| Yazar | Konu: Dark'siege * new squad |
| Oyuncu |  | 06 Ekim 2004 08:14 (06/10/2004, 11:54) %0 | |
|
saol fikri saol tucem. squ gel bakalım yumrukları kim yiyecek görelim sus yeter birazda oyununa bak admı hasta etme ödevecek kimseyi görmeden yumruk mumruk lafları etme gg lkasjdladja
alıntı: Gönderen: [GIR]squ
Konuyu açıp kapatmasını bilemessiniz .. bebe falan ne dalga yüzüme karşı sölesinize .. yiğceğiniz yumrukları tekmeleri rüyanızda bile göremessiniz akıllı olun sınırı aşmayın susun...
stemberg_492@hotmail.com
--
olmayan efsane dönsede fark etmez gerçek efsane hiç bitmez ... --MİTHAT PAŞA GENCİ ...
|
| |
|
|
| Oyuncu |  | 06 Ekim 2004 08:19 %0 | |
|
| tmm bırakın tartışmaya gerek yok squ sus birazda adam gibi millet forum düşüncelerini yazsınlar |
| |
| Oyuncu |  | 06 Ekim 2004 14:23 %0 | |
|
Arkadaşlar klan tagı ve nickler kişinin ya da kişilerin belirli bir zamanki durumunu "rümuz" şeklinde belirtmesidir...
Yani ben şu an nickimi Heaton2 yapsam ya da klan tagımı mouZ yapsam kalkıp da kimse "O tag kullanımda" diyemez...
Kimsenin babasının üzerine zimmetli değil ki nick ve taglar...İsteyen istediğini koyabilir.Bu kimseyi ilgilendirmez.Zaten şu an için telif hakkı gibi olaylar 2. planda olduğu için ( ki bu yani nüfus memurluk iş değil ki gidip nick kaydedilsin asdnmanmasd )
bu tür konuşmalar çok saçma ...
Bu kadar konunun dışına çıkan konuşmalarımdan dolayı özür diliyor ve de dark's1ege klanındaki arkadaşlara başarılı bir sene diliyorum.Şu sıralar monoton olan cs hayatına farklı renkler katmaları dileğiyle ...
7 > 30
http://www.oynasana.com/forum/view.php?idx=219376&page=2
http://www.oynasana.com/cl/klaninfo.php?ki=d68c06fe347c4739 |
| |
| Oyuncu |  | 07 Ekim 2004 13:58 (07/10/2004, 15:59) %0 | |
|
saol prmthm kardeş boşver ya bizim kimseye özenecek halimiz yok zaten biz adam gibi clan kadromuzu mac yapmak isteyenlere msn leriizi bıraktık isterlerse oralarda bizi ulaşırlar bize meydan okuyan varsa gelsin msn de konuşalım adam gibi maç yapalım ne gerek var yani özenti demeye kardeşim neyse saol yinede herkese good L..
alıntı: Gönderen: dSports | Prmthm
Arkadaşlar klan tagı ve nickler kişinin ya da kişilerin belirli bir zamanki durumunu "rümuz" şeklinde belirtmesidir...
Yani ben şu an nickimi Heaton2 yapsam ya da klan tagımı mouZ yapsam kalkıp da kimse "O tag kullanımda" diyemez...
Kimsenin babasının üzerine zimmetli değil ki nick ve taglar...İsteyen istediğini koyabilir.Bu kimseyi ilgilendirmez.Zaten şu an için telif hakkı gibi olaylar 2. planda olduğu için ( ki bu yani nüfus memurluk iş değil ki gidip nick kaydedilsin asdnmanmasd )
bu tür konuşmalar çok saçma ...
Bu kadar konunun dışına çıkan konuşmalarımdan dolayı özür diliyor ve de dark's1ege klanındaki arkadaşlara başarılı bir sene diliyorum.Şu sıralar monoton olan cs hayatına farklı renkler katmaları dileğiyle ...
7 > 30
http://www.oynasana.com/forum/view.php?idx=219376&page=2
http://www.oynasana.com/cl/klaninfo.php?ki=d68c06fe347c4739
|
| |
| Oyuncu |  | 07 Ekim 2004 18:45 %0 | |
|
Başarılar Eski dostlar.. Good Luck..
-Masiva bir şeymidir,boş durmuyor Halik bile;
-Bak tecelli eyliyor bir şe'n-i günagün ile |
| |
| Oyuncu |  | 08 Ekim 2004 13:02 %0 | |
|
| saol aga |
| |
| Oyuncu |  | 08 Ekim 2004 22:35 %0 | |
|
| saolun beyler... forumumuza düşüncelerinizi bekliyoruz... |
| |
| Oyuncu |  | 11 Ekim 2004 12:54 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: hollyburn-
saolun beyler... forumumuza düşüncelerinizi bekliyoruz...
KL(SDF)=SD(FSJFHKSFOŞKSDFşi
a.k.a s0LdieR & icq:5338371
mSn : javiii617@hotmail.com
Geleceği merak etmiyorum,nasıl olsa gelecek..
|
| |
| Oyuncu |  | 11 Ekim 2004 17:37 %0 | |
|
alıntı: Gönderen: -Javi-
KL(SDF)=SD(FSJFHKSFOŞKSDFşi
a.k.a s0LdieR & icq:5338371
mSn : javiii617@hotmail.com
Geleceği merak etmiyorum,nasıl olsa gelecek..
javi
All eyes on us ;q |
| |
| Oyuncu |  | 14 Ekim 2004 14:09 %0 | |
|
| jlkasdalkdjadaj |
| |
. |
| Oyuncu |  | 14 Ekim 2004 18:54 (14/10/2004, 18:54) %0 | |
|
yaş kaç?her forumda tartışma çıkartmak mı istiyorsunuz squ ve holy.
Allah kolaylık versin bu sorun içerisinde size beyler.
-Masiva bir şeymidir,boş durmuyor Halik bile;
-Bak tecelli eyliyor bir şe'n-i günagün ile |
| |
| Oyuncu |  | 15 Ekim 2004 09:15 %0 | |
|
yahu arkadaslar tartıstıgınız sey bos...neden mi ;
vendetta clan bile V For Vendetta sloganını caldı...biraz kitap okuyan bilecektir zaten.
İnsanlar ilham almadan birsey yapamaz..belkide bL o kitaptan etkilenip böyle bir yola girdi...Hersey süper orjinal olamaz..bende ilk ReapeR nicki ile ortaya cıkan adamlardanım..ama Reaper nickini Jagged Alliance oyunundan aldım...cünkü ordaki karakteri kendime benzetiyordum...
Yeni nickimi benim icin özel olan bir insana adadım..gene muse dinleyenler anlayacaktır...
bunların böyle olması dogal...insan kendini nasıl iyi hissediyorsa tabiki nickinide tagını da öyle yapar...bende tagımı <vntt> yaparım clanada vienetta derim cok seviyoruz ailecek yiyoruz derim...bırak insanlar ilham alsın...tabiiki ortada bir sürü aynı takımın benzerinin dolasması hos olmaz.Ama zaten öyle degil bunuda biliyoruz...takılmamız gerek son konular tag ve nicktir bence
Zoru Basarırım...İmknsız ise iki günümü alır....
LİGMİZE SAHİP CIKALIM http://www.esl-europe.net/tr |
| |
| Oyuncu |  | 15 Ekim 2004 12:28 %0 | |
|
gl..
[SpR]deuS
mail:daniska@rock.com
|
| |
| Oyuncu |  | 15 Ekim 2004 19:38 %0 | |
|
aynen be kardeşim bu kadar basit ya adam gelmiş yok ha darkpassage ha darksiege diyor ne gerek var sanane mılletın taq ın da allam ya bırak taqılsınalr bea gl asdjlsakdjsa  |
| |
| Oyuncu |  | 16 Ekim 2004 20:25 %0 | |
|
bukadar uzatmaya ne gerek var anlamıs degılım.. tagınızın calıntı veya ozentı oldugunu ıma eden bı mesaj atmıs sız ıse bızım clan sızınkını yener davasına sokmusunuz anlamak mumkun degıl..
....why drink and drive, when you can smoke and fly? |
| |
| Oyuncu |  | 16 Ekim 2004 20:57 (18/10/2004, 13:57) %0 | |
|
ya arkadas anlamadın sen bız o anlama getırmedık kusura bakma sadece ozenti olan clanlar var onlar hemen hemen hepsi ezig olur biliyormusun ondan birader oke bizde gelin mac yapalım yapalım dedik görürsünüz ozman demek istedik yanlış anladın neyse uzatmaya gerek yokk krallar taqılsın lkasdlsajdlajk
alıntı: Gönderen: &.demonathell
bukadar uzatmaya ne gerek var anlamıs degılım.. tagınızın calıntı veya ozentı oldugunu ıma eden bı mesaj atmıs sız ıse bızım clan sızınkını yener davasına sokmusunuz anlamak mumkun degıl..
....why drink and drive, when you can smoke and fly?
|
| |
| Oyuncu |  | 20 Ekim 2004 20:41 %0 | |
|
| gL |
| |
| Oyuncu |  | 20 Ekim 2004 21:05 %0 | |
|
bende bu 17'' delikanlilarinin soyunun tukendigini saniyodum alla alla.
"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please" |
| |
| Oyuncu |  | 22 Ekim 2004 17:15 %0 | |
|
nasıl yani...
alıntı: Gönderen: dEsIgnstudIE
bende bu 17'' delikanlilarinin soyunun tukendigini saniyodum alla alla.
"if this country is so damn well free, then i can burn the fucking flag if i damn well please"
|
| |
| Oyuncu |  | 23 Ekim 2004 17:05 %0 | |
|
:d bence bu olayın son noktasını koyim mi?... FCK CS
:d ii oyunlar -drksg- |
| |
| Oyuncu |  | 23 Ekim 2004 18:19 %0 | |
|
| bu arada bu clan nezmn kurulmuştu ve kim kurmuştu!!!... |
| |
| Oyuncu |  | 23 Ekim 2004 22:55 %0 | |
|
aslında bu clan 1.5 sene once falan kurulmuştu işte lan game den falan maçlar yapıyorduk bir ara dağıldı sonra yniden açtık oke kardeş şuan activeyiz clanı ben kurdum oke
alıntı: Gönderen: greedy`evo8
bu arada bu clan nezmn kurulmuştu ve kim kurmuştu!!!...
|
| |
| Oyuncu |  | 25 Ekim 2004 16:03 %0 | |
|
| Eyv. kardeşim kolay gelsin |
| |
| Oyuncu |  | 26 Ekim 2004 21:31 %0 | |
|
önemsiz  |
| |
| Oyuncu |  | 27 Ekim 2004 01:30 (27/10/2004, 01:31) %0 | |
|
başarılar..
-dark'passage-
/server de.quakenet.org #darkpassage ... Sponsored by Kadıköy Phoenix Game Zone |
| |
| |