Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 04:49 Toplam 5 oyuncu 50 sunucu 230 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Battlenet

[oAge]TurkisH
Oyuncu
13 Ekim 2004 00:25 %0
merhabalar
beni hatirlayan varmi bilmiyorum ama uzun bi aradan sonra internette gerzerken diablo cd sini gordum ve almaya karar verdim. eskilerden kimler kaldi bilmiyorum, hala forumu takip eden varmi?
battelentte oynayan arkadaslar hangi serverdan oynuyorlar. ben us west teyim.

RazoRBlades
Oyuncu
13 Ekim 2004 14:32 %0
seni hatırlar gibiyim ama hayal meyal yani, belki sen beni hatırlarsın BAAL-RazoR olarak bir barbarım vardı. Bayaa oldu seni buralarda görmeyeli en son SNN zamanında görmüştüm. Bnet'de millet EU'da takılıyor.

~~ Amin Mella Ille Sebla ~~

Comb@T
Oyuncu
13 Ekim 2004 19:51 %0
alıntı:
Gönderen: [oAge]TurkisH
merhabalar
beni hatirlayan varmi bilmiyorum ama uzun bi aradan sonra internette gerzerken diablo cd sini gordum ve almaya karar verdim. eskilerden kimler kaldi bilmiyorum, hala forumu takip eden varmi?

Evet ben hatırlıorum seni sanırım 2 , 2,5 yıl önce falan takılıyodunuz buralarda ama sen ben hatırlamazsın sanırım neyse konuya gelicek olursak zannedersem battle nette oynamaya karar vemişsin şimdi şöyle söyliim fazla bi beklenti içinde olma yani hatırlarsın 3 yıl önce burda edit olayları başımızı fazlasıyla ağrıtıodu ama battle da olaylar çok daha kötü durumda en azından burda sağlam bi arkadaş kitlesi vardı ama aynısını battle ortamı için söylemek çok zor hevesini kırmak istemem ama aynı olayları bende yaşadığım için söylüyorum tabiki yinede bi gir , gör , oyna derim ama kaliteli d2 oyuncusu bulmak gerçekten zor.

RazoRBlades
Oyuncu
14 Ekim 2004 09:45 %0
herkes d2'yi gerçekten düzgün oynasaydı, Türkiye'de D2 bitmezdi. ben artık sıkıldığım için d2'yi bıraktım. çünki ciddi anlamda karşımda oynayabileceğim çok az insan var ve bu insanlarda benden uzakta olduğu için pek fazla etkileşimde olamıyorum. bu da zaten kaçınılmaz sonu hazırladı.

Yeniden D2:Lod'un kendisini oynamam ama burda bizim çekirdek kadrodan middle earth gibi modları oynamayı düşünenler varsa onlarla 0'dan başlayabilirim. Eğer oynarım diyen olursa BAAL-Conan'da benle başlar biz arada biraz oynamıştık geçen haftalarda. Maksadımız iyi vakit geçirmek, birşeyleri elde etmek için hırs yapmak değil.

Saygılarımla...

Comb@T
Oyuncu
14 Ekim 2004 22:40 %0
Evet abi olay o tanımadığım adamlarla oynamaktan ne zevk alıcam ayrıca o adama ne kadar güvenebilirim...Kendi arkadaşlarınla birlikte baalrun yapmak gibi si warmı tabiki yok ama işte d2 camiasında kaliteli adam bulmak gerçekten çok zor...
Bu arada dediğin konuya gelince ben öncedende bahsetmiştim hepberaber eski günlerdeki gibi d2 kitlesi oluşursa gerçekten çok güzel olur ve ben seve seve katılırım
Saygılarımla.

Cinnamon
Oyuncu
18 Ekim 2004 09:32 %0
Bnet europe'da her akşam güzel muhabbetler çevviriyoruz. ORj cd alin sizi de aramizda gormekten buyuk keyif aliriz. D2 bitmez sadece ara verilir.

I can see what you see not

phadech
Oyuncu
18 Ekim 2004 10:49 %0
D2'ye ara verilmez sadece tuvalete kalkılır.

[oAge]TurkisH
Oyuncu
19 Ekim 2004 09:46 %0
diablo hakkaten bitmiyo yaf. eskisi gibi sariyo oyun. tabi kalabalik grup olaarak oynamak baska.
europe serverina giremiyorum cd keyiniz baskasi tarafindan kullaniliyo gibi bi uyari veriyo hep.
Exp cd im orjinal ama diablo 2 cd si eskiden kalma. bilginiz varmi acaba diablo cd si kacak cd oldugu icinmi europe serverina giremiyorum

RazoRBlades
Oyuncu
19 Ekim 2004 12:26 %0
büyük ihtimalle o yüzdendir. yakın zamanda d2 için bişiler tasarlıyorum kafamda. sadece profesyonel oyuncuların içinde olduğu bir ortam için girişimlerim sürmekte

Ber_ber
Oyuncu
20 Ekim 2004 22:56 %0
hadi oynayalım ozaman?

EastStaR
Oyuncu
20 Ekim 2004 22:59 %0
alıntı:
Gönderen: RazoR Bladesigh
büyük ihtimalle o yüzdendir. yakın zamanda d2 için bişiler tasarlıyorum kafamda. sadece profesyonel oyuncuların içinde olduğu bir ortam için girişimlerim sürmekte

İyi olur ya canlansın biraz ortalık gerçi malum sınavlar stresler devri ama biraz dağıtmak ta lazım. bekliyoruz

Benimki Yaşamak Değil
Sadece Hayatta Kalıyorum o Kadar!!
Borcum Kalmasın diye Hayata Aldığım her nefesi Geri Veriyorum...

sufferly
Oyuncu
23 Ekim 2004 12:07 %0
westde yavaş yavaş seviyeli bir ortam olusuyor. bunuda dikkate alın. eu ile west farklı yerler.hemde çok...

wlonsmalus
Oyuncu
23 Ekim 2004 21:59 %0
valla oage türkish ne yalan söliim seni tam hatırlamadım ama oage klanını unutmam asla biz westteyiz ve güzel ortamımız var gelirsen yardıma itema fln ihtiyacaın olursa hallederz.

the power of nuri alço is forged with tc now...

[oAge]TurkisH
Oyuncu
27 Ekim 2004 08:51 %0
item konusunu hallettim sagol ama beraber oynayacak arkadaslara ihtiyacim var. tek basina pek zevki olmuyor. ben genelde her gun turkiye saatiyle aksam 10 gibi basliyorum oynamaya. Nickim Turkish
umarim rastlasiriz

OtherS-WitchTRap
Oyuncu
28 Ekim 2004 12:58 %0
Bi kere türkiye ve dünyada d2 nin en büyük baltalayıcısı 1.10 olmuştur.1.09 ve daha öncelerinde pvp içn karakter yetiştiren insanlar bile bgn pvm kasmak zorundadırlar 1.10 yüsünden 24 saat meph runlar pinlelar vede en önemlisi rune lar 1.09da bu kadar önemli olamayan runelar 1.10 da aşırı önem kazandı ve bulunmalarıda zor oldukları için sürekli pvm, e tabi bütün bunlar arklar arası uzaklaşmayı, eskiden muhabbet için yapılan düelleri bitirdi ve ortaya OYUN-KOLİK bir topluluk çıktı bu yüsden bir daha toplanmak çok zor bunun daha bir sürü nedeni var zaten eskiyi aramakta bence gayet mantıksız onun yerine yenileri geliştirin ama en önemlisi ZEWKine oyun oynayın hepiniz kendinize ii bakın!!!

With Dreams To Be A King,
First One Should Be A Man.

RazoRBlades
Oyuncu
28 Ekim 2004 13:02 %0
haklısın witchtrap, 1.09'un barb delisi olan ben bile PvM yapar olmuştum, artık middle earth oynuyorum zaten =)

[DBQ]hasanova
Oyuncu
30 Ekim 2004 11:48 %0
way way way!!
TurkisH naber yaw?
sen geldin geri ama buralarda eskiden kimse kalmadı
msn kullanıyorsan funnycik fullmoon maxi yigimoto RAvER SuperieuR felan biz hep bi aradayız yine,diablo oynamıyoruz ama başka şeyler yapıyoruz ahuaha
msn den msj at bana diğerlerininde msn i yollayayım sana,hoşgeldin tekrar hozerinc@hotmail.com

alıntı:
merhabalar

*Oyanasana maaş bağlamasa,buralara gelmezdik...
*4 Sene Bea Boru mu yiidim?
*Şampiyon Fener!YÜZBAŞI ***

[oAge]TurkisH
Oyuncu
07 Kasım 2004 04:07 %0
hasancigim biraz gec oldu ama msn liste aldim seni.genelde acik oluyo msn im. gorusmek uzere

alıntı:
Gönderen: [DBQ]hasanova
way way way!!
TurkisH naber yaw?
sen geldin geri ama buralarda eskiden kimse kalmadı
msn kullanıyorsan funnycik fullmoon maxi yigimoto RAvER SuperieuR felan biz hep bi aradayız yine,diablo oynamıyoruz ama başka şeyler yapıyoruz ahuaha
msn den msj at bana diğerlerininde msn i yollayayım sana,hoşgeldin tekrar hozerinc@hotmail.com
*Oyanasana maaş bağlamasa,buralara gelmezdik...
*4 Sene Bea Boru mu yiidim?
*Şampiyon Fener!YÜZBAŞI ***

[GX]Bortu

Moderatör
09 Kasım 2004 21:21 %0
alıntı:
Gönderen: Ber_ber
hadi oynayalım ozaman?

sen oynama lan

aLCuiN
Oyuncu
10 Kasım 2004 15:36 (10/11/2004, 15:41) %0
alıntı:
diablo hakkaten bitmiyo yaf. eskisi gibi sariyo oyun. tabi kalabalik grup olaarak oynamak baska.
europe serverina giremiyorum cd keyiniz baskasi tarafindan kullaniliyo gibi bi uyari veriyo hep.
Exp cd im orjinal ama diablo 2 cd si eskiden kalma. bilginiz varmi acaba diablo cd si kacak cd oldugu icinmi europe serverina giremiyorum

alkası yok. sadece exp cd in orjin olsun yeter. kolpa cd al bi tane oyunu sil bastan kur. ama sakın orjin exe nin üstüne c,rackleme. loasder yükle. çünkü kolpa oyunun exe sinden oyun açılmaz. ondan sora bnette cd keyin ban yememesi için loader için anti-dedection kur. bunuda w,ww.blizzhackers.com dan bulabilirsin. başka bi hata olursa haber et

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: