Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
15/10/08 21:40 Toplam 193 oyuncu 53 sunucu 1132 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Yardım / Diğer » Teknik Destek, Bağlantı
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Aktivasyon mailim nerde?

m1crobe
Oyuncu
25 Kasım 2004 19:10 %0
Beyler dün yeni nick almak için "Kayıt" a tıkladım.Mailim bölümüne "microbe@turkclans.net" yazdım.Diğer gerekli yerleri doldurduktan sonra işlemi tamamladım ve aktivasyon maili bekliyorum (beklemekteyim).Bir gündür aktivasyon maili gelmedi.Aktifleştirmediğim hlde giriş yapmaya çalıştım.Üyeliğiniz aktif değil yazdı."buraya tıklayarak yeni aktivasyon maili alabilirsiniz" yazıyordı.Tıkladım gönderildi demesine rağmen 3-4 saattir mail gelmedi.tekrar kayıt yerinde girdim başka bir mail ile kayıt olcaktım aynı nicki kullanarak.Bu seferde nickimin kullanıldığını söyledi.Ne yapmalıyım ve yahut görevli şahısın ilgilenmesini rica ediyorum!

dLt | Microbe

m1crobe
Oyuncu
26 Kasım 2004 06:59 %0
Nerdesiniz yetkililer?

allreadydead

Moderatör
26 Kasım 2004 19:10 %0
cuma günü yogun kullanım oldugu icin bu tür mail lerin ulasması bazen vakit alabilir. gerekli kisilerle baglantı kurmaya calısıcam.

Dont try to kill me 'cos i'm allreadydead
fight till the blood on your hands is a blood of a king...
Sacred Blade of Tc
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

m1crobe
Oyuncu
27 Kasım 2004 14:36 %0
İyi olur 2-3 gündür bekliyorum.Olmayacaksa iptal edinde "Hotmail" gibi hesaplardan başvuru yapayım.Bekliyorum...

allreadydead

Moderatör
27 Kasım 2004 17:23 %0
aktivasyon mailleri kayit olduktan sonra 1 hafta icinde aktiflestirilmedikce 2 gunde bir tekrar gonderiliyor. gider maili bir sure sonra. bir hafta sonra yine de olmamissa tekrar basvurabilir (hatta ayni nickname ile, sanirim)

disq in cevabı.

Dont try to kill me 'cos i'm allreadydead
fight till the blood on your hands is a blood of a king...
Sacred Blade of Tc
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

m1crobe
Oyuncu
27 Kasım 2004 19:23 %0
Valla gelmiyor mail.Bekleyeceğiz 1 hafta bitmesini.Teşekkür ederim..

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: