| Yazar | Konu: Zone da oynamadan ortama kafalama dalan arkadaşlar!!! |
| Oyuncu |  | 08 Kasım 2004 11:01 %2 | |
|
burdaki insanların coğu iyi oyuncudur we öyle 40 memlükle ya da 20 topçuyla 40 yeniçeriyle bu insanları yenemezsiniz.. ben de yıllardır oynuyorum we siteye ilk girdiimde dedim ki ula bunnar ne dio huns mongols naapar ki.... ama zone da baktm we gördüm ki iş ööle diilmiş.. ewde 4 hardest 5 hardest yenebilirsiniz.. ama zone da iş duwar cekip gelişmeye benzemez.. adamı oyundan souturlar... kafenizde en i olabilirsiniz ama dünyada sadece sizin kafeniz yok bunu unutmayın..
el elden üstündür.. di mi?? |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 08 Kasım 2004 15:06 %2 | |
|
bak ne güzel demişşin el elden ustundur die..
Sen benle daha once hiç maç yaptın mı? (HAYIR)
Sen beni daha once hiç duydun mu? (HAYIR)
Mynetteki turnuvalar hakkında bilgin var mı? (HAYIR)
O turnuvalar da 5 senedir kim kazanıyor bilion mu? (HAYIR)
O turnuvalara ankaradan kimler katılıyo biliyon mu? (HAYIR)
O zaman nası diyosun ki bu adamlar bişey bilmez...
Ben rush ta atarım ama oyunun zevki kalmıyo...
Gidion adama dakka 25 de atlılarla adam daha ordu basamadan darmadağın oluyor... bi de sen Onager basamıyon sora o kadar atlı bastın die...
Neyse bizim mactan sora herkes gorcek nasıl oyun oynanır bi daha da ole ileri geri konusamayacak. |
| |
| Oyuncu |  | 09 Kasım 2004 14:01 %0 | |
|
Ver mynetin adresini gelicez oynuyacaz |
| |
| Oyuncu |  | 09 Kasım 2004 23:34 %0 | |
|
Abi geçen sene de lancılar zoneculara ahkam kesiyordu, hala mı kesiyo? ben bir lancı olarak hiçbir zaman zoneculara kafa tutma cesaretini bulamadım çünkü mantığım buna el vermiyor.ama lancı olup da mukemmel oynayanları gozardı etmemek gerekir.(mesela ben ) |
| |
| Oyuncu |  | 10 Kasım 2004 20:49 (10/11/2004, 20:49) %0 | |
|
Lan elite ne misin nesin ne havanaliyon.
Mynet neymis
atis a gelde gorerim
5 senelik sampiyonu.
Hade iyi sanslaaar !! |
| |
| Oyuncu |  | 11 Kasım 2004 00:53 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: elite_hussar
Gidion adama dakka 25 de atlılarla adam daha ordu basamadan darmadağın oluyor... bi de sen Onager basamıyon sora o kadar atlı bastın die...
Neyse bizim mactan sora herkes gorcek nasıl oyun oynanır bi daha da ole ileri geri konusamayacak.
Senin rush dan anladigin demek dakka 25 de adama saldirmaktan ibaret lol nasil bi oyuncu oldugunu anladik kendi agzinla ele verdin kendini ayrica sen siege onagerden baska bisey bilmiyomusun kotu bi anin mi var onlarla? |
| |
| Oyuncu |  | 11 Kasım 2004 04:41 %0 | |
|
Senin 100 tane siege onagerini 5 tane hussarla alirim.Ağlaya ağlaya evine dönersin  |
| |
| Oyuncu |  | 11 Kasım 2004 08:25 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: HyM_Radical_xR
Senin 100 tane siege onagerini 5 tane hussarla alirim.Ağlaya ağlaya evine dönersin
Biraz sallama olmadımı?
Döte giren şemsiye açılmaz (nostalji) |
| |
| Oyuncu |  | 11 Kasım 2004 08:29 %0 | |
|
Neyse bizim mactan sora herkes gorcek nasıl oyun oynanır bi daha da ole ileri geri konusamayacak.
Peki sen daha önce hiç Shmeker'le, Koven'le, İoriyle maç yaptınmı?
Arbalet cup u izledinmi, Wcg leri?
O turnuvaları 5 senedir kimler kazanıyor biliyormusun?
O turnuvaya Koreden, Japonyadan,Amerikadan,Arjantinden kimler katılıyor biliyormusun?
O zaman nasıl diyorsun ki zone da neymiş ben dünyanın en iyisiyim?
O adamlar oyunu rush uzerıne kurmuslari dakika 13-14 te üzerine skirmisherle ekonomiyi dagıtan bir adam var, daha sonra kule ile tüm kaynaklarını kurutan sonra sana 3 dakika izin veren.Ki sende bu sürede bir kaç asker yapıp iyice ekonomi bitirip adamın skirmishlerini öldüreceksin ve tas catlasın 20 ıscın olacak.Ondan sonra adam bu 3 dakıkada castleye gecmıs olacak koyune 4 stable basıp Knight la gelecek.Hadi dünyanın en iyi oyuncusu olan dostum Mahmut abi sen skirmish yaptın diyelim, adam crosborla kalan ıscılerınıde oldurecek ve bu 5 dakıka ıcerısında adam harıtaya yayılmıs olacak.10 ıscıyle koyune gelıp koruma halınde bir castle yapacak.Sen bu durumda 40 tane onager basacaksın değilmi? OLDU.
Döte giren şemsiye açılmaz (nostalji) |
| |
| Oyuncu |  | 11 Kasım 2004 14:42 %0 | |
|
ben sana 'ben senden iyi oynarım' gibi bişi dedim mi??
dmk istediimi anlamamışsın.. |
| |
. |
| Oyuncu |  | 11 Kasım 2004 20:32 %0 | |
|
Biri rush atacaksa ben atarım...
Biri kale atacaksa ben atarım..
Biri feodalde bana saldırdıysa iki ihtimal var:
1) Ya bu adam oyundan anlamiyor.
2) Ya bu adam Mahmut abiniz feodal de nası adami deli eder bilmiyor.
Yada rush atan adam(Cahil) benim onu castle da zaten havada karada derede yıkacağımı biliyor.
Biri kale atacaksa tek ihtimal var:
Ben bu adamla t@şş@k geçiyom hiçbir şeyi kalmamış ben de diyom gel buraya kale at da yıkam
Şimdi benim dünyanın en iyisi olduğum gibi bir iddam yok ama olabilirimde... Ahmet abiye soyleyem Koven'i ayarlasın bi maç atarız (Koven demi turk??)
Neyse gencler zone da çoşmaya başlayayım o zaman Zone cular da Kafeciler gibi elimi öper...
Ben her oyunumda imperiala geçerim her oyunda siege onager basarım... Bu arada biri 5 hussarla benim 40 onagerımı kesecekmiş... Arkasında kore askeri varken gelde kes tabi o zamana kadar stable'i kalırsa... |
| |
| Oyuncu |  | 11 Kasım 2004 23:15 %0 | |
|
Biri rush atacaksa ben atarım...
Biri kale atacaksa ben atarım..
Biri feodalde bana saldırdıysa iki ihtimal var:
1) Ya bu adam oyundan anlamiyor.
2) Ya bu adam Mahmut abiniz feodal de nası adami deli eder bilmiyor.
Yada rush atan adam(Cahil) benim onu castle da zaten havada karada derede yıkacağımı biliyor.
Biri kale atacaksa tek ihtimal var:
Ben bu adamla t@şş@k geçiyom hiçbir şeyi kalmamış ben de diyom gel buraya kale at da yıkam
Şimdi benim dünyanın en iyisi olduğum gibi bir iddam yok ama olabilirimde... Ahmet abiye soyleyem Koven'i ayarlasın bi maç atarız (Koven demi turk??)
Neyse gencler zone da çoşmaya başlayayım o zaman Zone cular da Kafeciler gibi elimi öper...
Ben her oyunumda imperiala geçerim her oyunda siege onager basarım... Bu arada biri 5 hussarla benim 40 onagerımı kesecekmiş... Arkasında kore askeri varken gelde kes tabi o zamana kadar stable'i kalırsa...
sen varya mal.n daniskasısın tamam mı mal.n daniskası... |
| |
| Oyuncu |  | 12 Kasım 2004 12:58 %0 | |
|
cushh ruyalar gerceq olsa senn ..
alıntı: Gönderen: HyM_Radical_xR
Senin 100 tane siege onagerini 5 tane hussarla alirim.Ağlaya ağlaya evine dönersin
The God's Alive , I can Believe.
Wyq # 6004820
|
| |
| Oyuncu |  | 12 Kasım 2004 13:02 %0 | |
|
budur sanırım cwp werıldı
alıntı: Gönderen: NumenaN
Peki sen daha önce hiç Shmeker'le, Koven'le, İoriyle maç yaptınmı?
Arbalet cup u izledinmi, Wcg leri?
O turnuvaları 5 senedir kimler kazanıyor biliyormusun?
O turnuvaya Koreden, Japonyadan,Amerikadan,Arjantinden kimler katılıyor biliyormusun?
O zaman nasıl diyorsun ki zone da neymiş ben dünyanın en iyisiyim?
O adamlar oyunu rush uzerıne kurmuslari dakika 13-14 te üzerine skirmisherle ekonomiyi dagıtan bir adam var, daha sonra kule ile tüm kaynaklarını kurutan sonra sana 3 dakika izin veren.Ki sende bu sürede bir kaç asker yapıp iyice ekonomi bitirip adamın skirmishlerini öldüreceksin ve tas catlasın 20 ıscın olacak.Ondan sonra adam bu 3 dakıkada castleye gecmıs olacak koyune 4 stable basıp Knight la gelecek.Hadi dünyanın en iyi oyuncusu olan dostum Mahmut abi sen skirmish yaptın diyelim, adam crosborla kalan ıscılerınıde oldurecek ve bu 5 dakıka ıcerısında adam harıtaya yayılmıs olacak.10 ıscıyle koyune gelıp koruma halınde bir castle yapacak.Sen bu durumda 40 tane onager basacaksın değilmi? OLDU.
Döte giren şemsiye açılmaz (nostalji)
The God's Alive , I can Believe.
Wyq # 6004820
|
| |
| Oyuncu |  | 12 Kasım 2004 13:35 (12/11/2004, 13:36) %0 | |
|
alıntı: Gönderen: [R.N.C]OCTOPUS
sen varya mal.n daniskasısın tamam mı mal.n daniskası...
octopus kardes senin geliyordumla bir akrabalıgın mı var.hısım falan mısınız. nie adamın b.okunu yiyon. Yoksa sen geliyordum musun acaba da ben bu nickle kufretmiyim millet l@mer der korkusu mu var?? Ben gercegi acikliyorum octopus=geliyordum ya da octopus>=yalak?? |
| |
| |