Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 21:27 Toplam 302 oyuncu 47 sunucu 1011 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Adsl bağlantımda problem!

[FM | <Line>]
Oyuncu
29 Kasım 2004 14:57 %0
Beyler ben de cnet adsl modem var.cmtsi günü gayet güzel internete bağlanabiliyordum(zaten ilk o zaman bağlandım).daha sonra kotalı adsl olduğu için trafimeter adlı programı yükledim.sorun bu programdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama ondan sonra internete bağlanamaz oldum.146 dan da deneme yaptım.bağlandığında sayfalara giremiyordum.sizce sorun nedir.

RazoRBlades
Oyuncu
29 Kasım 2004 15:04 %0
explorer'ın ayarlarına bak, trojan vb. bişiler o yükleme esnasında girmiş olablir farketmeden ve böylece ip yönlendirmesine maruz kalmış olabilirsin.

~~ Amin Mella Ille Sebla ~~

Mania_X
Oyuncu
29 Kasım 2004 15:17 %0
alıntı:
Gönderen: RazoR Bladesigh
explorer'ın ayarlarına bak, trojan vb. bişiler o yükleme esnasında girmiş olablir farketmeden ve böylece ip yönlendirmesine maruz kalmış olabilirsin.
~~ Amin Mella Ille Sebla ~~

Razor'un da dediği gibi. sorun ie den kaynaklanıyo olabilir. Güncellenmiş bir antivirüs ile taratıp bir dene.

[FM | <Line>]
Oyuncu
29 Kasım 2004 16:58 %0
Sorun da bu.okuldan gittiğimde bğlanabiliyordum(laptop bu arada)...yani okuldaki internete bağlanabiliyorum...ağ kablosunu taktığımda direk görüyor ve bağlanıyor...

adsl de ise lan internetin ayarlarını
10.0.0.3
255.0.0.0
10.0.0.2 yapmıştım ve evde bağlanmıştım.okula gittiğimde bu değerleri temizledim.ve okuldaki ağdan internete girebildim.

Ve ayrıca symantec anti-virüs yüklü bilgisayarımda....

XP de bilgisayarın tarihini ayarlarını yani geri aldım ayın 18 ine ve yine de olmadı.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: