| Yazar | Konu: Bugün bayram yarın half-life 2 |
| Oyuncu |  | 16 Kasım 2004 02:07 %0 | |
|
Sabah 11 de çıkacak inşallah, 9 saat kaldı 
The Darkside of The Force |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 16 Kasım 2004 09:12 %0 | |
|
1'incisi saat 10'da ..
2'ncisi 1saat kaldı 
i am; kengurum..
gl,hf,gg.. |
| |
| Oyuncu |  | 16 Kasım 2004 09:51 %0 | |
|
| 9:51 |
| |
| Oyuncu |  | 16 Kasım 2004 09:54 %0 | |
|
walla msj attığı saat 9,42 ztn ellerim titriyo 
i am; kengurum..
gl,hf,gg.. |
| |

|  | 16 Kasım 2004 10:18 %0 | |
|
Şu an dosyalarımı inceliyor ve açıyor. Ayrıca HL2 güncellemesi de düşündüğüm gibi yapılıyor.
May the spirit of Arkaine protect me.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |

|  | 16 Kasım 2004 10:23 %0 | |
|
NIHAHAHAH bitti oyuna giriyorum.
| Oynasana.com bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve Oynasana.com'un görüşlerini yansıtmayabilir. |
|
| |
| Oyuncu |  | 16 Kasım 2004 10:52 %0 | |
|
ohh ohh oynayın bakalım,bizde hilfe-life 2 nin türkiye ye orjinal olarak gelmesini bekleyecegiz.1 ay daha var galiba
izlenimlerinizi yazında biz de faydalanalım biras dimi yani
May the force be with you noble paladin |
| |
 Moderatör |  | 16 Kasım 2004 11:57 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Tora
NIHAHAHAH bitti oyuna giriyorum.
Eheh.
|
| |
| Oyuncu |  | 16 Kasım 2004 12:29 %0 | |
|
Eski düşmanlar dost olmuş ya
Elektrik atan yaratık yeri PASPAS YAPIYOR, elbiseyi şarj ediyor ahahah. Madara!
| |
| Oyuncu |  | 16 Kasım 2004 12:30 %0 | |
|
bölümlerde lambda işareti olan yerlerde, gizli bölmeler var health, armor, ammo falam.
| |
. |
| Oyuncu |  | 16 Kasım 2004 12:32 %0 | |
|
Ha bi de kafama takılmıyor deil:
MULTIPLAYER NERDE?!?!?
| |

|  | 16 Kasım 2004 12:47 %0 | |
|
HL2'nin çoklu oyuncu desteğinin CS : Source olacağı açıklanmıştı zaten.
|
| |

|  | 16 Kasım 2004 13:48 %0 | |
|
Saçmalık..HL2 yi multiplayer oynamadıktan sonra yerim öyle HL2'yi..
We turn 0n ideas
|
| |
| Oyuncu |  | 16 Kasım 2004 13:52 %0 | |
|
OFF YA HL2 MULTI YOK MU
Ben zaten cs yi fazla sevmiyorum HL1 multi daha iyiydi. PFF |
| |
| Oyuncu |  | 16 Kasım 2004 15:12 %0 | |
|
Olur mu ya, dm olmalı, olmazsa olmaz derler ya, olmazsa olmaz!
| |
| Oyuncu |  | 16 Kasım 2004 17:22 %0 | |
|
Çıktığı andan beri oynuyorum (ara verdim tabi ). Oyun hakkında değerlendirmem şöyle.
Bu oyun gelmiş geçmiş en iyi FPS oyunudur. Doom3 falan halt etmiş yanında. Ben hiçbir oyunda böyle bir oynanabilirlik, fizik kullanımı, karakter animasyonları falan görmedim. Ötesi gerçekten. İnanılmaz keyif veriyor oynamak. Oyunun yarısına geldim her bölümünden acaip keyif aldım.
Multiplayer kısmına gelince, şimdilik tek CS: Source var. Yakında DoD: Source çıkacak. Söylentilere göre bir sürpriz daha yapacakmış VALVe, bu sürpriz HL2 DM olabilirmiş, fakat belli değil tabi.
Ayrıca yakında Team Fortress 2 duyurulacak. 2005 başında'da çıkarırlar diye düşünüyorum.
Tabi yüzlerce mod yapım aşamasında şuan . Yani diyeceğim şudur: Bu oyun bizi yine yıllarca sarıcak |
| |
| Oyuncu |  | 16 Kasım 2004 18:13 %0 | |
|
Peki nobert senin sistemle HL2 de kaç pfs aldın 512MB ram sıkıntı yaratmadımı 9600XT warmış sende senin söylediğine göre dayvranacaktır herkez  |
| |

|  | 16 Kasım 2004 18:27 %0 | |
|
Çok yakında Adrenalin Gamer 2'de çıkıyor.
Yaşasın. =)
We turn 0n ideas
|
| |
| |