Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
14/10/08 03:18 Toplam 54 oyuncu 56 sunucu 335 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Source çılgınlığı kan emiyor.. :jaguar:

t.o#Crckr-mrscfe
Oyuncu
28 Kasım 2004 15:32 %0
şu anda (kendi adıma konuşuyorum)betasını oynadığım source FPS nin alayın çürüttü .Tüm grafikleri kapattım bu seferde kpkara bi görüntü oluşuyor..

Full merakla OYnamayı bekliyorum .

]{u|2@|3!y-e-[cRcKr]..

MSN :weto_686@hotmail.com ICQ :314112115

t`outlaw|sTinky
Oyuncu
28 Kasım 2004 16:00 %0
alıntı:
Gönderen: kurabiye[crckr]
şu anda (kendi adıma konuşuyorum)betasını oynadığım source FPS nin alayın çürüttü .Tüm grafikleri kapattım bu seferde kpkara bi görüntü oluşuyor..
Full merakla OYnamayı bekliyorum .
]{u|2@|3!y-e-[cRcKr]..
MSN :weto_686@hotmail.comICQ :314112115

FPS İLE İLGİLİ BİR SORUNUNUZ VARSA GELİN COOLHAND İNT... CAFEYE 140 fpsyi görün sahsen ben gördüm yani

----------------
>>>>YORUMUMA YORUM KATANIN YORUMUNU YORUMLARIM...

dEsIgnstudIE
Oyuncu
29 Kasım 2004 01:47 %0
fps dedigi first person shooter, frames per second degil.

"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please"

Xuleldar
Oyuncu
29 Kasım 2004 03:03 %0
140 fps veriyor ama o oyunun max fps değeri 300, yani yarı yarıya bile vermiyor

May the force be with you.

Star Wars clanı ve ekibi kurulacaktır, sw funları aramıza katılmak isterse msg atarak ulaşabili

maxigenous
Albay

Albay
29 Kasım 2004 06:31 %0
Aslen insan gözü 24 - 26 gibi bir değerde algılayabiliyor .

Ama oyundaki FPS ile gercek hayattaki 24 fps arasında fark var tabi .

Inaction is a weapon of mass destruction

RazoRBlades
Oyuncu
29 Kasım 2004 10:45 %0
Bazı insanların FPS tarzı oyunları gözlerinin ve beyinlerinin kaldıramaması sonucunda kustuğunu biliyorum. Quake 3 vb. hızlı hareket edilen oyunları oynarken yanımdakilerin başının döndüğünü, gözlerinin aşırı yorulduğunu gördüm. 70 FPS'ın yukarsı insan için yorucu olmaktadır. Oyunu temiz oynamak için bana göre FPS artımı yerine AA kullanılmalıdır. Berrak görüntülerle daha bir keyifli oyun oynamak oyuncu için daha iyidir. CS'de textureleri kapatıp karton bir Aztec'de veya Dust'ta oynamak yerine duvardaki tuğla izini görerek oynamak bence daha mantıklı.

~~ Amin Mella Ille Sebla ~~

armee

Moderatör
29 Kasım 2004 11:28 %0
alıntı:
Gönderen: maxSEPHIROTH
eheh ya neden bahsettıgınızın farkında mısınız ?
Insan gozu 100 fps nın uzerını algılayacak mı sanıyorsunuz ?
Hadı alıgladı bunun farkını beynımız analyabılecek ve bır degısıklık mı olacak 100 ıle 300 arasında ?
Kavramlara koru korune baglanmayalım neden nıcınlerıde arastıralım derım ben

O zaman şunu da göze alalım :
cs'den örnek veriyorum 60fps ile cs oynamak fazla rahatsız etmez (kasıyor demezsiniz) 100fps ile de oynamak 60'a göre pek fark etmez (kasış açısından) Fakat insanların ille de 100fps diye uğraşmalarının altında başka bir sebep var. 60fps ile 100fps arasında crosshair'ın toparlanış hızı aynı değildir. Fps ne kadar yüksek ise o kadar çabuk toparlanır (fps_max komutu ile test edin , ateş ettikten sonra crosshair'ın bir 30-40fps'deki hareketine bakın bir de 100'dekine) , o yüzden sen algılayamasan da senin oyunununa etkisi olacaktır 100'ün 300'ün.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

allreadydead

Moderatör
29 Kasım 2004 15:31 %0
herseyin dısında göz algılamasada 30 fps nin üzerindeki fps lerdeki farkı bi karambol yada nebiliyim etrafta grafik kartına yüklenen bi durum oldugunda su yansımaları yangın animasyonları gibi anlasılır neden olabildigince yüksek fps ye kasıldıgı.
bunun dısında beni rahatsız ediyo cs de 100 fps nin altı

Dont try to kill me 'cos i'm allreadydead
fight till the blood on your hands is a blood of a king...
Sacred Blade of Tc
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

disconnery
Oyuncu
29 Kasım 2004 16:38 %0
Orda 100 fps yazmadımı bende bişey eksikmiş gibi gelio tedirgin oynuyorum şahsen . Bide demişsiniz sourcede enfazla 300 fps diye de 300 fps alan bi makine varsa ss alıp yollıyabilirmi ? Nasıl bi makineyse artık bence 300 e çıkmaz piyasadaki makineler.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: