Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
14/10/08 12:04 Toplam 54 oyuncu 56 sunucu 649 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Counter-Strike » Genel Tartışma
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Counter serverina baglanamiyorum...!

suhagunduz
Binbaşı
Binbaşı
07 Kasım 2004 02:52 %0
ben steam programini ve chat in bilmem ne programini indirdim ilk defa baglanmayi deniyorum ama "Lutfen bu oyunu Steamden İnstall Game secenegini kullanarak kurunuz.kurduktan sonra steam menusunden oyuna cift tiklayarak baslayabilirsiniz" .diyor ama bende steamde install game diye bir yer yokki.Nasil servera baglanabilirim bir yarim istiyorum.Simdiden herkese Tesekkur Ederim.

disconnery
Oyuncu
07 Kasım 2004 10:39 %0
alıntı:
Gönderen: suhagunduz
ben steam programini ve chat in bilmem ne programini indirdim ilk defa baglanmayi deniyorum ama "Lutfen bu oyunu Steamden İnstall Game secenegini kullanarak kurunuz.kurduktan sonra steam menusunden oyuna cift tiklayarak baslayabilirsiniz" .diyor ama bende steamde install game diye bir yer yokki.Nasil servera baglanabilirim bir yarim istiyorum.Simdiden herkese Tesekkur Ederim.

steam ana browse games e bas orda orjinal cd keyini girmen gerken bi yer var en altt I have already.... ile başlıo ona bas yaz *****i oyunlar çıkıcaktır daha sonra playgames den istedigin oyuna tıklıyarak yukleyebilirsin.

AzMiCaN
Oyuncu
07 Kasım 2004 18:20 %0
Yaw bu regıster olayı cozuldumu benım kı nı bırturlu yaoamadım?

http://www.platforum.gen.tr
Yardımlasma ve Destek Portalı...

suhagunduz
Binbaşı
Binbaşı
08 Kasım 2004 19:08 %0
ben peki orjinal CD key i nereden bulabilirim?ben tıkladigim zaman cd key istiyo baska bi islem yapilmiyo

<3rD>DeMoN
Oyuncu
10 Kasım 2004 14:15 %0
Bosver steam ı sen kardes non steam al daha iyi hem steam cok karısık

mad_shark
Oyuncu
11 Kasım 2004 03:41 %0
orijinal aliyim deme bence salakliktan baska bisey degil...

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: