steam'i aç.. hl2'ye sağ tıkla yada açılan pop-up'ta "Register a product I already own..." ı tıkla.. açılan yere kupondaki key'i yaz.. key'i kontrol falan ediyo,sona register oluosun(nasıl bi cümle ) sonra dl başlıo galba.. eğer yaptıysan da hemen açabiliyosun galiba,yoksa install game fln yapıcan.. i am; kengurum..
gl,hf,gg..
kartı aldığın firma o kuponu verdiğinde sana orjinal kutulu hl2 getirtiyorlar diye duydum ama hangisi yapıyor bu işi hatırlamıyorum.. bence o kartı getiren distribütörü ara sor. 3dmark01: 18867 3dmark03: 7131 3dmark05: 2718
Türkiyede ilk ve tek; Logitech MX1000 :P
alıntı:Gönderen: TiesTorN
kartı aldığın firma o kuponu verdiğinde sana orjinal kutulu hl2 getirtiyorlar diye duydum ama hangisi yapıyor bu işi hatırlamıyorum.. bence o kartı getiren distribütörü ara sor.
3dmark01: 18867 3dmark03: 7131 3dmark05: 2718
Türkiyede ilk ve tek; Logitech MX1000
asusun distribitörü bu isi yapıyor. cizgi elektronik sanırım. bi arkadasa getirttiler. Dont try to kill me 'cos i'm allreadydead
fight till the blood on your hands is a blood of a king...
Sacred Blade of Tc
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.