Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 05:05 Toplam 4 oyuncu 50 sunucu 276 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Turnuva & Organizasyon » Genel Tartışma
KapatılmışAlana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Bursa onnet cafe 1. cs-cz turnuvası

russi[mt]
Oyuncu
28 Ekim 2004 23:17 %0
alıntı:
Gönderen: WyRM.Net
gencler cafenin ismini araya sokmayin, buraya gelen birisinin yaptigi muabbet ne beni ilgilendirir ne de cafeyi, beni taniyan bilir en sevmedigim sey klavye ile yapilan seylerdir, kimin sanal alemi gercek zannemesi beni ve cafemi ilgilendirmez, lutfen dusunurken ve yazarken wyrmdakiler gibi seyler yapmain, benim ve cafemin alakasi yok.
ayrica bursadakilerin hic bi zaman akillanacagi yok bana kalirsa ne zaman ne de para harcayin siz bu is icin, her zaman kaybedenler arasindasiniz ve ole kalacaksiniz. baska topicde de bisiler anlatmaya calismistim ama duvar akillandi siz akillanmadiniz, akillanmazsiniz.
Patos.

genç +1

russi[mt]
Oyuncu
28 Ekim 2004 23:21 (28/10/2004, 23:33) %0
alıntı:
Gönderen: Taco-

Rus Yarın gelicem bunları mutlaka yüzüme söle tamammı ?

benim kimseden korkum yok.
ama sende dikkat li konus ve ya yaz aşağlayıcı şey ler yazıyorsun ve uzatıyorsun kısa ve öz yazarak meseleyi uzatmaya gerek olduğunu sanmıyorum ve vs vsvs... neyse sorun halledilmişş.

Across
Oyuncu
29 Ekim 2004 08:06 (29/10/2004, 08:11) %0
Beyler turnuva hakkında bilgi mi vereceksiniz? Yoksa bütün Bursa lılar toplanıp meydan kavgası mı edeceksiniz? Biz oraya geldigimizde bu kavgalar sürecek mi? Türkiye'nin dört bi yanından turnuva icin geliyoruz, sizin kavgalarını izlemek için değil... Hatırlatayım...

Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz.

Turnuva 1 Günde Bitecektir

Kisi Basina 1.5 Milyon dan Hesap Alınacaktır
Turnuva 20.11.2004 Cumartesi Günü Olacaktir
Toplanan Katilim Ücretleri 1. Olan Takima Ödül Olarak Verilecektir

Bu kisi basına ucret dediginiz sey mac basına mı yoksa saat ucretimi? Bunlar hakkında bilgi verin.. yarım saat surecek maca da 1.5 milyon verecez?

"Dünyayı değiştiremiyorsan, Dünyanı değiştir."
[ #since1453 @ Quakenet ]

hit my heart
Oyuncu
29 Ekim 2004 10:04 %0
alıntı:
Gönderen: Across
Beyler turnuva hakkında bilgi mi vereceksiniz? Yoksa bütün Bursa lılar toplanıp meydan kavgası mı edeceksiniz? Biz oraya geldigimizde bu kavgalar sürecek mi? Türkiye'nin dört bi yanından turnuva icin geliyoruz, sizin kavgalarını izlemek için değil... Hatırlatayım...
Aynası iştir kişinin, lafa bakılmaz.
Turnuva 1 Günde Bitecektir
Kisi Basina 1.5 Milyon dan Hesap Alınacaktır
Turnuva 20.11.2004 Cumartesi Günü Olacaktir
Toplanan Katilim Ücretleri 1. Olan Takima Ödül Olarak Verilecektir
Bu kisi basına ucret dediginiz sey mac basına mı yoksa saat
ucretimi? Bunlar hakkında bilgi verin.. yarım saat surecek maca da 1.5 milyon verecez?

Mac basına ucret 1.5 milyon olacak...

brt|keaNe
Oyuncu
29 Ekim 2004 12:37 %0
Rus olum akıllı ol olum sen kımle konusdugunun farkında degılsın galıba bak eger buraya geldıgınde ıssallah bende brda olurum

anyZ
Oyuncu
29 Ekim 2004 13:36 %0
alıntı:
Gönderen: g0d|n0n * Onnet

ii de benim isyanım size degıl biliyorum bursa olarak hazırladınız
benım wyrm dakılere de bı seyım yok benım anzy galiba onu tanımıodum ona yazı yazmıstım onu kastettim ama o da bursadan mıs o yuzden kimse kusura bakmasın herkesden ozur diliyorum...

1-) Aslında forumda bu konunun daha fazla uzatılmasının taraftarı değilim.
2-) Neden bana isyan ediliyor; hadi isyan ediliyor her ne dediysem de bu neden foruma yazılıyorda, bana özel olarak mesaj atılmıyor.
3-) Her ne kadar mesaj atmış olsamda bu mesajın bo forumda son olması dileğiyle.

Ayrıca şehir dışından katılacak olan takımlar Quakenet'de #d.5ports #bursa gibi kanallarda bana ("anyZ" ulaşabilirler.

3Rc | cassano
Oyuncu
29 Ekim 2004 20:16 %0
gL

[zkc]nasoch1st
Oyuncu
29 Ekim 2004 21:30 (31/10/2004, 13:42) %0
Evet beyler biz şehir dışından düzenlediginiz turnuvaya gelmeyi düşünen clanlardan biriyiz ve güzel bi turnuva olmasını ümit ediyoruz...
oraya geldigimizde aranızdaki tartışmaların turnuvaya damga vurmaması ve son buşmuş olması herkes için iyi olur...

hit my heart
Oyuncu
29 Ekim 2004 22:29 %0
alıntı:
Gönderen: anyZ

1-) Aslında forumda bu konunun daha fazla uzatılmasının taraftarı değilim.
2-) Neden bana isyan ediliyor; hadi isyan ediliyor her ne dediysem de bu neden foruma yazılıyorda, bana özel olarak mesaj atılmıyor.
3-) Her ne kadar mesaj atmış olsamda bu mesajın bo forumda son olması dileğiyle.
Ayrıca şehir dışından katılacak olan takımlar Quakenet'de #d.5ports #bursa gibi kanallarda bana ("anyZ" ulaşabilirler.

kusura baqma ynlıs anlamısısm bazı seyleri...

hit my heart
Oyuncu
29 Ekim 2004 22:30 %0
alıntı:
Gönderen: NaSoch1St
Evet beyler biz şehir dışından düzenlediginiz turnuvaya gelmeyi düşünen clanlardan biriyiz ve güzel bi turnuva olmasını ümit ediyoruz...
oraya geldigimizde aranızdaki tartışmaların turnuvaya damga vurmaması ve son buşmuş olması herkes için iyi olur...

Sen kafana taqma burda herkes karde$

tujeM
Oyuncu
30 Ekim 2004 12:15 %0
su ana kdr 12 cLan geLebıLeceğini söyLedi rqm ve dst aksaklıklardan dolayı aramızda oLamayabiLirler trnvya gün geçtikçe katıLımın artması bekLenıor ank dan dAe ve ist dan dp nin geLme ihtimaLi de cok yuksek cpl den sonra katıLım artabiLir gL hf

In god we trust..
sponsored by onnEt..!

wrong77
Oyuncu
30 Ekim 2004 12:17 %0
inşallah eğlenceli ve güzel bi turnuva olur herkeze başarılar

Quakenet : #yltm
gL hF
cafenın adresini yazarsanız sevinirim
saygılar

reax|Dark!
Oyuncu
30 Ekim 2004 12:33 (30/10/2004, 13:02) %0
ArkadasLar Kavga Falan Yoktur Sadece Bir Yanlıs Anlaslma Oldu Konusulup Haledildi Sadece Güzel Bir Turnuva Olması Dilegiyle Onnet le de bir alakası yoktur.

Eger Fazla Clan Olursa Bu mac 1 Gunde Bitmez Ozaman Dısardan gelen Clanlara Hotel Ayarlanıcak Gerekli Bilgiler Verilecektir ...

Adres :Hocahasan Mah. Kanarabaşı Sok. No: 18/A

cassius-
Oyuncu
30 Ekim 2004 12:59 %0
orda takım halınde olmaya calısıcaz ondan once onumuzde CPL var sora gorusuruz

-cassius-

bidpai
Oyuncu
30 Ekim 2004 16:24 %0
Başarılar

Pandomima
Oyuncu
30 Ekim 2004 20:39 %0
alıntı:
Gönderen: cIvahn
orda takım halınde olmaya calısıcaz ondan once onumuzde CPL var sora gorusuruz
-cassius-

P-esk olarak mı???

dorphs2
Oyuncu
31 Ekim 2004 17:09 %0
Katılan clanlara başarılar bizde gelmeye çalışıcaz....(zkc team)

soLd1er
Oyuncu
01 Kasım 2004 09:17 %0
g0d takImI görüyorum ki haLa bazI $eyLeri a$amamI$ durumda.TurnuvayI kimin düzenLediqi mi önemLi oLan Burda? anLamI$ deiLim.sonuCta Burda herkes bir amaca hizmet ediyor.Kafe adı da önemLi değiL.Artık Bursa'da profosyoneLce cs oynanIyor dedirteLim miLLete.Ama siz haLa yok kim düzenLior TurnuvayI , Onnet kime sponsor qibi qereksiz tartI$maLara qirerseniz tabii ki dI$ardan bakan oyuncuLar diyecekLer ki Daha kendi içLerinde sorunLarI var , Biz oraya gidersek kim biLir turnuva esnasInda nooLur diyebiLirLer.Ama $ehir dI$Indan qeLen oyuncuLar merak etmeyin , Siz en iyi $ekiLde aqIrLanacaksInIz Burda.Kimsenin kafasInda soru i$areti oLmasIn.cOk ZevkLi , heyecanLI ve qüzeL bir turnuva oLucak.Herkes umduqunu buLacak. gL.

Clan Reaxion [ WyRm.Net ]

cassius-
Oyuncu
01 Kasım 2004 14:16 %0
ewt bana P-ESK olarak oraya gelmeye calısıacaz !!! odul olarak sabıt bısey soleyın bırazda odul ıcın gelmıs oluyoruz

-cassius-

blatcher
Oyuncu
01 Kasım 2004 14:40 %0
alıntı:
Gönderen: cIvahn
ewt bana P-ESK olarak oraya gelmeye calısıacaz !!! odul olarak sabıt bısey soleyın bırazda odul ıcın gelmıs oluyoruz
-cassius-

Odul konusunu forum başlıgında yazdık.katılım durmuna gore yani katılan clan sayısına gore turnuva odülü belli olacak.ornek: 10 clan katılırsa ödül 500 milyon olacak gibi.daha fazla katılım oldugunda ödül yukselecek tabiki.

Quakenet : #reax

hit my heart
Oyuncu
01 Kasım 2004 22:08 %0
alıntı:
Gönderen: soLd1er
g0d takImI görüyorum ki haLa bazI $eyLeri a$amamI$ durumda.TurnuvayI kimin düzenLediqi mi önemLi oLan Burda? anLamI$ deiLim.sonuCta Burda herkes bir amaca hizmet ediyor.Kafe adı da önemLi değiL.Artık Bursa'da profosyoneLce cs oynanIyor dedirteLim miLLete.Ama siz haLa yok kim düzenLior TurnuvayI , Onnet kime sponsor qibi qereksiz tartI$maLara qirerseniz tabii ki dI$ardan bakan oyuncuLar diyecekLer ki Daha kendi içLerinde sorunLarI var , Biz oraya gidersek kim biLir turnuva esnasInda nooLur diyebiLirLer.Ama $ehir dI$Indan qeLen oyuncuLar merak etmeyin , Siz en iyi $ekiLde aqIrLanacaksInIz Burda.Kimsenin kafasInda soru i$areti oLmasIn.cOk ZevkLi , heyecanLI ve qüzeL bir turnuva oLucak.Herkes umduqunu buLacak. gL.

Biz gereken herşeyi aştık sen kafana takma sen once adam gibi hArFLeRİ (harfleri) yazmayı ogren.

GG

hit my heart
Oyuncu
01 Kasım 2004 22:10 %0
alıntı:
Gönderen: soLd1er

Oynarım polemiğe girmem..

GG

Across
Oyuncu
01 Kasım 2004 22:55 %0
g0d|n0n * Onnet kusura bakma... Karismicam dedim ama. bi onceki mesajda polemigin kralni yapiyosun, hemen altta polemige girmem diyosun bu bana biraz komik geldi de. Neyse. tartismanın anlamı. oraya biz de geliyoruz. Herkes kendini gosterecek ve polemikciler piayasa cikacak. Beraberce gorucez. Disardan gelen takimlar nasil agirlanacak, turnuva ne kadar sorunsuz gececek (ki bilgisayar olan yerden sorun eksik olmaz., bunu bilerek haraket etmeniz dilegiyle), bu tartismalar btecek mi? tum bu sorularin cevabını alıcaz yakında.

Ben hala bu turnuvanın bir yönetim konseyi olup olmadıgını merak ediyorum. biz kimle ve nasıl irtibata gececez hala muallakta. forumdan okuyorum bin kisi turnuvamıza bekleriz yazıyo. bi o kadar adam da hayır biz bekleriz diyo. sunu bi açıklayın. Turnuva konseyinde kimler var. yetkili adamlar kimler. Sıkılmaya basladım ben...

blatcher
Oyuncu
01 Kasım 2004 23:11 %0
alıntı:
Gönderen: Across
g0d|n0n * Onnet kusura bakma... Karismicam dedim ama. bi onceki mesajda polemigin kralni yapiyosun, hemen altta polemige girmem diyosun bu bana biraz komik geldi de. Neyse. tartismanın anlamı. oraya biz de geliyoruz. Herkes kendini gosterecek ve polemikciler piayasa cikacak. Beraberce gorucez. Disardan gelen takimlar nasil agirlanacak, turnuva ne kadar sorunsuz gececek (ki bilgisayar olan yerden sorun eksik olmaz., bunu bilerek haraket etmeniz dilegiyle), bu tartismalar btecek mi? tum bu sorularin cevabını alıcaz yakında.
Ben hala bu turnuvanın bir yönetim konseyi olup olmadıgını merak ediyorum. biz kimle ve nasıl irtibata gececez hala muallakta. forumdan okuyorum bin kisi turnuvamıza bekleriz yazıyo. bi o kadar adam da hayır biz bekleriz diyo. sunu bi açıklayın. Turnuva konseyinde kimler var. yetkili adamlar kimler. Sıkılmaya basladım ben...

Sen bu forumda yazılan şeylere dikkatini verme.siz sadece turnuvaya gelmeye çalışın.İnsanların birbirleriyle atışması onemli degil.Sizi Bursa da Reax Olarak en iyi şekilde biz ağırlayacaz.Bundan şüpheniz olmasın.Sadece siz degil tabiki.Dier Clanları da en İyi Şekilde Reax yani biz cok ii ağırlıcaz.Dierlerine aldanmayın.Turnuva cok zevkli ve problemsiz olacak.

Quakenet : #reax

soLd1er
Oyuncu
02 Kasım 2004 12:30 (02/11/2004, 12:34) %0
alıntı:
Gönderen: g0d|n0n * Onnet

Biz gereken herşeyi aştık sen kafana takma sen once adam gibi hArFLeRİ (harfleri) yazmayı ogren.
GG

a$tIk diyorsun haLa harfLere takILI kaLmI$sIn.Allah yardImcInIz oLsun.Benim yazI stiLim de kimseyi iLqiLendirmez.Herkes kendi daLgasIna baksIn.Hem turnuva'da da neyi oynuyacaqInI qörücez.oynarsIn demek.bakaLIm..

Clan Reax !

Sayfa: « 1 2 3 4 5 »
KapatılmışAlana Geri Dön

Reklam: