Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 01:37 Toplam 265 oyuncu 47 sunucu 703 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life 2
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Steam

Tora

15 Kasım 2004 20:30 %0
Ekran kartı ayarlarınıza girin ve 3D sekmesinde Özel Ayarları bulun. Antialiasiing ve Anisotropic Filtering'i kapatın.

May the spirit of Arkaine protect me.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

Tora

15 Kasım 2004 22:16 %0
Control Center'ı sevmediğim için bir süredir kullanmıyorum bu yüzden hatırlamıyorum. Ayarlardan mutlaka bulursunuz yönbağımlı filtreleme ile örtüşme önleme ayarlarını. Gerçi bunlar kapalı olmalı varsayılan olarak. Sadece kapalı olup olmadığı denetlenmeli. Eğer kapalı ise yazıların neden kesik kesik gözüktüğü konusunda başka bir fikrim yok.

May the spirit of Arkaine protect me.
Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir.

RazoRBlades
Oyuncu
16 Kasım 2004 00:41 %0
d3d olduğu için sorun yapıyor olabilir mi ? ben genelde openGL olarak oynarım ve şuana kadar pek sorun yaşamadım.

~~ Amin Mella Ille Sebla ~~

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: