|
|
 | Alana Geri Dön |
|
| Yazar | Konu: Türk tabanlı uluslararası wow clanı | | Oyuncu |  | 10 Kasım 2004 21:32 %0 | |
| adanmışlık, samimiyet, vefa, olgunluk, erdem sahibi olmak.
bu nitelikelere sahip kardeşlerimle, SoEG adını vereceğim klanımı ve klana ait web sitemi yüceltmek istiyorum.
msn: hiyartolardanabdul@hotmail.com
oyunda görüşmek üzere..
en azından 2 hafta sonra
 | | | |
| | Oyuncu |  | 11 Kasım 2004 06:15 %0 | |
| (adanmışlık, samimiyet, vefa, olgunluk, erdem sahibi olmak. )
o ne yaw evliya mi olcez?wow oynamak icin^^
alıntı: Gönderen: magnum_opus
adanmışlık, samimiyet, vefa, olgunluk, erdem sahibi olmak.
bu nitelikelere sahip kardeşlerimle, SoEG adını vereceğim klanımı ve klana ait web sitemi yüceltmek istiyorum.
msn: hiyartolardanabdul@hotmail.com
oyunda görüşmek üzere..
en azından 2 hafta sonra
| | | | Oyuncu |  | 19 Kasım 2004 17:10 (19/11/2004, 17:10) %0 | |
| kalimdorlu veya elf değilsen başladığında buradan bana ulaş kardeş. clan yok guild var. us'te olacağız ama...
guild name: "i am a dwarf" | | | | Oyuncu |  | 19 Kasım 2004 17:53 (19/11/2004, 17:54) %0 | |
| yanlız msn adresine dikkat çok güzel | | | | Oyuncu |  | 27 Kasım 2004 23:30 %0 | |
| Evet aslında arkadaşın dediği şeyler çok önemli
Eğer oyun oynamayı ciddi bir şekilde hem zevk alarak hemde iyi olmayı hedefleyerk oynuyosan klan yönetemnin zorluğunu bilirsin
Bi insan gruba ve klana kar getirceğini düşündüğü çok ayrıntılı olmayan bişeyi elamanına dediğinde itaat ederek o emri uygulaması en azından bunu oyun icin gerekli bişey olduğunu yaparsa herkesin kazanacağını yada takım ark ının işine yaradığını bilmeli o yüzden bu tür şeyler çok önemli
Kendi ko klanımdan örnek verecek olursam bir provoker a ve priest a ihtiyacımız var fakat warrior ne provoker olmakta priest da oyuna hiç girmemekte yaşanılacak zorluğu bir düşünün
Adanmışlık yok çünkü priest oyunda değil bilgisizlik var provoker ın getireceği karları bilmemek vefasızlık var kendisine 1m para verildiği halde sana en ufak bir eşyayı vermemesi birde bunun üstüne laf yapıp size kızarsa düşünün siniri o yüzden her kelimesi gerekli şeyler
When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today,
I wish he would go away | | | | |
|
|
|
|
|
|