Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 04:38 Toplam 5 oyuncu 50 sunucu 253 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Tek Kişilik Oyunlar
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Age of mythology:the titans

[AnT]PunKTuRk
Oyuncu
15 Eylül 2004 21:19 %0
Beyler baslıktada goruldugu gibi bu oyunu bitiren birisi varmı?
Cunku oyunun 4 uncu bolumunde haritadaki 3 tane temple'ı yok edip yerlerine temple kurmam gerekior..
Ancak tanrıların verdigi teleport ozelligi ile sadece askerlerim o tepeye cıkıor..
Citizenlar asahıda kalıor ve temple'ı kuramıorum.. onları yukarı cıkarmam icin ne yapmam gerekiyor bilen varsa yardımcı olsun lutfen

MuSiC İs PunKk!
NoT PoP

hel
Oyuncu
15 Eylül 2004 22:39 %0
ben bitirdim!

Ölümün olduğu yerde , daha ciddi ne olabilir. . .

[AnT]PunKTuRk
Oyuncu
16 Eylül 2004 22:20 %0
Yardımcı olabilirmisin?
sorununumu yazdım yukarda..
saol simdiden

MuSiC İs PunKk!
NoT PoP

darknessdragon
Oyuncu
06 Kasım 2004 21:05 %0
4. bölümde yapılacak benim bildiğim iki seçenek var. 1.'si tam hatırlamıyorum ama bir tane büyü var. 3. seviyede çıkıyor. belki biliyorsun. karşı tarafın adamına yapıyorsun ve adam senin adamın oluyor. bu büyüyü karşı tarfın ulfsark'ında yapacaksın. yani hem işçi hem de şavaşçı olan adamları var. onların adı şampiyon ulfsark gibi bişiy işte anladın sanırım. o admı kendi adamın yapacaksın sonra da teleportasyonu kullanacaksın. senin olan adam da askerden sayıldığı için o da oraya gelecek ve onu kullanarak tapınağı yıkacak ve yenisini kuracaksın.

2. yol. eğer dediğim büyü işi olmaz ise büyü şifresi yazacaksın ve nuderworld ile adamlarını oraya götüreceksin. ama 1. yol mutlaka oluyor...

darknessdragon

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: