| Yazar | Konu: Bursa onnet 20.11.2004 cs 1.6 turnuvası ... |
| Oyuncu |  | 16 Kasım 2004 12:07 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Across
Bir org planlıyosanız ve sehir dısından gelecek takımlar bekliyosanız; ödülü sabit yapma durumundasınız. Çünkü; dışardan gelecek 20 takım var derseniz dışardan gelecek olan takımlar bu olacakları düşünerek haraket eder. Dediginiz gibi bu 20 takımdan 15 i sorunlarımız nedeniyle gelemiyoruz der. Katılım ücretini ödül yaparsanız, her katılmayan takıma karşılık ödül düşer. Ama siz ödül 1 milyar derseniz, bu takımlar bilirlerki katılım ne olusa olsun ödül bellidir.
Kendi takımım adına; takım elemanlarım bayram tatilinden salı günü dönecek. şehir dışından gelen bir takım olarak belli bir külfeti göze almamız için bunu karşılayacak bi şeyler olması gerekir. takım olarak 500 milyon masraf yapıp 200 milyon ödülle geri dönmeyi göze alamayız... yani yaptığımız masrafla, ödül arasında uçurum olacaksa, takım olarak tekrar düşünmemiz gerekebilir. Çünkü; takımın tamamı öğrenci. 2 haftalık harçlığını bu turnuva için harcayıp, sonra aç gezmek te var. Buyuk ihtimalle gelicez diyebilirim. Ama diğer ihtimale de açık bir kapı bırakmak durumundayım... saygılar...
"Dünyayı değiştiremiyorsan, Dünyanı değiştir."
[ #since1453 @ Quakenet ]
For Our History
Bu turnuva bursanında bazı işler yaptıgını ve bursa takımlarının tanınması ayrıca csden zevk alabilmek için bir turnuva hazırlandı.
Yani bence gelen takımların cogu buraya cs oynamak için geliyor senin boyle dusunmen bence yanlıs.. yani ii turnuvalar sadece ist te yapılmıyor kavramına getirmek istiyorum.. ama olsun bu işi para içinde yapanları hiç bir sozum yok.. B
Başarılar...
GG |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 16 Kasım 2004 12:14 (16/11/2004, 18:14) %0 | |
|
Katılan Klanlar
- > Reax
- > teamgod
- > Creatyourstyle
- > team.brt
- > Wyrm
- > eS
- > since1453
- > Weas
- > yltm
Şuan için katılan clanlar bunlar.Bir iki gün içinde clan sayısının artacağı yönünde düşüncemiz var. |
| |
| Oyuncu |  | 16 Kasım 2004 16:46 %0 | |
|
organizasyonda sorun cıkıcak 1 gunde bıten turnuva ıcın 10 takım fazla uzatma falan muhabbetı olucak clanlar gece 1 kadar mac yapıcak bayılacak mıllet o yonden kötu yanı 2 gun olsa daha ıı olurdu ..
herneyse yınede katılan clanlara basarılar bız orda olacagız...
|ogean |
| |
| Oyuncu |  | 16 Kasım 2004 16:47 %0 | |
|
ayrıca yol muhabbetı var sıze soleyım maclar 12 den assagı baslamıcak hep ole oluyor cunku 
|ogean |
| |
| Oyuncu |  | 16 Kasım 2004 18:09 %0 | |
|
Sen rahat ol midyeci )
alıntı: Gönderen: -$avrotin-
organizasyonda sorun cıkıcak 1 gunde bıten turnuva ıcın 10 takım fazla uzatma falan muhabbetı olucak clanlar gece 1 kadar mac yapıcak bayılacak mıllet o yonden kötu yanı 2 gun olsa daha ıı olurdu ..
herneyse yınede katılan clanlara basarılar bız orda olacagız...
|ogean
@quakenet #Exterminate |
| |
| Oyuncu |  | 16 Kasım 2004 19:06 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: g0d|n0n * Onnet
Bu turnuva bursanında bazı işler yaptıgını ve bursa takımlarının tanınması ayrıca csden zevk alabilmek için bir turnuva hazırlandı.
Yani bence gelen takımların cogu buraya cs oynamak için geliyor senin boyle dusunmen bence yanlıs.. yani ii turnuvalar sadece ist te yapılmıyor kavramına getirmek istiyorum.. ama olsun bu işi para içinde yapanları hiç bir sozum yok.. B
Başarılar...
GG
Ben bir turnuvaya daha çok kazanmak hedefi ile ve maç tecrübesi için katılırım. İnsan zevk almadığı işi de yapmaz... Biz sadece bazı şeylerden emin olmak için bunları söyledik... Turnuva günü gerçekten neler olacağını görücez. Ben forumlara profesyonellik adına bir çok şey yazan insanlar gördüm, okudum... Ama Türkiye'de bu işler aslında böle yürümüyo.
Yaptığınız işe saygı gösteriyorum kesinlikle. Ama her koyun kendi bacağından asılır. Bu yüzden ben kendi bacağımı düşünmek zorundayım.
Takım arkadaşlarımız bu gece bir araya geliyo... Ben gelmeyi herkesten çok istiyorum... Karşı takımları küçümsediğimizi düşünmeyin. Aklımızdan bile geçemez. Ama çok daha kapsamlı ve kalabalık bir turnuva olmasını dilerdik. inş katılım daha da artar...
Saygılar... kolay gelsin...
For Our History |
| |
| Oyuncu |  | 17 Kasım 2004 08:16 %0 | |
|
 |
| |
| Oyuncu |  | 17 Kasım 2004 08:19 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Onnet-Cafe
Katılan Klanlar
- > Reax
- > teamgod
- > Creatyourstyle
- > team.brt
- > Wyrm
- > eS
- > since1453
- > Weas
- > yltm
Şuan için katılan clanlar bunlar.Bir iki gün içinde clan sayısının artacağı yönünde düşüncemiz var.
hmmmm !!! |
| |
| Oyuncu |  | 17 Kasım 2004 09:26 (17/11/2004, 10:36) %0 | |
|
hardstyle ve mactador sizlere sözüm yok arkadaslarim. Yanliz anlasildi sanirim sözlerim. Bizde 21 yasindayiz coluk cocuk muhabbeti yapmayiz, turnuva icin gereksiz muhabbetler yapildi onlaraydi sözümüz.Ankaradan,istanbuldan ve balikesirden arkadaslarimiz yanimizda olmak ve baska sürprizler icin geliyorlar. Bursa Uludag Teksas eküri dostlarim bana 1 ev ayarladi bizde 5 arkadas kalicaz ONNET cafeye yardimlari icin tesekkürler. Mactador kafa koparma isini konusuruz canim. snc1453 ve yalovadan gelecek arkadaslarimiza basarilar. Nascho garda$im i$imiz cikti bak yine ahhahaha |
| |
| Oyuncu |  | 17 Kasım 2004 09:33 (17/11/2004, 10:46) %0 | |
|
Hunter kardesim,güzel insan,dostum. Ta almanyalardan geldin bu turnuva icin. Ben senin iskenderini yemezmiyim bursaya geldigimde Yahu bide 2 arkadas var, göbek tasina yatirip kese yapmak lazim. Anladin sen haci Bi alolasalim. Bursa Cinayet Masasi emniyet müdürü kankalarimizdan ugramak zorunda kalmiyayim. Karakol yüzü görmekten biktim. Kücük arkadaslarimizin bi kulagini cekiver.. |
| |
. |
| Oyuncu |  | 17 Kasım 2004 10:46 %0 | |
|
simdi guncellemissin tekrar message ini az once yazdigini okumustum ancak replay edemedim, sen beni taniyormusun ki benimle bu sekilde konusuyorsun? nedir o oyle kavga vari tavirlar? su bursa uludag teksas olayida ayri bi komik geldi guldurdun beni nedir ya turnuva icin gelecegin cafe altiparmagin ortasinda oluyor altiparmak senin soz ettigin seylerin kalbi olarak geciyor ben yanlis bilmiyorsam senin ekuri (o nedemekse?) dedigin dostlarinda muhtemelen buralardandir mactator un arkadaslari olma olasiligi da bi hayli yuksek bu arada son olarak umarim beni yanlis anlamamissindir ben benim yazdiklarima karsilik yazdigini dusunmustum o yuzden oyle soyledim hea sen problemim var diyorsan bunu lutfen buradan yazarak devam ettirme geldiginde karsilikli konusuruz ki ben bir problem oldugunu dusunmuyorum yanlis anlasilmadan baska birsey yok, basiniza cikan bir is yok bu arada ama sen agressive tavir sergilicem diyorsan oda senin secimin olur abi.
(berat bu ne yaa)
alıntı: Gönderen: italiann
hardstyle ve mactador sizlere sözüm yok arkadaslarim. Yanliz anlasildi sanirim sözlerim. Bizde 21 yasindayiz coluk cocuk muhabbeti yapmayiz, turnuva icin gereksiz muhabbetler yapildi onlaraydi sözümüz.Ankaradan,istanbuldan ve balikesirden arkadaslarimiz yanimizda olmak ve baska sürprizler icin geliyorlar. Bursa Uludag Teksas eküri dostlarim bana 1 ev ayarladi bizde 5 arkadas kalicaz ONNET cafeye yardimlari icin tesekkürler. Mactador kafa koparma isini konusuruz canim. snc1453 ve yalovadan gelecek arkadaslarimiza basarilar. Nascho garda$im i$imiz cikti bak yine ahhahaha
|
| |
| Oyuncu |  | 17 Kasım 2004 14:15 %0 | |
|
| karakola cok mu gırdın ?? ARTIK BIKTIM YALANLARINDAN AHAyzuyuhahuz |
| |
| Oyuncu |  | 17 Kasım 2004 16:11 (17/11/2004, 16:15) %0 | |
|
| cumartesı herkese basarılar. |
| |
| Oyuncu |  | 17 Kasım 2004 16:28 %0 | |
|
Siz gelin hayırlısıyla güzel bir turnuva olsun,bitsin.Ondan sonra hepsi olur kardeş
alıntı: Gönderen: italiann
Hunter kardesim,güzel insan,dostum. Ta almanyalardan geldin bu turnuva icin. Ben senin iskenderini yemezmiyim bursaya geldigimde Yahu bide 2 arkadas var, göbek tasina yatirip kese yapmak lazim. Anladin sen haci Bi alolasalim. Bursa Cinayet Masasi emniyet müdürü kankalarimizdan ugramak zorunda kalmiyayim. Karakol yüzü görmekten biktim. Kücük arkadaslarimizin bi kulagini cekiver..
@quakenet #Exterminate |
| |
| Oyuncu |  | 17 Kasım 2004 16:42 (17/11/2004, 16:45) %0 | |
|
Önemle;
20.11.2004 Cumartesi günü, saat 9.30'da kuralar çekilecek ve 10.00'da turnuva maçları başlayacaktır.Lütfen forumlardaki ilgi bu saatler içinde olsun.
Turnuva inşallah beklenilenden daha güzel olacak.
Not:İl dışından gelen arkadaşların biraz erken cafemizde bulunması önemle rica olunur..(Sorun çıkmaması için)
@quakenet.org #bursa |
| |
| Oyuncu |  | 17 Kasım 2004 17:12 %0 | |
|
since1453 olarak c.tesi günü ordayız. herkese basarılar... bu arada su server configi hakkında birileri bi seyler yazarsa sevinirim... Kolay gelsin...
For Our History |
| |
| Oyuncu |  | 17 Kasım 2004 17:52 (18/11/2004, 17:53) %0 | |
|
Server ayarları
mp_allowspectators 1
mp_autokick 0
mp_autoteambalance 0
mp_buytime 0.25
mp_c4timer 35
mp_fadetoblack 1
mp_flashlight 1
mp_forcecamera 1
mp_freezetime 10
mp_friendlyfire 1
mp_logecho 0
mp_logfile 1
mp_maxrounds 12
mp_roundtime 3
mp_spawnprotectiontime 0
mp_startmoney 800
mp_timelimit 0
mp_tkpunish 0
mp_winlimit 0
host_framerate 0
sv_accelerate 5
sv_airaccelerate 10
sv_allowdownload 0
sv_allowupload 0
sv_alltalk 0
sv_cheats 0
sv_friction 4
sv_gravity 800
sv_hltv 1
sv_lan 1
sv_maxrate 25000
sv_minrate 25000
sv_maxupdaterate 101
sv_minupdaterate 101
sv_maxspeed 320
sv_pausable 0
sv_stepsize 18
sv_voiceenable 1
sv_wateraccelerate 10
sv_waterfriction 1
@quakenet.org #bursa |
| |
| Oyuncu |  | 18 Kasım 2004 00:54 %0 | |
|
| Fazla Soze gerek yok.Turnuva olur biter.Onemli Olan kişilerin arkadaşlıkları.Bursada ilk defa bole bir turnuva olacak.ve sakin ve zevkli gecmesi için elimizden geleni yapacagız. |
| |
| Oyuncu |  | 18 Kasım 2004 10:07 %0 | |
|
Bencede fazla söze gerek yok cumartesi iyi bir olması dileğiyle
Herkese Bol şans... |
| |
| Oyuncu |  | 18 Kasım 2004 10:55 %0 | |
|
yine yine yeniden hF...
(: |
| |
| Oyuncu |  | 18 Kasım 2004 11:10 %0 | |
|
Maçları izleme gibi bi imkanımız var mı acaba? Vizelerden dolayı katılamıyoruz ama en azından derbi maçlarını izlemek isterim.HLTV gibi bi imkanınız varmı..?
Katılan takımlara başarılar....
Gülü Seven Dikenine Katlanır ! |
| |
| Oyuncu |  | 18 Kasım 2004 11:15 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: HeadRose
Maçları izleme gibi bi imkanımız var mı acaba? Vizelerden dolayı katılamıyoruz ama en azından derbi maçlarını izlemek isterim.HLTV gibi bi imkanınız varmı..?
Katılan takımlara başarılar....
Gülü Seven Dikenine Katlanır !
HLTV büyük bir ihtimalle olacak...
ancak turnuva olacak olan bölüme oyuncu harici kimsenin girmesini istemiyoruz ki böyle birşey olursa turnuva da sorunlar çıkabilir... |
| |
| Oyuncu |  | 18 Kasım 2004 14:07 %0 | |
|
güzel.
alıntı: Gönderen: anyZ
ancak turnuva olacak olan bölüme oyuncu harici kimsenin girmesini istemiyoruz ki böyle birşey olursa turnuva da sorunlar çıkabilir...
@quakenet #Exterminate |
| |
| Oyuncu |  | 18 Kasım 2004 15:43 %0 | |
|
Ben istedigim yere girip cikarim full access var
alıntı: Gönderen: anyZ
ancak turnuva olacak olan bölüme oyuncu harici kimsenin girmesini istemiyoruz ki böyle birşey olursa turnuva da sorunlar çıkabilir...
|
| |
| Oyuncu |  | 18 Kasım 2004 18:24 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: hardstyle
Ben istedigim yere girip cikarim full access var
 |
| |
| |