| Yazar | Konu: Korenin war vagonlarına karşı ne kullanabilirim ?? |
| Oyuncu |  | 29 Ekim 2004 10:33 %0 | |
|
| Hani ırkla en rahat yenilebilir kore ?? Bi de sormuske bizansı sorayım ?? |
| |
|
|
| Binbaşı |  | 29 Ekim 2004 12:09 %0 | |
|
kardeş sen galiba cafeerden oynuyon ben sana derimki zone da oyna ama illede adam kore alçak ben de o adamı yançem diosan en iyi ırk hunstur .adamı castle e geçmeden indirebilirsin eğer rush yapmıyom dersen adami gothslarla ordu akınına uğratabilirsin bizansa karşı en iyi yontamde halberider dir bence ama cafe oynamanı hiç tafsiye etmem zone da oynamak kafelerde oynamaktan çok faklıdır eğer age of geliştirmek istiyosan ayrıca record game izleyerek de age gelişir www.eltrecords.com adresinde aradıklarını bulabilirsin
saygılar kardeş
bu arada bursada zonecu varsa ltfen bana ulaşsın
erenyener269@hotmail.com
msn den |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ekim 2004 01:08 %0 | |
|
bende zone a başla derim.
ama sorunun cevabı goths veya huns olabilir. tarkan veya huskarllar büyük ihtimalle vagonları dağıtacaktır. goths daha iyi olur gibime geliyor. 2sn de bir ünite çıkması çok hoş oluyor. |
| |
| Oyuncu |  | 30 Ekim 2004 19:40 %0 | |
|
şimdi oynadığınız oyunun ne olduğuna biraz da versiyona bağlı olarak değişir . 1v1 arabia oynuyorsaniz oyun vagona kadar bitmeden bitmesi gerekir fakat black forest gibi kapanilabilen bir haritada ve versiyon da 1.0 ise gerçekten işin zor , adam sadece vagon basiyorsa huskarl , eagle warrior , siege onager , paladin gibi olabilir artik hangileri varsa elinde çorba yapip yolla ama dediğim gibi kapanilabilen bir haritaysa ve karşıdaki oyuncu da az buçuk bir şeyler biliyorsa siege onager + vagon + halberdier grubu yapar yalar yutar herşeyi durum ona gelmeden bitirmen lazım koreyi ( 1.0 için geçerlidir )
saygılar ...
IVIaLice |
| |
| Oyuncu |  | 04 Kasım 2004 19:52 %0 | |
|
| Abicim bizansa karşı halberdler iyi gider demişsin ama bizansı infantry bonusu war bizzat denememle bizansa karşı halberdler büyük bir hezimete uğruyor bnim tavsiyem paladin yada filleri kullan memlükler ve tetonlarda işe yarar. |
| |
| Oyuncu |  | 05 Kasım 2004 15:53 %0 | |
|
puhahaha soruya bakk...
hititleri al hititleri... |
| |
| Oyuncu |  | 05 Kasım 2004 23:44 %0 | |
|
| kore wagonlarına en basiti Skirmishler... Bütün atlılara karşı halberdierler extradan britonun ve chinlilerin kale adamları!!! |
| |
| Oyuncu |  | 06 Kasım 2004 15:53 %0 | |
|
| memeluke lerin arkasına monkları koyduunda bak nasıl ölümsuz oluolar.dene bi.fil falan kalmayacak. |
| |
| Oyuncu |  | 06 Kasım 2004 21:30 %0 | |
|
| oha be kardeşim adam wagon demiş |
| |
| Oyuncu |  | 07 Kasım 2004 04:13 %0 | |
|
| ya ne kadar bilgisiz cahil andaval adamsiniz siz bu oyunu biliyo musunuz en kotu irklari yazmissiniz hun en kotu irktir ne topcusu vardir ne siege onegari vardir ne hand cannoneri vardir imperial age de cok zayiftir simdi bazi arkadaslar yok rush yaparim sen imperiala falan gecemezsin diyecekler bu oyunu 4 senedir oynuyorum hic rush yemedim hic zone da girmedim iyi oyuncular zaten bizim internet cafede var gelen varsa oynasin zone diye bi sey tutturmussunuz anca orda oynarsiniz zaten ben burda 1 e 4 kazaniyom 4 tane hardi aliyom en iyi irkta turklerdir yaptin mi 40 tane yeniceri 40 tane hussar 20 tane de topcu kim onunde durru bu ordunun war wagonu da yer paldini de yer filide yer |
| |
. |
| Oyuncu |  | 07 Kasım 2004 11:17 %0 | |
|
| Arkadaşım sen zonede oynadaa 1e 4 mu kazancaksın yoksa sen mi 4 kişi olursun bilmem o adamlar harbi ii oynasa 1 e 4 kaybetmezler zoneden gir ondan sonra konus.Sen 4 senedir oynuyon orda senden kaç sene once başlayanlar var.Eğer kendine cok guveniyosan gir oraya.!!!! |
| |
| Oyuncu |  | 08 Kasım 2004 22:36 %0 | |
|
KORE DURDURULAMAZ....
Age ofta de en iyi ırk KORE dir. Bunu ben Ankaranın (belki de Turkiyenin) en iyi oyuncusu olarak soyluyorum.
PERS diyenlere de tek cevabım var KORE PERS ten daha iyi...
HUN diyenlere de tek cevabım var Age of mantığından yoksunlar. |
| |
| Oyuncu |  | 08 Kasım 2004 22:39 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: kadesir
Hani ırkla en rahat yenilebilir kore ?? Bi de sormuske bizansı sorayım ??
Madem sordun Kore en iyi ırk ama ben KORE ile oynarken beni bi tek kişi zorladı bu güne kadar oda TURK almıştı. Ama ben ne yaptım Topcular bende ordu bırakmayınca... Onagerları surların arkaya cektim arkadan yenicerileri yıktım sora surları yıkıp adama bi dalsım bişeyi kalmadı. Ama Turk le yenmek te zor Karşında benim gibi bir varsa. Ama Zone cuları rahat alırsın cunku onlar KOre askerinin arkasına Onager basmaz.... |
| |
| Oyuncu |  | 08 Kasım 2004 23:13 %0 | |
|
valla komedisiniz siz  |
| |
| Oyuncu |  | 11 Kasım 2004 18:23 %0 | |
|
| Baba, LANdan rook oyununda, iyi bilen adama koreliler gelmişse halberd olup, paran varsa paladin olup akacan. Adam wagonun onune champion ya da halberd koyarsa geçmiş olsun. Bu arada dediğim v1.0 içindi, 1.0c de koreyi biraz kısmışlar. |
| |
| Oyuncu |  | 11 Kasım 2004 19:05 %0 | |
|
kore kadar gülünç bi ırk yok koreci kardes.vagonların arkasına onager ha!!!komedi ya.sen bi onager kac altın istiyo biliomusun?sizin orda rush yapmıolar galiba.bu arada hardı yenmek ölçü deil.
koreyi her ırk rahat alır.kore korkulacak bir ırk deil.en buyuk ozelliği vagonların hızlı giden scorpion tarzında olması.ve bence scorpion oyundaki en anlamsız birlik.ha deniz oynuyosan katılırım. gemileri oyundaki en dayanıklı gemiler.hararetli bir deniz savaşı için ideal bir ırk. |
| |
| Oyuncu |  | 12 Kasım 2004 12:47 %0 | |
|
halberdier (wagon,atlı,fillerin bas dusmanı)
p.s: halberdier yalnız frankslerın paladını alamıo
The God's Alive , I can Believe.
Wyq # 6004820
|
| |
| Oyuncu |  | 12 Kasım 2004 12:50 %0 | |
|
| samuraı çok etkili |
| |
| |