arkadaşlar dikkat ettim BF1942 de assault olup BAR silahı ile bi adam vurduğumda [BAR 1918] yazıo,tabanca ile vurduğumda [colt 1911 ] yazıo colt tabancası 1911 yılında imal edildi tamam da birinci dünya savaşında ve kurtuluş savaşı yıllarında otomatik silah yoktu otomatik silahlar ilk 1923 yıllarında çıkarılmaya başladı benim bildiğim kadarıyla yanlız BAR 1918 yazınca şaşırdım şimdi ben yanlış mı biliyorum 1.dünya savaşı yıllarında ve kurtuluş savaşı yıllarında otomatik silah vardı da benmi bilmiodum yoksa BF 1942 in hatası mı kısacası BAR silahı kaç yılında imal edildi ?(1918 yılında otomatik silah imal edilmedi biliyorum ama cevaplarsanız sevinirim)
soruma cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
ya silahın adı "bar 1918"dir yani 1918 yazıyor olması 1918 yılında çıkması anlamına gelmeyebilir kaç yılında çıktığını bilmiyorum. 3dmark01: 18867 3dmark03: 7131 3dmark05: 2718
Türkiyede ilk ve tek; Logitech MX1000 :P
ya yorum yapacağınıza cevap verin(bar 1918 diye çıkacağını sanmıom niye çıkarsınlarki böyle bi adı her yerde BAR diye geçio zaten bar 1918 diye geçmio)
BAR 1. dünya sawaşında kullanılmıştır hatta BAR 1. dünya sawaşında kullanılan tek otomatik piyade tüfeği deildir.fransızlarda BAR dan önce bir silah yapmış fakat sorunlu çalışıyormuş... ve evet silah 1918 de kullanılmıştır...
aslında bütün bu yanlış anlamanın tek sebebi oyunun ufak bir hatası.BAR aslında mg42 gibi bir silahtı am tek farkı mg42 gibi yere kurulmasına gerek yoktu.Hatta BAR takım halinde kullanılırdı.Bir kişi silahı kullanır öbür kişide cephaneleri taşırdı.Yani kısacası BAR ayakta ateşlenebilen bir makineli tüfekti.