| Yazar | Konu: Europe server |
| Oyuncu |  | 23 Ekim 2004 16:24 %0 | |
|
| Ya dayı ben adsl 128 kullanıcısıyım elimde bi asus modem war bilgisayarımda iyi yane anlayacağınız her şey iyi... Neyse konu ben server açamıyom. genellikle firewallau kapa diyolar ama kapalı. Pc cilin'de enable personal firewall war onuda kapattım. yinede server açamıyom. Bu konuda bi güzel bilgi verirseniz sevinirim... Hayırlı ramazanlar... Allaha emanet olun... |
| |
|
|
| Oyuncu |  | 23 Ekim 2004 17:01 %0 | |
|
"ya dayı" lafına koptum aadahgdfgz
modem ayarlarından oynadığın oyunun portunu açmayı dene. |
| |
| Oyuncu |  | 23 Ekim 2004 22:06 %0 | |
|
eger hallettiyseniz bir sey demem.
ancak adsl ayarlarini karistir.
orda bir engelleme birde kabul etmeyi ayarlayacagin port yerleri olur. oraya 6112 yaz oluyor. bende bunu 10 dakka önce hallettim  |
| |
| Oyuncu |  | 24 Ekim 2004 05:42 %0 | |
|
internet üzerinden arkadaşlarla karşılıklı kapışma olayını bana da açıklayabilirseniz sevinirim...
kseo@mynet.com |
| |
| Oyuncu |  | 24 Ekim 2004 17:16 %0 | |
|
walla haleldemedim daha çünkü modemin içine giremiyom. adresi unuttum... doom adrese ekledim seni benim adres c4_raistlin@hotmail.com. Walla şu işe bi el atarsanız çok sevinirim.
Ayrıca bi arkadaşımda multi oynamayı öğrenmek istemiş galiba yalnış anlamadıysam!!!
Gereksinimler :
Warcraft: Reign of Chaos
Warcraft: the Frozen Throne
WC3 TFT 1.17a English
eğer orginal deilse w3ftbattle europe pvpn cart curt serveri... |
| |
| Oyuncu |  | 24 Ekim 2004 17:56 %0 | |
|
| Ayrıca modemin içine girmek için bi d şifresi wardı. altı tane 1 miydi 4 tane 1 miydi 1234 müydü onuda unuttum. adresle birlikte onuda yazarsanız sevinirim... Ya siz ayrıntılı olarak ne war ne yok yazın size zahmet olmazsa. Bende yapmaya çalışayım. Herkese Teşekkür Ettim... |
| |
| Oyuncu |  | 24 Ekim 2004 21:14 %0 | |
|
Birincisi bu soralar eurobattle.net serverinde problemler var ikincisi ise senin kullandığın cd key i eğer orada kullanan başkası varsa gene giremessin bunların ikiside işin içine girince proplem yaşamanız mümkün.. Firewall olayına gelince tamamen geyiq..
Ben bile aylardır oynadığım bu server de şu aralar problem yaşıorum ok!
fkursad@msn.com (msn) yardımcı olabilirim.. |
| |
| Oyuncu |  | 24 Ekim 2004 21:16 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: Kseo
internet üzerinden arkadaşlarla karşılıklı kapışma olayını bana da açıklayabilirseniz sevinirim...
kseo@mynet.com
Myron can ın kankisine canım feda fkursad@msn.com eklersen her konuda elimden geldiince yardım ederim..  |
| |
 Moderatör |  | 24 Ekim 2004 22:13 %0 | |
|
dayı tekirdağlı mısın?bizim memlekette de birbirine dayı demeyen az gibidir 
Zırva forumlardan sıkıldınız mı ?
Gerçek* birşeyler mi arıyorsunuz ?
Burası /18*... |
| |
| Oyuncu |  | 25 Ekim 2004 00:21 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: fkursad
Myron can ın kankisine canım feda fkursad@msn.com eklersen her konuda elimden geldiince yardım ederim..
a bi saniye, onun memleketten kürşat diye bir arkadaşı vardı. O musun sen ? |
| |
. |
| Oyuncu |  | 25 Ekim 2004 13:34 %0 | |
|
Evet ben oyum, zatem beni oynasana forumlarına alıştıran da myron can oldu.. Ben düzcede benden başka Fallout oynayanın olmadığını düşünüp intiharın eşiğine gelmişken, o yüce insan gelip bana yalnız olmadığımı söyledi.. Beraber azmı dungeon siege lan oyunları atardık.. Senden bana çok sözetti... Quake den... Warcraft turnuvalarınızdan... Hatta sitende bi maçınız var  |
| |
| Oyuncu |  | 26 Ekim 2004 00:12 %0 | |
|
Ben sivaslıyım. Bizim memlekette canım dayı baba gardaş kelimeleri çok kullanılır. bu arada unutmada bi arkadaşım firewall la alakası yok dmiş modemin içindeki firawall açıkmış bu arada herese bişi solemek istiyorumboşuna port felam açmanıza gerek yok modem içinde nat diye bişi war hepsini halldeiyo o port açmayıda dbz host kurmayıda. ama yinede hepinize teşekkür ederim. Bütün sorunları hallettim. ayrıca pvpgn de cd key istemiyo dostum bunun için benim cd keyi kullanmaları gibi bi lüksleri yok...
Sorun hallolduğuna göre başka bi konuya geçmek istiyom. adsl = 2xadsl bütün adsl hızları iki katına çıkarıldı. Haberi olanın olmayanın dikkatine  |
| |
| Oyuncu |  | 21 Kasım 2004 00:42 %0 | |
|
| peki NAt a hangi ayarları yapacaz?? bi anlatırsan sevinirim |
| |
| Oyuncu |  | 21 Kasım 2004 03:40 %0 | |
|
http://www.portforward.com/
bu adreste nat ayarlari hakkında her turlu bilgiyi ayrıntılı şekilde bulabilirsin hangi oyunun hangi portları kullandığıda dahil. |
| |
| |