Beyler lafim size deil ama oyundada genelde kurallari bozan Altan adli bi kisi sanirim nick i Karanisanci msn de beni hackledi ve listemdekileride hackledi bole bi olayi ondan beklemezdim ama yazik !!! Oyundada bole Hayattada daha ne diyim yorum sizin !!!
lan valla bisey yaptiysam en s******* adam oliyim lan ayip ettin abi... uzuldum simdi uzun zamandir forumlara bakmiyodum iyiki bi bakiim demisim yoksa adimiz s******* olarak kalicakti... sunu bilin ki ben kimsenin ozel hayatina karismam ve hicbirsey calip cirpmam... senden de beklemezdim beni suclamani ama herhalde onemli bisey oldu beni bile supheli gordugune gore...
bu arada senin msn'in bile yok lan bende yoksa varmiydi? valla tanimadigim biriki isim var ama seninki yok diye biliyorum... bu arada yarin duzenlemeye calistigim NS'ye davetlisin biraz gec haber diye buna deniyo ama napalim birden bire sabah uyaninca esti kafama... 29.10.2004 ssaati sonra belirleyince soylerim
onemli degil abi de bi dusun sence yapan adam ben buyum der mi? elbet bana da killigi vardir herifin beni suclamaya calismistir... dusundum de hatirladigim kadariyla kimse nefret etmiyo benden ama ediyo mu yoksa? Est Sularus oth Mithas
My Honor Is My Life
Evet var... Ben... Senden nefret ediyorum, ve edeceğim... Çünkü yıllar önce, sananede ns serverında, sen comdun ben ise upgradesiz, fakir ama gururlu bir marine'dim... Sg rush yapacaktık... Sen tüm marine'lere sg vermiştin ama res kalmadığı için bana vermemiştin... Ve bu yüzden hep senden nefret ettim, ve hep de edeceğim!
beyler burdan bu O.Ç. nin mailini weriyorum
kanaryam@hotmail.com
ismide karabeladir
girip hackleyebilecek adam hacklesin
bunu eğer yakalarsam beşiktaşta mevzu patlak werecek gibi gozukuyo...