Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 21:48 Toplam 245 oyuncu 47 sunucu 951 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Half-Life Deathmatch
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Arkadaşlar !!!!

[T-BwT]-BaRBaR-
Oyuncu
05 Kasım 2004 15:09 %0
merhabalar arkadaşlar buraya hl ve ag yi pek ilgilendirmesede bır duyurum olucak.kasım 21 den sonra askere gıdıyorum samsuna düştüm sınıfım piyade buradan herkese duyurmak ıstedım sizi seven barbar

İşgal atıldaki topraklar ortak vatana ateşli protestolar ile kılıcın indirdigi zafer darbeleriyle katılablirler..(A.H.)

r3b.
Oyuncu
05 Kasım 2004 17:34 %0
vay bea barbarımız askere gidiur ant ta olsam seni uğurlardık fln ama kör talih gel teskere gel teskere bitsin bu gurbet

Devlette benim,gelenekte benim,yenilikte benim Aslanım!!

[mtx]Honest
Oyuncu
06 Kasım 2004 17:20 %0
Samsuna geçmiş olsun...

Bemuhe dich nicht ein erfolgreicher mensch zu sein,sondern bemuhe dich ein wertvoller mensch zu sein.

Fladee
Oyuncu
07 Kasım 2004 12:29 %0
zuhah

[T-BwT]-BaRBaR-
Oyuncu
07 Kasım 2004 18:23 %0
senın askere gitmek gibi bir derdın olamaz çünkü askere ****leri almıyorlar
alıntı:
Gönderen: [mtx]Honest
Samsuna geçmiş olsun...
Bemuhe dich nicht ein erfolgreicher mensch zu sein,sondern bemuhe dich ein wertvoller mensch zu sein.

İşgal atıldaki topraklar ortak vatana ateşli protestolar ile kılıcın indirdigi zafer darbeleriyle katılablirler..(A.H.)

[mtx]Honest
Oyuncu
07 Kasım 2004 19:06 (07/11/2004, 20:31) %0
Seni aldıklarına gore bu dunyada askere gıdemeyecek adam tanımıyorum Ah samsun ah yazık oldu guzelım sehıre...

BlestaWeivuer
Oyuncu
08 Kasım 2004 19:30 %0
Kardeşim askere gidiyorum diye bium acmıs yazdıgınız seylere bak ulen biraz saygılı olun kardesım BaRBaR guLe guLe kardesim hayırlı tezkereler olur ınsallah kend ii bak ha bu arada bizim memlekte cıkmıssın

cLan [TB]

[T-BwT]-BaRBaR-
Oyuncu
22 Kasım 2004 15:32 %0
bugünden itbaren şafakdan düşmeye başladık 460 günden kaldı 459 gün 3 gün yol izni etdimi sana 457 gün pff geçmez bu günler neyse arkadaşlar kendinize iyi bakın sanal alemde kavga etmeyin boşuna tartışmayın bırbırınızı kırmayın hepimiz kardeşiz kendinize iyi bakın BARBAR...

bütün kızlar bizim olsa hangsi,sarısşın esmer kumral farketmez çünkü biz piyadeleriz piyadeler affetmez....

[mtx]Honest
Oyuncu
22 Kasım 2004 23:01 %0
alıntı:
Gönderen: [TB]BARBAR]
bugünden itbaren şafakdan düşmeye başladık 460 günden kaldı 459 gün 3 gün yol izni etdimi sana 457 gün pff geçmez bu günler neyse arkadaşlar kendinize iyi bakın sanal alemde kavga etmeyin boşuna tartışmayın bırbırınızı kırmayın hepimiz kardeşiz kendinize iyi bakın BARBAR...
bütün kızlar bizim olsa hangsi,sarısşın esmer kumral farketmez çünkü biz piyadeleriz piyadeler affetmez....

Askerlik yaramıs :)

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: