Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
23/11/08 02:22 Toplam 99 oyuncu 48 sunucu 479 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life 2
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Tamam guzel ama sanki....

|FeaR|BaBYfaCE
Oyuncu
30 Kasım 2004 21:54 %0
yaw oynadım bitti şimdi noluyo dedim ya... Dur daha yeni başladık 3 gunde bitti valla... Sen bekle 5 yil soora 3 gunde bitsin oyun. Guzel yapmıslar helal olsun ama cok kısa olmus oyun be...
Bide en zorunda bööle kısaysa ooo....hemen bi exp pack lazım.

Zaten bakmıslar kısa arabalı tekneli bölumleri uzattıkca uzatmıslar... Neyse guzeldi ama 2-3 kati daha uzun olmalıydı oyun... Half-life baslasam ki kac defa bitirmisim daha uzun surer valla...

Necrolord
Oyuncu
03 Aralık 2004 09:19 %0
alıntı:
Gönderen: |FeaR|BaBYfaCE
yaw oynadım bitti şimdi noluyo dedim ya... Dur daha yeni başladık 3 gunde bitti valla... Sen bekle 5 yil soora 3 gunde bitsin oyun. Guzel yapmıslar helal olsun ama cok kısa olmus oyun be...
Bide en zorunda bööle kısaysa ooo....hemen bi exp pack lazım.
Zaten bakmıslar kısa arabalı tekneli bölumleri uzattıkca uzatmıslar... Neyse guzeldi ama 2-3 kati daha uzun olmalıydı oyun... Half-life baslasam ki kac defa bitirmisim daha uzun surer valla...

1,5 gunde bitti walla (cumartesi+pazarın bi kısmı )

BarbarosEnderian
Oyuncu
03 Aralık 2004 13:18 %0
yok beeaa ne kısası yaa...sandstrap denilen bölümde resmen 1 günümü harcadım...hani şu kumlara basmadan gidilen bölüm...kendimi yer altı canavarı filminde hissettim...hayvan gibi durup düşünüp strateji yapıyorum...etraftaki cisimler falan hayatımı kurtarıyo e tabiki bide gravity gun!...fizik kuralları gerçekten muazzam...

Always DIABLO , Forever BARBARIAN
and Legendary ENDERIAN...!

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön