Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
07/10/08 20:03 Toplam 225 oyuncu 56 sunucu 959 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Tek Kişilik Oyunlar
Alana Geri Dön
Yazar

Konu: Nfs underground ! ...

gigolox
Oyuncu
02 Eylül 2004 18:20 %0
Selam...

2 gün önce daha yeni netten nfs underground oynamaya başladım... ilk başlarda tüm arabaların o kadar hızlı gitmesinin şifreyle alakası olcağını düşünemedim ama sonra hilesiz oynayan olmadığını anlamak 1 günümü aldı =) ... biliyorum saçma gelicek ama bende hile yapmak istiyorum .. yani oyunu bitirdim herşey açık ama sınırsız nitro mu ne varmış galiba.. işte o nası oluyo.. trainer ı nerden bulcam??

yus01
Oyuncu
03 Kasım 2004 01:07 %0
evet gencler deli olmamak elde değil hileler kol geziyor online hile nasıl yapılıyor öğrenmek istiyoruz yokmu bilen

Mc_Ryan
Oyuncu
08 Kasım 2004 19:26 %0
Sonsuz nitro falan onlar1 bilmiyorumda onun yerine save game editorden arab1n1z1n bütün uniqlerini full yaparak oynayabilirsiniz dedigniz kadarda zor adamlar gormedim ben %87 galibiyet le oynuyordum en son b1rakt1g1mda siz siz olun hileyi sallay1n mapleri iyi dondunuzmu karsidakinden sonsuz nos olsada gecemez

pegasus85
Oyuncu
11 Kasım 2004 22:24 %0
sinir oluyorum i , ı yerine 1 koyanlara...

Ero_The_MaD
Oyuncu
12 Kasım 2004 19:55 %0
alıntı:
Gönderen: pegasus85
sinir oluyorum i , ı yerine 1 koyanlara...

Bununla bi kafede karşılaştım küçük ı tuşuna bastığında otomatik olarak 1 çıkarıyo.

Her neyse benim de uyuz olduğum kaza yaptıktan sonra aynı hızla yola devam edenler. Öyle bi hile de var galiba kaza yapılan yerde yolda kesik kesik lastik izleri çıkıyo.

Face the thing that should not be..

dozdoz
Oyuncu
12 Kasım 2004 23:51 %0
ya bende ekranda dalgalnmalar oluo ondan dolayı oynayamıorum neden olabılır bılgısayarın kaldırma ma gıbı sorunu olcagını sanmıorm ekran kartım geforce fx5200 cabuk yardım edın bana ....

-PeccimisT-
Oyuncu
13 Kasım 2004 11:26 %0
sende de mi fx5200 var böğöğö kart değil o abi ama idare eder
masaüstüne sağ klikle özellikler de ayarlar sekmesinde gelişmişe tıkla oradan monitör sekmesine gel vede Hertz ayarlarını en fazla kaç destekliyorsa onu yap sonra oyunu çalıştır düzeldimi?

I Love This Game...
Because too hot!

cr
Oyuncu
13 Kasım 2004 11:40 %0
bazen arabalar kaza yapıyor gibi olup devam ediyorlar sanırım bu lag'dan oluyor. bağlantı iyi olursa adamlarla aranızda pek öyle sorunlar çıkmıyor

dozdoz
Oyuncu
13 Kasım 2004 12:12 %0
alıntı:
Gönderen: -PeccimisT-
sende de mi fx5200 var böğöğö kart değil o abi ama idare eder
masaüstüne sağ klikle özellikler de ayarlar sekmesinde gelişmişe tıkla oradan monitör sekmesine gel vede Hertz ayarlarını en fazla kaç destekliyorsa onu yap sonra oyunu çalıştır düzeldimi?
I Love This Game...
Because too hot!

ya kardes olmadı ya butun hertzlerıde denedım ama olmadı

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: