Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/09/08 20:49 Toplam 245 oyuncu 47 sunucu 1107 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Devasa Online Oyunlar » Knight Online
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Yeni knight online serverı!

"NosferaT"
Oyuncu
22 Ekim 2004 18:34 (22/10/2004, 18:43) %0
Amerikada, Ares1 ve 2 hizmetimizde bedava ve beta.
bilgi için,
http://www.knightonlineworld.com/[/url]

Eğer oyunu orjinal malezya serverında free trial serverda oynuyorsanız büyük kısıtlamaların olduğunu anlayabilirsiniz mesela clan kurma ve pelerin giyme yada bunlara uygun renk seçme özgürlüğümüz yoktu
Yeni amerika serverında bunlar geçerli üstüne tüm orjinal serverlarda olan vede olmayan fazladan quest ve area lar mevcut tabiki battle ve büyük boss lar da buna dahil artık nations savaşlarına gidebileceğiz
Oyunda çok fazla kullancı online durumda malezyadakilerin çeyreğinden fazla türk online durumda ve clanlarını açmış durumda bi sürü türk arkadaşlara rastlayabilirsiniz gördüğüm bir kaç clan isimleri oldukça güzeldi Guardians of Anatolia Maniac_Turks gibi
Oyunda orc lar üstün durumda, fakat genel olarak sayıca ve fighter class ı üstünlük sağlıyor
Kolay bi rush ile el morad lıları daıtıcak birliklere sahipler
Vede oyuna girdiğinizde merchant dan geçilmediğini görecekesiniz eh doğal olarak uculuğuda mesela talisman of destruction ı 80k ya alacağının hiç aklınıza gelirmiydi (ki ben 500k ya satmıştım 6 tane kadar)
Neyse az laf bol oyun herkesi bekleriz

When i was climbing up the stairs,
I saw a man who wasn't there,
He wasn't there again today,
I wish he would go away

Lord_Revan
Oyuncu
26 Ekim 2004 21:59 %0
ben bu oyun çıktıından beri o server dayım senin yeni kesfetmene üzüldüm eger dier server la aralarındaki farkı anlamıssan öğrenmen gereken seyler var demektir nickim Saviour_TR,clanım Shadow Kingdom ben lieder deilim ama lieder assistanıım hala bi clanın yoksa seni bizim clana alabilirim ben orcbarbar 37 lvl warriorum gelirsen belese yardımcı olurum(Tabi eger sen dedigin gibi mmorpg hastasıysan belkide beni gecmissindir bile )neyse bol oyunlu günler...

Kojiroh
Oyuncu
26 Ekim 2004 22:02 (26/10/2004, 22:07) %0
Ben oynadığım zaman rangerlar da çok iyiydi. Bayadır oynamıyorum acaba tekrardan mı başlasam...
Bi de bi sitede KO için Türk serverı açılcak diye duymuştum sanki?

sdfdsf

hel
Oyuncu
27 Ekim 2004 06:11 (27/10/2004, 06:12) %0
Ah be oyunu onceden indirdimde sildik tabi sonradan şimdi evlat acısı gibi vurdu iyimi.Şimdi cekmek yinede zor geliyo.Napalım World Of Warcraft ı beklicez..

Ölümün olduğu yerde , daha ciddi ne olabilir. . .

"NosferaT"
Oyuncu
02 Kasım 2004 22:46 %0
DİEZ1 ve DİEZ2 de beleş olayına katıldı ve 5 ay 15 gün daha beleş açık kalacak(2 haftaya yakın oldu açılalı düz hesap yaptım)
Herkez diez e hücum etti aresler boşaldı denebilir.

Not:Çokta terbiyesiz türedi!!! bilmeden ks yapmaya ana avrat küfür etmeler mi dersin önce senin clanına girmek isterken sonra seni yalancı diye suçlayıp ana bacı giden mi dersin yada oynamayı bilmeyipde partiden atınca küfredenler mi ne ararsan doldu türkler daha pis valla vatani ulvi milletimsi duygulara sığınıp yalavarıp sonra sana küfredenlerde çok a.q hepsinin!

He wasn't there again today, I wish he would go away

Lord_Revan
Oyuncu
03 Kasım 2004 18:10 %0
alıntı:
Gönderen: "Nosferatu"
DİEZ1 ve DİEZ2 de beleş olayına katıldı ve 5 ay 15 gün daha beleş açık kalacak(2 haftaya yakın oldu açılalı düz hesap yaptım)
Herkez diez e hücum etti aresler boşaldı denebilir.
Not:Çokta terbiyesiz türedi!!! bilmeden ks yapmaya ana avrat küfür etmeler mi dersin önce senin clanına girmek isterken sonra seni yalancı diye suçlayıp ana bacı giden mi dersin yada oynamayı bilmeyipde partiden atınca küfredenler mi ne ararsan doldu türkler daha pis valla vatani ulvi milletimsi duygulara sığınıp yalavarıp sonra sana küfredenlerde çok a.q hepsinin!
He wasn't there again today, I wish he would go away

baba senin bick ne benim saviour_tr yada militan_saviour birlikte kasarız estland a stone goleme gideriz yeterki kalpler bir olsun

Sephiroth.
Oyuncu
04 Kasım 2004 21:39 %0
Arkadaşlar selam, server hakkında biraz bilgi alabilirmiyim? lag durumları nasıl? girsem yardım edecek biri warmi şu an oyunu indiriyorumda

SteelBB
Oyuncu
09 Kasım 2004 14:38 %0
Bu knightonline da Stat ve Skill veren görevler varmış! nasıl yapılıcağını bilen varsa söylesin de sevaba girsin...

Saygılarımla
SteelBrightBlade...

Nonsense
Oyuncu
11 Kasım 2004 09:38 %0
alıntı:
Gönderen: SteelBB
Bu knightonline da Stat ve Skill veren görevler varmış! nasıl yapılıcağını bilen varsa söylesin de sevaba girsin...
Saygılarımla
SteelBrightBlade...

eger oyunda eLmorad san nickim Nonsense beni buL anLatıyım
geceLeri oynuyorum geneLde LvL im 47
oyunda /pm Nonsense yazarsan bana daha koLay uLasabiLirsin

Nonsense
Oyuncu
11 Kasım 2004 09:39 %0
alıntı:
Gönderen: Sephiroth.
Arkadaşlar selam, server hakkında biraz bilgi alabilirmiyim? lag durumları nasıl? girsem yardım edecek biri warmi şu an oyunu indiriyorumda

diez 1 de geceLeri hiç Lag oLmuyo ama gündüzLeri yerinden kıpırdayamıyosun Lagdan

mailcantr
Oyuncu
11 Kasım 2004 11:34 %0
Yav ben gece 4:00 den bu saaate kadar Knightonline ye baglana miyorum neden dir?..hem Xp de denedim olmuyo hemde Windows ME de(iki islesim sistemide makinamda kurulu)Nickim YhaN Klanim TOrment_Slayer yardim edin lutfen..(PARTY PLEASE=bu laf cok hosuma gitti bu arada)...herkese ii oyunlar LVL=36 BLADE WARRIOR ELMORAD

mailcantr
Oyuncu
11 Kasım 2004 11:36 %0
Yazmayi unutmusum ARES de oynuyorum.
Yardim lutfen???
Yav ben gece 4:00 den bu saaate kadar Knightonline ye baglana miyorum neden dir?..hem Xp de denedim olmuyo hemde Windows ME de(iki islesim sistemide makinamda kurulu)Nickim YhaN Klanim TOrment_Slayer yardim edin lutfen..(PARTY PLEASE=bu laf cok hosuma gitti bu arada)...herkese ii oyunlar LVL=36 BLADE WARRIOR ELMORAD

Nonsense
Oyuncu
11 Kasım 2004 20:13 %0
alıntı:
Gönderen: mailcantr
Yazmayi unutmusum ARES de oynuyorum.
Yardim lutfen???

areste oynuyosanda sana yardımcı oLabiLirim ama arese girmiyorum ben artık diez e geçersen yanıma ugra arestede benim nickim aynı

Nonsense
Oyuncu
11 Kasım 2004 20:19 %0
he bu arada söyLemeyi unuttum artık diez e geç bence yani areste bosuna kasma
eger warrior un defansifse sana baya yardımcı oLurum estLant a çıkarırım seni yani
benim de defans warrior a ihtiyacım var

quarsas
Oyuncu
13 Kasım 2004 19:20 (13/11/2004, 19:24) %0
ben Ares2 de oynuyom, Orc, Winrikle Tuarek (sorcerer) doğru yazmışımdır :b lvl 30 .... ilk soru National savaşlar ne zaman oluyo? ve nasıl ? bide nicklerinizi ve serverlerinizi yazın birlikte skill kasalım ... tanıdık veya Türk olmadan zevksiz oluyo... benim nick: SoulDrainer Clan : Pandora_TR

materr
Oyuncu
13 Kasım 2004 22:43 %0
diez1 de nası oynucaz? bende oyle bır shard gozukmuyor

NightHowl
Oyuncu
14 Kasım 2004 00:14 %0
defens warriora ihtiyacı olan varsa lvl45 karakterim var her zaman yardım edebilirim nickim aynı. Ararsanız eslantla genelde geziyorum harpylerin yanında

[OSM]AKINCI
Oyuncu
18 Kasım 2004 11:58 %0
Arkadas yardımcı olursanız sevinirim, siteden clienti cektim fakat servera baglanmıyor yeniden deneyin felan yazıyo sebebini bilen varsa lutfen yardımcı olsun...

Lord_Revan
Oyuncu
18 Kasım 2004 22:28 %0
bendede oluodu bigün falan bekledim düzeldi

SteelBB
Oyuncu
20 Kasım 2004 16:30 %0
alıntı:
Gönderen: Nonsense

eger oyunda eLmorad san nickim Nonsense beni buL anLatıyım
geceLeri oynuyorum geneLde LvL im 47
oyunda /pm Nonsense yazarsan bana daha koLay uLasabiLirsin

keşke karus olsasydın. Ben lvl45 warrior karusm. Yinede bi gün ana köyde buluşup anlatırsan sevinirim.

treth
Oyuncu
26 Kasım 2004 22:27 %0
yaws ben level 23 ice mage charim var ama daha ileri gidemiom diezde oynuyorum ama tek basian ancak level 23 e kadr ileryebildim yani birlikte takilicak elemanlar bulursak oyuna devam etmeyi dusunuom ortalama combo damage olayim yaklasik 2100 civari az ama level 23 icin iidir ( clanim ice power charin adi jamella )

mailcantr
Oyuncu
29 Kasım 2004 19:05 %0
Artik yardima falan ihtiyacim yok lvl 46 oldumm clanim da KaoS ..yardim isteyenler /pm YhaN yazabilir.i oyunlarrrr....Ares1 ama arada ares 2 dede takiliomm elsant ta yim .. stone Golem kesiom

SteelBB
Oyuncu
01 Aralık 2004 03:16 %0
biraz fazla uçmuşsun. ben lvl 48 im. elimde 140+5 bardish var. defansım 600 küsür attağım 570 den fazla ve tek başıma kesemiyorum. sen nasıl oluyorda kesiyorsun ki biz clan olarak zor kesiyoruz.)

SteelBB
Oyuncu
01 Aralık 2004 03:21 %0
alıntı:
Gönderen: quarsas
ben Ares2 de oynuyom, Orc, Winrikle Tuarek (sorcerer) doğru yazmışımdır lvl 30 .... ilk soru National savaşlar ne zaman oluyo? ve nasıl ? bide nicklerinizi ve serverlerinizi yazın birlikte skill kasalım ... tanıdık veya Türk olmadan zevksiz oluyo... benim nick: SoulDrainer Clan : Pandora_TR

Pandora_Tr de olamn sana yardım etmem için güzel bi sebep. sizin clandan iyi arkadaşlarım var. En başta Dangoz. pm le bul beni priest ımı alıp sana yardımcı olmaya çalışırım. (priest lvl 49) ORTİS in kurucusuyum. (SteelBrightBlade)

mailcantr
Oyuncu
01 Aralık 2004 21:53 %0
alıntı:
Gönderen: SteelBB
biraz fazla uçmuşsun. ben lvl 48 im. elimde 140+5 bardish var. defansım 600 küsür attağım 570 den fazla ve tek başıma kesemiyorum. sen nasıl oluyorda kesiyorsun ki biz clan olarak zor kesiyoruz.)

dostum yanima 6 mgc 1 de priest goturuomm benimde 600e 680 falan iste buyulerle 700 e 800 falan oluyo eee benim klanimda 62 lik eleman var dostumm....elemani kacirmassak faydalancaz iste...

Sayfa: « 1 2 3 »
Alana Geri Dön

Reklam: