacağı bir sistem. (biraz labirente benzeme ihtimali var)
- yada hiçbiri

Bursadan harita yapmak üzerine bilgisi olan ve paylaşmak isteyen varsa irtibata geçebiliriz.

MeTeoRa
Oyuncu
24 Aralık 2004 19:28 %0
Jedimetin ugrasmissin biraz ama baska haritanin uzerine yatmissin.Neyse umarim zamanla buyursun de Warchasers'in ustune harita editleyerek ulusu keklemezsin.Yakinda TheChoosen.Net acilinca warcraft haritasi nasi olurmus gorursunuz..Ariva riva andela yeppi..

Set by MatriX..

jedimetin
Oyuncu
29 Aralık 2004 18:56 %0
Olurmu abicim ole sey , sen galiba harita editorle haritayı incelerken kodlar kısmında warchasers a ait bi yazı gördün ondan öle diosun ama olay öle deil. Harita yapımına warchaser ı inceleyerek başladım, SADECE OYUNUN AÇILIŞINI YAPAN KOD KISMINI haritayı ilk açtığımda kopyalamıştım ,yiğidi öldür hakkını yeme davasına dosya ismine ellemedim,HARİTA GELİŞTİKÇE O KADAR ÇOK DEĞİŞİKLİK YAPTIMKİ GERİYE SADECE DOSYANIN İSMİ KALDI , incelersen warchaser a ait kodların benim kodlar la yakından uzaktan alakası olmadığını anlarsın. (sağlık çantası, dirilme mekanlarını aktive edip oradan dirilmek, yaratıkların spawn olma şekli,set eşyalar,hak sistemi,level 50 den sonra karakterin şekil değiştirmesi, bütün haritanın dizaynı vs. bunları kendim yaptım) (en bilinen warcraft haritalarını oynadım ve böyle şeyler görmedim haritayı 1.5 sene önce yaptığımıda unutma) (k..dan akan terler şahidim olsun) (belki sen başka bişeyden söz ediyordun , neyse bu vesileyle bunuda söylemiş oldum) - burayada amma çok yazı yazdım böle, her üç dört yazıdan biri bana ait, bidaha topic mopic açmam -

jedimetin
Oyuncu
29 Aralık 2004 19:18 %0
Acaip moralimi bozdun be arkadaşım, sen git o kadar uğraş didin adam arakladın desin (bide sadece sitesinin reklamını yapmak için , Pusu oyununu yapan adamlarada sadece biraz benziyor diye Quake den araklama yapmışlar demişlerdi (suan o oyun hakkında bi bilgim yok çıkmış bile olabilir), hiç mi bi şey yapmayalım oole oturalımmı cık cık... Olur mu be ,bana denirmi bu be, valla warcraft ismini duyasım gelmiyor artık.

Sayfa: « 1 2 »
Alana Geri Dön

Reklam: