alıntı:Gönderen: MaKaVeL/
kibrisli genclik size sesleniyorum Help diyorum dinleyen yokmu biri bana yardimci olsun plsss cs oynayamiyorum...yardimlarinizi beklerim
Kıbrıslı genclik dedigin tabaka icinde degilim ama kıbrısta okuyorum.Sorununun ne oldugunu soylersen yardımcı olumaya çalı$ırım sana.. Storm Still Rages & Orphaned
bende kasamıyorum biri benim orj key i register etmiş yenisi lazım yarın işin yoksa git yenisini al ama işte tutku olmuş içimde CEHENNEMDE YER KALMAYINCA ÖLÜLER DÜNYADA DOLAŞACAK
When there is no room in the hell the death will walk the earth
alıntı:Gönderen: MaKaVeL/
dostum ben netten cs kasmak istiom ama kasamiom ? help Yani
Kıbrısta netten cs oynucan herhangi bir baglantı yok.Oynasan bile cileden ba$ka bi$eyle kar$ıla$mazsın.(100 choke 600-1000 ping )Ha yok ben cok zenginim dersen alırsın evine bir dsn(uydu veya fiver altyapılı) baglantı 64 K veya 128 olabilir oynarsın (aylık 300 milyon civarı ) Yada gelirsin bizim okula yurtlardan oynarsın Uluslarası Kıbrıs uni.
Ne zaman kıbrısa ADSL gelir fiber optic baglantılar kalkar o zaman oynarsın ama bu ancak rum tarafının altyapısını kullanmakla olur.Diger tarafta 32 Megabitlik baglantılar var.Rumlarla hic beraber olunmayacagına gore kıbrıstaki altyapıda yenilenmiyecegine gore netten cs yasak..
Hadi lan party lere;O yuzden git bestnette oyna magosadasın madem Storm Still Rages & Orphaned