Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
11/10/08 07:44 Toplam 9 oyuncu 56 sunucu 447 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Hellllp pls

sirguard
Oyuncu
02 Aralık 2004 21:05 %0
arkadaşlar 15 gün önce amd atlon 2000 makine aldim.512 ddrram via anakart,geforce 4 mx440 with agp.buraya kadar herşey normal.
tam 16sefer xp kurdum 16 sefer format attım.sebebi MAKİNE KENDİNİ RESETLİYOR.resetlemeyi kaldırdığım zaman hata mesajı veriyor.tekrar elle resetliyorum.biri lütfen yardım etsin.

allreadydead

Moderatör
03 Aralık 2004 05:24 %0
hata mesajı ne ? eger sp2siz XP kurmaya calısıosan internete baglandıgın anda blaster ve sasser gibi hala ortalarda gezinen virüsler makinanı resetleyecektir.
reseti önlemek icin baslat -> calıstır a cmd yazıp , acılan dos penceresinede "shutdown -a" yazman lazım. bu sadece windows un önemli bir servisini cökmesinden dolayı windowsun kendini kapamasını önler. virüse cözüm degildir.
en kısa sürede sp2 kurup öyle internete baglan yada güncel sorunlara cözümler adlı konudan gerekli yamaları cek öyle internete gir.

Dont try to kill me 'cos i'm allreadydead
fight till the blood on your hands is a blood of a king...
Sacred Blade of Tc
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: