Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 00:04 Toplam 262 oyuncu 47 sunucu 944 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life 2
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Hl2 steam download...

dreammy
Oyuncu
20 Kasım 2004 12:33 (20/11/2004, 12:35) %0
ilk olarak herkese selamlar,sahsen cs ve hl i terk edeli yillar oldu,4-5 yildir mmorpg dunyalarindayim,neyse son zamanlarda hl 2 i cok takip ediyorum,gercekten beklenenleri karsiliycagina inanadim,belkide FPS dunyasina yine dondurebilir diye dusundum hep,tabii durum boyle olunca ekran karti alirken Radeon 9800xt en iyi secim oldu =).dun steam e uye oldum,ekran kartiyla gelen cd,key i girip hl2 nin downloadina basladim,ama garip olan 1200dk demesiydi,yani 20 saat.oyuna 3gb deniliyor,benim 3gb i 20 saatte cekmem imkansiz,2.8gb world of warcrafti none stop 2.5 gunde cektim,acaba steamden parca parca mi download?onceden indiren biri var mi acaba yardimci olabilcek ? su an 300 dk kaldi diyor ama bana hic gercekci gelmedi.
baglanti,128 kablo

dreammy
Oyuncu
20 Kasım 2004 14:55 %0
demin bir anlik bi elektrik kesintisi oldu,haliyle bilgisayarda kapandi,su an steam i actim ve yine 1200 mins oldu...yani 0 landi download,steam in bu kadar uyduruk bi program oldugunu gercekten bilmiyodum.

[F]Launcher
Oyuncu
20 Kasım 2004 17:05 %0
Benim bilgisayarım da kapandı kesintiden dolayı. Fakat kaldığı yerden devam ediyor. Play games' e girip Half-life2 nin properties'ine baktım %6 da.

Tora

20 Kasım 2004 17:55 %0
Dosya sisteminden dolayı silinmiş olabilir. Fat32 dosya sisteminde işlem gören dosyalar bu durumlarda silinebiliyor. NTFS ise sorun bundan kaynaklanmıyordur.

May the spirit of Arkaine protect me.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Tora

20 Kasım 2004 18:03 (20/11/2004, 18:06) %0
Ayrıca anladığım kadarıyla oyun güncellenirken, oyuna çift tıklıyorsunuz bu da Play Game anlamına geliyor. Yapma canım, yapma arkadaşım. Güncelleme bitmeden oyun sebepsiz yere açılabiliyor. Bunun birçok kez mal arkadaşlarım sayesinde gördüm. Güncelleme bitmediği için oyun 1-2 saat sizi bekletebiliyor ve yanıt vermiyor, hatta bazen işlenen dosyalar hata verebiliyor. Bitmeden oyuna çift tıklamayın.
Tıklamadım demeyin, başka türlü dakikasını göstermez Steam.
Oyun 3.28gb'dır fakat bunlar sıkıştırılmamış boyuttur. Steam sıkıştırılmış halde indirir. Bu da yaklaşık 2gb civarıdır. 2gb 12-13kb/s aralıksız sabit hızda tam olarak 48 saatte iner.

Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

dreammy
Oyuncu
20 Kasım 2004 21:23 %0
ilk olarak,ben su an cs:source u cekiyorum,hl2 den vazgectim sinirim bozuldu iyicene,sahsen su an cs:source dede dakika goruyorum ve senin dedigin cift tiklama olayini yapmadim.
steamle ilgili dusuncem kisiseldir sen oyle dusunmezsin,seni ilgilendirir,ayrica butun download programlari KESINLIKLE boyle calismaz,flashget kesinlikle boyle degil,ayrica FP(fileplanet) dan onceden cok buyuk dosyalar indirdim,cogunda kesintiler yasadim ve kesinlikle dosya kaybi yasamadim,hatta cogu explorer penceresinde download ediyordu...
hepinize yardimlar icin sagolun,en azindan biraz bilgilendim.

dreammy
Oyuncu
20 Kasım 2004 21:47 (20/11/2004, 21:49) %0
http://img35.exs.cx/img35/4974/dimtis.th.jpg

bu arada birsey sormak istiyorum,eski cs deki gibi hl gerekiyormu girmemiz icin yoksa cs source tamamen ayri mi calisiyor?

edit:tobe tobe bi yapamadim,dl nin ss i.link vermeye kastim ama olmadi =)

Tora

21 Kasım 2004 08:21 (21/11/2004, 08:22) %0
Önizleme resmi vermişsiniz fakat o küçük resimden gördüğüm kadarıyla çift tıklamadan o pencere kesinlikle çıkmaz.
Herneyse konumuz bu değil. Steam her zaman kesilen downloadlara devam eder. Ben 1 yıldır bu şekilde sorunsuz kullanıyorum. Eğer FAT32 dosya sistemi kullanıyorsanız dosyanın kesintide uçması doğaldır.
CS : S ise ayrı çalışır. HL2'yi indirmenize gerek yok.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: