Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
05/09/08 21:05 Toplam 279 oyuncu 47 sunucu 1023 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life 2
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Memory hatası

Zerohaxor
Oyuncu
18 Kasım 2004 23:06 %0
kısa kesicem; http://www.oyuncu.com/images/haber/hl2-sorunsali.jpg

başına gelen varmı? valve forumlarınıda araştırdım, bir çok kişi sorun yaşıyor. okuduklarımdan çıkardığım bu valve'daki dürzüler gcf dosyalarını pre-load ederken bi hıyarlık yaptılar, biz dosyaları farkında olmadan hatalı indirdik. sonuç olarak oyunu yeniden indirmemiz gerekiyor gibisinden birşey çıktı. fikri olan varsa söylesin. tekrardan 3gb indirecek halim yok.

dark hardware'den alıntı:

"Bu arada, HL2'nin piyasaya çıkmasıyla birlikte bir de hata haberi geldi. Yayınlanan haberlere göre, eğer oyun "Map Version is 0, expecting 19" diye bir hata veriyorsa, \Steam\SteamApps dizini içindeki sourcemodels.gcf dosyasının ismini herhangi bir başka isme değiştirip, sonra bu dosyayı tekrar download etmek gerekiyormuş."

ee nedir şimdi olayımız? başına bu tür bir sorun gelen varmı?
ayrıca sorun yaşayanlar lütfen sistem özelliklerini yazsınlar.

Zerohaxor
Oyuncu
18 Kasım 2004 23:17 %0
bilgisayarımın özellikleri info'da yazıyor. yaptığım maymunluklara gelince:

- format denendi
- catalyst 4.8 ve üzeri denendi
- ekran kartındaki ve cpu'daki oc default ayarlara döndürüldü
- ses kartının sürücüleri yeniden yüklendi
- ses kartının pci slotu değiştirildi. gereksiz parçalar söküldü (tv kartı, ethernet)
- belleklerin yerleri değiştirildi
- ekran kartı için arkada çalışan bütün yardımcı yazılımlar kapatıldı

sonuç başarısız.

sp2'yi kaldırmayı denemedim. biri dener artık (bu noktada benim yemez açıkçası (neyin yemediğini sizde benim kadar iyi biliyosunuz tabii))

ImpLosioN
Oyuncu
19 Kasım 2004 11:37 %0
Neyseki başıma gelmedi ve sanırım tek senin başına geldi..

Tora

20 Kasım 2004 17:58 %0
Bu tür hataları gideren bir yama çıktı. Ayrıca hata veren oyunları tekrar etkinleştirmeniz gerekli. Bunun için gerekli komutlar Steam News'da açıklanmış. http://www.steampowered.com/index.php?area=news&id=351

May the spirit of Arkaine protect me.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: