bunlar geleceın teamquash'ı yada <vndtt>'sı olmassa..
adamlar halka acılmıslar olm ısten fethdıolar
Sırtınız yere gelmes
bokhnuzu yıyım barı forum ıslerınıze bakıım The God's Alive , I can Believe.
Mesajında veya konuşmasında v.b durumlarda açık veren bir insanı aşağılamak küçümsemek çok kolay geliyor bazı kişilere. Kimsi demiş CZ'ye geçtiler felan bunu soyleyen kişi cz'nin kalkıcağınıda biliyordur umarım. 1.5 Counter-Strike en iyi versiyonuydu ve şu anda hala öyle benim görüşüm. Bazılarımız 1.6'ya geçmiş olabiliriz fakat v1.5 'i oynamak isteyen oynar. Kişinin ilgi alanını küçümser bi mesaj atarak değiştiremezsiniz biraz daha düşünceli cevaplar atın lütfen.
Ayrıca forumda en ufak bir kelimeden büyük bir kavga çıkarmayı becerebiliyorsunuz. Bu da sizin kişiliğinizi gösterir.
olm sen kimsin ya konuşuon dingil rk claninde oynayan bi adamsın olm sen ben daha sana ne diyim topunuzu toplasak bi adam etmessenizx ak bi de adam olmnuşlar bebelere bak
nalakası war adam olmakla olm clanden atıldım diye yapmaklada alakası yok bab sizi kırcak birşey yapmışsam pardon ama bütün suç bendede değil yane neyse bab herşey için özür
Senden istediğimiz tek şey bize saygılı olman...Tabi sadece bize değil herkese olmak lazım...
alıntı:Gönderen: w@s@b!
nalakası war adam olmakla olm clanden atıldım diye yapmaklada alakası yok bab sizi kırcak birşey yapmışsam pardon ama bütün suç bendede değil yane neyse bab herşey için özür