Türkiyede de kişi azlığından server yavaşlığından gibi sorunlar yüzünden jedi academy oynanmadığını görüyorum. Eğer oyunu çok kolay oynamak ve eylenmek istiyorsanız beni dikkatlice dinleyin. Tahmin edebildiğim bütün sorunlarınızı cevaplamaya çalışacağım. Eğer başka bir probleminiz olursa bana özel mesaj veya buraya mesaj atarak ulaşın. Çok uzattım pardon geliyorum.
Bazı arkadaşlarımız eski SNN yi bilir.JK2 serverı da vardı ve duel bolumunde sadece 2 kişi oynamasına rağmen aşırı lag olur ve kablo olan kazanırdı. Şimdi size gercekten cok hızlı bir server vereceğim inanın türkiye ye cok hızlı gelen bir finlandiya server'i bazen serverda quest açılır. Insanlar x-wing tie fighter savası veya hayvanlara binme gibi bazı oyunlarda oynayabiliyor. Ben adsl yim ve hiç bir farkim yok diyer yabanci oyunculardan( Serverda ingilizce konuşuluyor.) Unutmayın Seviyeli bir server kimse kimseye kılıcı kapalı iken vuramaz. Oyunda 12 saat en az 2 admin bulunmaktadir.(Zaten gece yarisindan sonra 1-2 kişi kalıyor. Öğlen ise 20 kişiyi geçiyor.)Server'in oyun modu FFA yani Free For All durumda fakat genelde herkez kılıcını kapar bi kosede bekler ve birinin ona duello teklif etmesini bekler (k) tuşuna basarak.
Multi player hatası:
Bazı cd lerde multi player çalışmamaktadır. Server kuruldugu veya bir servera girildigi anda server otomatik atıyor. Bazı arkadaşlar bunun sadece Korsan cd lerde olduğunu soliyecek ama hayır, öyle bir şey yoktur hatta avatürkte bu söylenmektedir. Eğer bu problemi yaşıyor iseniz size iyi bir haberim var bu problem avatürk de halledilmiş bulunuyor. Bunun için avatürkün dosyalar bölümünden Jedi Academy dosyalarını ordan Genel Seçeneyini ordan da MultiFix dosyasını indir.
Link:
http://www.avaturk.net/dosya.php?id=192 (Yüklemek için hemen dandik starter üyesi olun indirin 1 dk'lik iş )
Herkeze saygılar sevgiler umarım bazı arkadaşlarımın JA sızlığına deva olmuşumdur.
Ben bu multifix dosyasını indirip exzactldim fakat hala aynı error msjı veriyor.yeni patch yükliyemiyorum orjinal cdyi takın falan diyor..Ne yapabilirim?