Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
11/10/08 07:46 Toplam 9 oyuncu 56 sunucu 483 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Half-Life » Natural Selection
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: ***** lik yapan bole olurdu zaten ....

Dr.Evil
Oyuncu
04 Ekim 2004 07:15 (04/10/2004, 07:19) %0
Beyler lafim size deil ama oyundada genelde kurallari bozan Altan adli bi kisi sanirim nick i Karanisanci msn de beni hackledi ve listemdekileride hackledi bole bi olayi ondan beklemezdim ama yazik !!! Oyundada bole Hayattada daha ne diyim yorum sizin !!!

Thequ
Oyuncu
04 Ekim 2004 17:50 %0
Anlamadım Karanisancimi yaptı ?

destroy

Oynasana.com Uin : 272498218

This is SNN*

Dr.Evil
Oyuncu
04 Ekim 2004 22:03 %0
Tahminim yani o altan sa ewt ve buyuk ihtimal oydu ismi tam hatirlamiom ama kesin o bence

Karanisanci
Oyuncu
28 Ekim 2004 08:15 %0
lan valla bisey yaptiysam en s******* adam oliyim lan ayip ettin abi... uzuldum simdi uzun zamandir forumlara bakmiyodum iyiki bi bakiim demisim yoksa adimiz s******* olarak kalicakti... sunu bilin ki ben kimsenin ozel hayatina karismam ve hicbirsey calip cirpmam... senden de beklemezdim beni suclamani ama herhalde onemli bisey oldu beni bile supheli gordugune gore...

Karanisanci
Oyuncu
28 Ekim 2004 08:19 %0
bu arada senin msn'in bile yok lan bende yoksa varmiydi? valla tanimadigim biriki isim var ama seninki yok diye biliyorum... bu arada yarin duzenlemeye calistigim NS'ye davetlisin biraz gec haber diye buna deniyo ama napalim birden bire sabah uyaninca esti kafama... 29.10.2004 ssaati sonra belirleyince soylerim

RaZaLu5
Oyuncu
29 Ekim 2004 21:32 %0
Puhaha Karanisancimi hacklemiş accountu? Olm o daha ayakkabısını baglayamaz.

Ama ns'de benden iyi oynar o ayrı...

Dr.Evil
Oyuncu
17 Kasım 2004 19:28 %0
walla karanisanci bende beklemezdim bole bisi ama . karanisianciyim dedi hakleyen ve cok dokundu ...

Karanisanci
Oyuncu
20 Kasım 2004 23:08 %0
onemli degil abi de bi dusun sence yapan adam ben buyum der mi? elbet bana da killigi vardir herifin beni suclamaya calismistir... dusundum de hatirladigim kadariyla kimse nefret etmiyo benden ama ediyo mu yoksa?

Est Sularus oth Mithas
My Honor Is My Life

Rogal Dorn
Oyuncu
20 Kasım 2004 23:12 %0
Evet var... Ben... Senden nefret ediyorum, ve edeceğim... Çünkü yıllar önce, sananede ns serverında, sen comdun ben ise upgradesiz, fakir ama gururlu bir marine'dim... Sg rush yapacaktık... Sen tüm marine'lere sg vermiştin ama res kalmadığı için bana vermemiştin... Ve bu yüzden hep senden nefret ettim, ve hep de edeceğim!

Şaka tabii ki

Karanisanci
Oyuncu
21 Kasım 2004 16:47 %0
ben sg rushi ne zaman yaptim ya? benim tek rushim var o da IP rush =D sgden daha iyi

Est Sularus oth Mithas
My Honor Is My Life

Dr.Evil
Oyuncu
06 Aralık 2004 17:05 %0
Abi Sc_Karabela yapmis senin adini kullandi galiba ... neyse cok prd walla

slugthrower
Oyuncu
15 Aralık 2004 23:10 %0
beyler burdan bu O.Ç. nin mailini weriyorum
kanaryam@hotmail.com
ismide karabeladir
girip hackleyebilecek adam hacklesin
bunu eğer yakalarsam beşiktaşta mevzu patlak werecek gibi gozukuyo...

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: