Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/10/08 07:32 Toplam 1 oyuncu 56 sunucu 573 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Spor Oyunları
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Fm2005

dozdoz
Oyuncu
06 Kasım 2004 18:29 %0
arkadaslar alan warmı bu oyunu nerden aldınz

aLkmene
Oyuncu
06 Kasım 2004 18:56 %0
daha çıkmadı galba.. demosunu oynuyorum ben.. http://www.soccercenter.net/forum/index.php sitesinde forumlardan takip et.. oyunu bilenler orda

i am; kengurum..
gl,hf,gg..

cooludge
Oyuncu
06 Kasım 2004 21:24 %0
Oyunun full versiyonu çıktı arkadaşlar.Bir ricam olacak ama bu hepimizin hayrına olan bir rica.
Lütfen durumu müsait olanlar orjinal oyun alsın.Sigames bir açıklama yaptı.Her geçen sene Türkiye'de satılan orjinal oyunlarında bir artış olduğunu ama bunun Türkçe dili seçeneği koymak için yeterli olmadığını bu olayı değiştirmenin oyunun orjinal satışlarına bağlı olduğunu söyledi.
Diyeceksiniz ki nasıl olsa Turksportal vs.Türkçe yama çıkartıyor.Ama farkındaysanız bu yamalar ya yarım yamalak oluyor ya da çıktığı zaman oyunun yeni sürümü nerdeyse çıkmış oluyor.
Bu olayı lehimize döndürelim.Durumu bir oyuna çok para veremeyecek olanlar için kopya tabii ki en kolay çözüm.Ama durumu müsait olanlar lütfen orjinal oyun alsın.Bu site artık kitleye hitab ediyor.Kimse bu memleketi biz mi kurtarcaz demesin.

dozdoz
Oyuncu
07 Kasım 2004 23:15 %0
ya ben feneryolunda otutuorum acaba bu cıwardan alan arakdaslar warmı

dozdoz
Oyuncu
10 Kasım 2004 14:59 %0
ya beyler ben ispanya lıgını actım hata raporu gondermeye basladı neden olabılır yardım edın

WooGate_
Oyuncu
14 Aralık 2004 18:30 %0
hacılar türkçe versiyonunu bulan haber versin..

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: