Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
13/10/08 03:32 Toplam 39 oyuncu 56 sunucu 303 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Istanbul'da düzenlenecek olası ödüllü d2 turnuvası

Garbarger
Oyuncu
14 Ekim 2004 09:12 %0
Öhöm la bırakın numeyı o paladın oynatacagına kalemı oynatsında moment cozsun ben onun yerıne katılırım turnuvaya, bir tc üyesi olarakta kendımı ovuyum dur, BEN ateistim NIahahahah (razor)

www.diabloii.net
strategy.diabloii.net
Clan Tc

RazoRBlades
Oyuncu
14 Ekim 2004 13:34 %0
Lütfen konunun dışına taşmayınız, din vb. konular bizim kapsama alanımıza girmemektedir. Turnuva için birşeyler dicekseniz yazınız yoksa kirlilik yapmayınız.

Saygılarımla...

~~ Amin Mella Ille Sebla ~~

[GX]-Amon-
Oyuncu
15 Ekim 2004 11:41 %0
alıntı:
Gönderen: [GameX]Regalya
Edikçi Blade
İncertam frusta mortales,funeri horam quatiris.Defianda me dios demi.!!
Ouo timortis minusest eo minus ferme pericılli est.!

bismillah..bi gamex gördüm sanki..

Streea chu whol udossa jal....

RazoRBlades
Oyuncu
15 Ekim 2004 14:31 %0
=)

[GX]Bortu

Moderatör
09 Kasım 2004 21:24 %0
alıntı:
Gönderen: [GX]-Amon-

bismillah..bi gamex gördüm sanki..
Streea chu whol udossa jal....

aha bende 2 dopaq gordum
bu arada adam EDİKCİ yazmıs yazmasını da bilmio la dambıl

Hellraiser10
Oyuncu
03 Aralık 2004 13:52 %0
Valla zaten ben adam gibi karakter yetiştiremiorum adam gibi eşya düşmüyor patchlerde sorun yaşıorum belki oyun kopya olduğu için bilmiorum ama windows 98de lodda patch sorunum olmuyordu neyse konunun dışına çıktım biraz ama çok dertliyim ben turnuvada orjinal diablo 2, ve orjinal lod cdleri olsun derim çünkü millet dert çekiyor bu patchlerde

RazoRBlades
Oyuncu
08 Aralık 2004 14:22 %0
d2 çöktüğü için bu turnuva gerçekleşemeyecek gibi.

thecrasher
Oyuncu
09 Aralık 2004 11:48 %0
Turnuva olabilirse; biz 2-3 arkadaş katılabiliriz. gerçi olmayacak galiba ama katılım olursa, olabilir diye düşünüyorum.

Hellraiser10
Oyuncu
09 Aralık 2004 14:46 %0
valla ipdende oynanmamaya başladı oyun sürekli düsüosunuz benim makine diablo lod 1.10 patchte kendine ara sıra restart atmaya başladı bu gidişle allah sonumu hellde hayır ede çünkü oralar pek parti yapılmadan geçilmezbişeyler oldu d2ye ama ne oldu çözemedim.turnuvada olan çökme acaba ipdendemi yaşanıor?

RazoRBlades
Oyuncu
12 Aralık 2004 12:05 %0
benim kurduum cümledeki çökme, oyunun oynanma potansiyelinin bittiinin göstergesiydi. eheh ters anlasilmis =)

Hellraiser10
Oyuncu
16 Aralık 2004 15:28 %0
bizde otalığı boşuna yaygaraya verdik yok xp,yok ip,yok kopya sorun yokken sorun aramaya başladıkneyse umarım bi daha yanlış anlamam.

Hellraiser10
Oyuncu
16 Aralık 2004 15:39 %0
editçiler gelmese oyun oynanır ama editler devamlı gelio ipden bende maphack yok anlıyamıorum oyüzden serverdanda atabilsem atıcam editçileri ama yok öle bişeyde mecburen adamın edit olduğunu anlamak için duel kasıorumvalla eskiler haklı oyunu bırakmakta bi ara bende charımdan şüphe etmeye başlamıştım editmi aldığım itemler die ama allahtan charım ve esyaları edit deilmiş ne diyim ne zaman bu oyunu editçiler bırakır o zaman daha çok oynanır editsiz char yapmak multiden zor olmasa gerek lvl atlatiolar eşya veriolar daha ne edit yapıosun kardeşim yani bak yine sinirlendim,çok dertliyim bu edit konusunda sonra konu filan açılsa editler kendi aralarında toplanıp eğlense editsizler kendi aralarında o günleri arıcam doğrusu diablo gibi bi oyunun fanlarının editçi olması hayal kırıklğı yarattı bende

RazoRBlades
Oyuncu
16 Aralık 2004 23:47 %0
editçiler fan değildir. onlar oyunu oynayamayan insanlardır ve durum böyle olunca da oyundan zevk alma potansiyelini yokeden tiplerdir.

Hellraiser10
Oyuncu
17 Aralık 2004 00:32 (17/12/2004, 00:33) %0
Cvbın için saol sende eskilerdensin msndede konuşmuştuk biraz senle bence diabloya ara vermene sebep editçiler galiba oyunda kimse birbirine güvenemez oldu ben yeniyim ama benim diablonun multi kısmıyla ilgili hayallerimde böle şeyler yoktu ipyi ben verince editçi forumdan atlayınca bende ister istemez suçlu duruma düşüorum bence editsizlerin hepsi serverda toplansa ve editçileri kale almasak(duel,party)falan belki bırakırlar diabloyu yinede emin deilim benimki sadece fikir siz eskiler zaten bayağı bi uğraşmışınızdır diablo editçileri ile,ama yeni diablo oyuncuları arasındada editsizler var başta ben ve benim amacım editçileri silip süpürmek bunun için meydanı onlara bırakmayalım görüşündeyim biraz fazla resmi oldu yazım ama idare edersin artık gecenin bi yarısı benden anca bu kadar çıkıor

Sayfa: « 1 2 3 4 »
Alana Geri Dön

Reklam: