Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
11/10/08 07:47 Toplam 9 oyuncu 56 sunucu 482 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Strateji » Warcraft
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Bıkmadık mı?

saymi
Oyuncu
20 Kasım 2004 07:07 %0
2 senelik warcraft macerama bütük ihtimalle son vereceğim. Yeni oyunlar, battle.net in bozuk insan profili(çoğunlukla orta avrupalı gençler) beni bu kararı almaya itti. Hala arada girip footman oynuyorum ama fazla kalmıyorum.

Acaba benim gibi düşünen kaç kişi var? Herşeye rağmen warcraft ben en çok eğlendiren oyun oldu. Hiç bir oyun beni bu kadar uzun süre oyalamadı. Benim için en iyi oyun olarak kalacak. Arşivde en iyi koruyacağım cd ler WC3 oyunu olacak.

Herkese sevgilerle...

[dMb]-Iluvatar
Oyuncu
20 Kasım 2004 18:23 %0
ben 1-2 ay oynadım sora wow oynadım bidahada acmadım oyunu arada arkadaslar isteyince oynuorum sadece

-SolidSnake-
Oyuncu
20 Kasım 2004 19:45 %0
+1 bende bayagı oynadım cok hos bi oyundu bayagı guzeldı

Kseo
Oyuncu
20 Kasım 2004 22:30 %0
yaşlandınız sanki, enerjiniz tükenmiş gibi konuşuyorsunuz...

Cengaveraso
Oyuncu
21 Kasım 2004 03:32 %0
Şahsen bazı sebeplerden dolayı bir süredir oynayamıyorum ama ben oynarken hiç sıkılmadım sıkılacağımıda düşünmüyorum. Her zaman için yeni stratejiler geliştirmeye açık bir oyun zaten blizzard aksi bir olaya izin vermiyor. Ortalama 3-4 ayda bir patch çıkararak yeni kombinasyonlar ekliyor oyuna.

fkursad
Oyuncu
21 Kasım 2004 10:31 %0
Ben WC2 den beridir oynuyorum, benim kafamın bastığı ilk oyundu WC2 ve sonra Scraft. ama WC3 çıktığında bilgisayar konfigrasyonum çok kötü olduu için "yaw bu ne biçim oyun, hem yavaş, takılıo hemde grafikleri *oktan yıllardır beklediğime deymedi" deyip o an kapamıştım ve bu benim yaklaşık 1 sene WC3 oynamama engel olmuştu (taki istanbulda bi cafede muhteşem grafikleri görene kadar) o salaqlığım. Ama 2 seneye yakındır hemde her allahın günü WC3 oynuorum herseferinde yeni şeyler örenmeye devam ediyorum ve herseferinde de daha fazla haz alıyorum. Hem lan tuırnuvaları hem online arkadaşlarla oynuorum ve işi o kadar büüttümki evlenceğim kısın bile benle head to head çarpışacak kadar WC3 bilmesini bile istiyorum. Yani o kadar salaqım qi geceleri hatunla lan turnuvası düşünüom ehue.. BIKMAKMI : ??

fkursad@msn.com (msn)
gl hf gg disconnect :(

Zeratul/
Oyuncu
23 Kasım 2004 16:00 %0
ger oyun kendini tekrar etmeye başladığında bayar. ilk çıktığından beri warcraft oynarım. dday,dota gibi senaryolar zaten çok çabuk bayıyo. ama race i random yapıp melee oyun oynamaktan bıkmıyorum. değişik herolar değişik ırklar değişik haritalar. demon hunter yapıp 20 tane huntress basan ve bunu 100 oyunun 99unda yapan adam sıkılır tabi. benim en iyi oynadığım ırk humandır. ama diğerleriyle oynadıkça karşındakini daha iyi bilirsin.mesela baldemaster yapan birine karşı ne yapman gerektiğini daha iyi bilirsin. level5 blademaster a karşı heronu korumayı falan. o yüzden kolay kolay baymaz. her gün oynayıp aynı şeyleri hatta aynı senaryoları devamlı oynayınca bayar tabi.hadi bu kadar yeter.

en iyi hero kombinasyonu paladin+bloodmage

saymi
Oyuncu
23 Kasım 2004 22:02 (23/11/2004, 22:04) %0
Sevgili Memphis

Nezaket edip cevap yazmışsın. Teşekkür ederim. Ama ne footman ne solo'da aradığımı bulamıyorum. Ne girdiğim klanlar ne de arkadaşlık kurduğum kişiler warcraft'ta etkileşim halinde olamıyor. Yenilmekten ya da eskimekten korkuyorlar.

Sen de bilirsin 1v1 yapmak Frozen Throne tur-1 ne kadar zor. Ancak bunu amaçlayan klanlarda bunu gönlünce yaparsın (ör sk , 4k, lgn, 3wd, mouz) Bunu yapamazsan Footmana, dota'ya sarıyorsun. Ladder yap dersen çok stresli oluyor orası, oyuncular çok agresif ve terbiyesiz oluyor. Kaybetmekten korkan bir sürü kişi ile oynayıp küfür yemekten bıktım. Oyunu temiz oynamak imkansız hale geldi. Profilim %50 altında olabilir ama benim 1 tek acc. var. Yani kesinlikle kötü oyuncu değilim yani bir acc açtığımda 100 maçtan sonra %60 üstnde win record tutacağıma garanti veririm.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: