Battlefront' un ilk çıktığı günlerde çoğu oyuncu Battlefront server' ının açılmasını istemiş. Server açıldı ama şimdi de giren yok? Bunu anlayabilmiş değilim. Star Wars oyuncularını "Battlefront oynamaya" davet ediyorum.
Eğer patch v1.1' i yüklerken oyunla ilgili sorunlarla karşılaşıyorsanız, ilk önce patch' i kurmadan önce "\Star Wars Battlefront\GameData" dizinindeki Battlefront.exe dosyasını kopyalayın. Ardından patch' i yükleyin. Eğer cd isterse veya başka türlü hata verirse kopyasını aldığınız "Battlefront.exe" dosyasını tekrardan aynı yere kopyalayın ve onunla oyuna girin ve servera bağlanın.
"Battlefront server' ı istiyoruz" diyip yırtınanlar, şimdi girmiyorsunuz oyuna ama. Ben orda 1-2 kişi online görsem direk bağlşanırım oynarım üşenmeden. Verecek ışığı olmayan karanlığı sever...
oyuna bayıldım ama oynayan yok oynasanıza lem oynamıycaksanız ne işiniz var burası oynasana!
neyse geyiği bırakalım. eski exe dosyasını 1.1 yükledikten sonra tekrar kullanırsan zaten o 1.1 olmaz ki diye düşünüyorum. pek açık ifade edemedim belki.