bilgisayarımda servis pack 2 kurulu ve windowsu oto güncelleme yapıyor. sağ altta saatin yanında sarı bir logo olarak görünüyor ama kapatılamıyor. bunu engellemenin bir yolu yok mu? Zırva forumlardan sıkıldınız mı ?
Gerçek* birşeyler mi arıyorsunuz ?
Burası Konu Dışı*...
Guncellemenin logosumu ordaki yoksa icinde siyah ünlem i$areti olan bir logomu?
Eger 1. ise otomatik güncellemeleri kapatabilirsin.Bilgisayarım(my computer)>sag tıkla özellikler(properties)>Otomatik güncelle$tirmeler sekmesi(automatic updates) burdan güncelle$tirmeleri ki$isel olarak ayarlıyabilirsin.Tavsiyem eger daimi kullanıcı isen 3-4 gunde 1 kere manuel olarak kendin güncelle$tir.Aksi taktirde ıvır zıvır her dakika güncelle$tirme olur senin istegin dı$ında.
Eger 2. ise makinanda ip cakı$ması (aga baglı isen )
güç yetersizligi
sonlandırılmamı$ kritik i$lem
windows sistem dll lerinde eksik yada bozuk dll
olabilir..
p.s: Fakat bunların hicbiri degilse o logoyu kaldırmayı malesef bilmiyorum.Bütük ihtimalle regeditten 1 komut satırını silersen kalkacaktır.Ara$tırıp bulursam cevap yazcam sana.. We sold our souls for games so long
Saol ya, kapattım nihayet. Tam oyunda aksiyondayız, lag yapıyo deli oluyodum. Zırva forumlardan sıkıldınız mı ?
Gerçek* birşeyler mi arıyorsunuz ?
Burası Konu Dışı*...
Denetim Masasına yeni bir ikon ekleniyor SP2 ile ilgili. burdan Firewall, Virus ve otomatik güncelleme ayarlarını yapabilirsin. zaten herşey 2 tıklama ile oluyor fazla karmaşık değil ~~ Amin Mella Ille Sebla ~~