ya kardeşim anlamıyormusunuz oyunu alchol diye bir programla yapmış
bölüm bölüm oyuna ekleme yapılıyor birazcık programların ne işe yaradıgını anlasanız
sygılarrrr
Yok arkadaşlar ben kendi gözümle şahit oldum benim çağlayan diye arkadaşım var crossfire da kapışıyoruz adamı görmek mümkün değil 100 'e 1 kere vurdum oda balına :)) adamın yaptığı şey eline bir delici alıyo birde uzun atlama crossfire da 4 tur dönüyo hiç durmadan göremiyosun bile doğucağın yerleri ezberlemiş çocuk doğduğun da 2 sanye bekle çat kafana deliciyi yiyon, silahı kullanmak da ayrı bi marifet dikkat ettim nasıl oynadığına silah duvardan deliyor ayrıca kayıyo başka yere sekiyo attığı mermi onu hesaplayıp da vuruyor kaydırarak ayrıca uzun atlama sayesindede crossfire ın arka tarafında haritanın dışına çıkıyor adam o silahla herkesi öldüren bomba varya basıyosun tuşa alarm çalıyo, adam haritanın dışına çıkıp orda duruyo az ölmüyo :) pes dedim valla çocuk cafede kapışıyo milletle bende varım , silahı sarıyo sarıyo bi bırakıyo çat çat 2-3 adam aynı anda yatıyo :D attığı mermi nasıl sa denedim anca bi yerden kaydırıyorum , adam bi sallıyo mermiyi hiç öle hedef alıpda sallamıyor , rastgele atıyor vallaha gördüm :)) duvarın içinde geçti silah kafama :) helal olsun dedim gittim öptüm büyüksün abi dedim :) oyunun en iyi silahı zaten delici heralde o sarmalı silah ı da şimdi baya baya öğrendim bende :D uçuyorum 4 tur crossfire da ama nasıl vurduğunu hala aklım almıyo ya :D