Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
13/10/08 01:10 Toplam 126 oyuncu 56 sunucu 534 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: :)

*FaRaWaY
Oyuncu
26 Kasım 2004 21:06 %0
bi gün hate levelda mep in yanına gidecem laflamaya gittim oturdum yanına naber falan girdik konuya dedim 'bak söyle o kardeşin diabloya artislik yapmasın keserim valla zaten en son kestiğimde low quality cap düşürdü ağzının burnunu kırcaktım senin hatrına bi şey yapmadım bi konuş ' o da 'abi gel ghidelim act 5e dedi zaten domates biber falan alcaktım keratanın yanına uğrarız' gittik pinti mep abi bende portal yok diyip benden aldı hep böyle yapıyo srefsiz zaten. gittik diabloya artislik yapacaktı mepi gördü 'abi sana elim kalkmaz' dedi. 'ne yapıyon lan öyle önüne gelene artislik özür dile' dedi. ben de 'özür yetmez gf de versin' dedim. ben böyle deyince diablo 'oha bende de 1 tane var zaten' demesin mi dayanamadım çaktım kafayı mep 'kes lan ito*lu it2 dedi zar zor aldık gf'yi sonra dönüşte bi de andraeal'e uğrayam dedi 'bak bu sefer ben de de portal yok napam dedim. o da druele uğrayam onda vardır belki dedi(yine kendininkinden vermedi pinti) girdik tal rashanın(üçgen olan) tomba ne görem andrael alta druel üste o ona cold öbürü zehir takır takır... mep 'ulan duriel i*nesi bu ne hal diye bi çaktı buna yattı bu doom bringer düştü. aldım çaktırmadan and 'abi yapma' filan derken mep'sus lan k*altak senle evde görüşcez! dedi ben burda kes de belki bi şey düşer dedim ama kandıramadım onlar oluna ben yoluma gittik

[dMb]-Iluvatar
Oyuncu
26 Kasım 2004 22:26 %0
cok ugrastınmı bunun icin?

RazoRBlades
Oyuncu
27 Kasım 2004 11:47 %0
bunlar bana göre D2 için son çırpınışlar...

~~ Amin Mella Ille Sebla ~~

allreadydead

Moderatör
27 Kasım 2004 17:36 %0
klanını yiyim razor.

Dont try to kill me 'cos i'm allreadydead
fight till the blood on your hands is a blood of a king...
Sacred Blade of Tc
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

RazoRBlades
Oyuncu
27 Kasım 2004 17:59 %0
=] neden yiyeceksin ? çok kişiyiz seni yemeyelim

Sereg'wethrin
Oyuncu
28 Kasım 2004 15:42 %0
"en son kestiğimde low quality cap düşürdü ağzının burnunu kırcaktım senin hatrına bi şey yapmadım "

baba bu nasıl oluyo ???

bişey yapıpta yapmamak??

zaten kesmişsin bide ağzını burnunu kıracak eheheh

Respect is everything

baal | manowar
Oyuncu
28 Kasım 2004 17:44 (28/11/2004, 17:56) %0
Hr.

monster

alıntı:
Gönderen: RazoR Bladesigh
=] neden yiyeceksin ? çok kişiyiz seni yemeyelim

Tired of forum crap ?
Looking for the real* one ?
This is Konu Dışı*...

hamzaataslar
Oyuncu
28 Kasım 2004 18:02 %0
ball monovar ya arkadaşım ordamısın diablo hakında bir şwy soaracmda

allreadydead

Moderatör
28 Kasım 2004 18:08 (28/11/2004, 18:09) %0
cok kisiymis.hani olm nerde klan , nerde invite !

klan degil alayınız gelsin gene yerim. cıkarttırmayın bana gömdügüm savas baltamı !

Dont try to kill me 'cos i'm allreadydead
fight till the blood on your hands is a blood of a king...
Sacred Blade of Tc
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

phadech
Oyuncu
28 Kasım 2004 19:42 %0
Yiyebilir valla.

baganza
Oyuncu
29 Kasım 2004 19:54 %0
alıntı:
Gönderen: phadech
Yiyebilir valla.

ehehe

Love is good.