Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 03:57 Toplam 18 oyuncu 50 sunucu 495 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life Deathmatch
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: 48 dakikada hl'ı bitirmek. (single player)

[eFeS]Chem
Oyuncu
02 Kasım 2006 13:52 %0
evet bencede GL

MuRaT Klan [eFeS] Klanı Eskiden de [eFeS]TİK Şimdi de [eFeS]SiZ
efeschemist1@hotmail.com
[eFeS]Chem

caniruh85
Oyuncu
29 Aralık 2006 19:33 %0
ya kardeşim anlamıyormusunuz oyunu alchol diye bir programla yapmış
bölüm bölüm oyuna ekleme yapılıyor birazcık programların ne işe yaradıgını anlasanız
sygılarrrr

Melancholy*
Oyuncu
24 Mart 2007 15:46 (24/03/2007, 16:18) %0
Adam yapabilir ne irdeliosunuz Adam yapmış işte ne eklemesi fln. :]

FalseVIP
Oyuncu
27 Mayıs 2007 18:36 %2
Yok arkadaşlar ben kendi gözümle şahit oldum benim çağlayan diye arkadaşım var crossfire da kapışıyoruz adamı görmek mümkün değil 100 'e 1 kere vurdum oda balına :)) adamın yaptığı şey eline bir delici alıyo birde uzun atlama crossfire da 4 tur dönüyo hiç durmadan göremiyosun bile doğucağın yerleri ezberlemiş çocuk doğduğun da 2 sanye bekle çat kafana deliciyi yiyon, silahı kullanmak da ayrı bi marifet dikkat ettim nasıl oynadığına silah duvardan deliyor ayrıca kayıyo başka yere sekiyo attığı mermi onu hesaplayıp da vuruyor kaydırarak ayrıca uzun atlama sayesindede crossfire ın arka tarafında haritanın dışına çıkıyor adam o silahla herkesi öldüren bomba varya basıyosun tuşa alarm çalıyo, adam haritanın dışına çıkıp orda duruyo az ölmüyo :) pes dedim valla çocuk cafede kapışıyo milletle bende varım , silahı sarıyo sarıyo bi bırakıyo çat çat 2-3 adam aynı anda yatıyo :D attığı mermi nasıl sa denedim anca bi yerden kaydırıyorum , adam bi sallıyo mermiyi hiç öle hedef alıpda sallamıyor , rastgele atıyor vallaha gördüm :)) duvarın içinde geçti silah kafama :) helal olsun dedim gittim öptüm büyüksün abi dedim :) oyunun en iyi silahı zaten delici heralde o sarmalı silah ı da şimdi baya baya öğrendim bende :D uçuyorum 4 tur crossfire da ama nasıl vurduğunu hala aklım almıyo ya :D

Melancholy*
Oyuncu
28 Haziran 2007 15:32 %0
Burda kişinin ezber yönü çok kuvvetli.Youtubede videoları bulabilirsiniz ancak yeni rekor 28 dk. : )

Sayfa: « 1 2 3 »
Alana Geri Dön

Reklam: