Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
08/10/08 07:23 Toplam 7 oyuncu 56 sunucu 255 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Tek Kişilik Oyunlar
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Mortal kombat trilogy arıyorum

Sereg'wethrin
Oyuncu
25 Ekim 2004 10:02 %0
nerden esti bilmiyorumda birden mk trillogy oynamak istedim 32 karakterli olan hiç biryerd bulamadım

bu oyun kimde varsa bana özelden mesaj atsın eğer oyunun boyutu küçükse bana msn den göndersin bizahmet

msn : azeroth_83@hotmail.com

nede olsa deception ı pc ye çıkarmayacakları için bizde eskilerle avutalım kendimizi

Respect is everything

phadech
Oyuncu
27 Ekim 2004 19:43 %0
Arkadaşa aynen katılıyorum bana da lazım.

Sereg'wethrin
Oyuncu
28 Ekim 2004 17:36 %0
alıntı:
Gönderen: phadech
Arkadaşa aynen katılıyorum bana da lazım.

sıra var kardeşim
evvela ben buliim sonra saa bidene buluruk

bi internet sitesivar ama yazdığım zaman buraya uyarı alıyoruz
bi tane sarıkart yedik zaaten hehee

Respect is everything

Sereg'wethrin
Oyuncu
06 Kasım 2004 14:33 %0
arkadaşlar ööle boş boş bakmayın mortal diyorum kombat diyorum trilogy diyorum

....

Bİ TEPKİ VERİN LEYN ! :d

Respect is everything

darknessdragon
Oyuncu
06 Kasım 2004 16:55 (06/11/2004, 17:00) %0
bakın arkadaşlar ben mortal kombat trilogy oyununu yaklaşık olarak 4 ay önce testkulubu.com sitesinin oyun sayfasından indirmiştim. çok güzeldi. ama bilgisayara çok zamansız format attım ve setup'ı yedekleme şansım olmadı. şu an testkulubu.com sitesinin yayınına izin verilmiyor. belki düzelmiştir. 2 aydır denemiyorum. ayrıca www.meb.gov.tr sitesinde tanıtılan sitelerin oyun bölümlerinde de olabilir. tam emin değilim. ben bulursam mutlaka size bilidiririm. isterseniz bende MK4 oyununun kazaalite ile indirdiğim setup dosyası var. ben oynuyorum. çok güzel.

sorular için

msn: ex_soulcalibur@hotmail.com

Sephiroth.
Oyuncu
06 Kasım 2004 19:28 %0
walla ben deception uda aldım trilogy kadar zevkli değil hala oynuyorum süper bi oyun kabal ve baraka yı deception da yapmaları cok guzel ama trilogy de ayrı bi zevki wardi

Sephiroth.
Oyuncu
06 Kasım 2004 19:31 %0
-hoşgeldin evladım....
O O OSMAN ABE!!!!
-osman abe yapma etme babasına söz verdim bayramdır öpüşün barışın.. hadi gözünü seviim...

Sereg'wethrin
Oyuncu
10 Kasım 2004 08:51 %0
alıntı:
Gönderen: Sephiroth.
walla ben deception uda aldım trilogy kadar zevkli değil hala oynuyorum süper bi oyun kabal ve baraka yı deception da yapmaları cok guzel ama trilogy de ayrı bi zevki wardi

sende varmı trilogy

grynn
Yarbay

Yarbay
24 Kasım 2004 19:30 %0
Ben de var trilogy, ilk CD oyunlarımdan biriydi. Bir fuarda almıştım galiba, isteyene yazarım CD'ye.

Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Botanika)

Sereg'wethrin
Oyuncu
04 Aralık 2004 09:37 %0
alıntı:
Gönderen: Silphatos
Ben de var trilogy, ilk CD oyunlarımdan biriydi. Bir fuarda almıştım galiba, isteyene yazarım CD'ye.
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Botanika)

slm

msn imi versem ordankonuşsak diyorum kardeş
o_soysal@hotmail.com
bulamadım haalen cdsini yahu

Respect is everything

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: