Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
03/12/08 05:02 Toplam 5 oyuncu 50 sunucu 259 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Diablo Serisi
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Istanbul'da düzenlenecek olası ödüllü d2 turnuvası

RazoRBlades
Oyuncu
27 Ağustos 2004 19:17 %0
*katılım ücreti
*legal edit serbest (hakemlerden karakter ve itemları alıcaksınız)

Turnuva ödülü orj Diablo2 olsa;

katılır mıydınız ?

( daha güncel bilgiler yazılcak şuan sadece İstanbul'dan kimlerin katılacağını ve kaç kişi olabileceğini tespit için böyle bir konu açtım fakat ilerleyen zamanda böyle bir turnuvayı düşünmüyor değiliz )

not:görüşlerinizi konu dışına sapmadan okunaklı olarak belirtmeniz turnuvanın yön bulmasını sağlayacaktır

Saygılarımla...

~~ RazoR of Tc & Coordinator ~~
BAAL CLaN Element Leader<->www.baal.com.tr.tc
RazoR the GoodDemon<->ICQ=146219687

septus
Oyuncu
27 Ağustos 2004 19:35 (27/08/2004, 19:38) %0
Ödüllü bir diablo turnuvası gayet güzel olur. Özellikle legit olayıyla birlikte ufacıkta olsa kalacak şüphe kırıntılarıda yok olacaktır kanımca. Eğer düzenlenirse ben varım, birde katılım ücreti vs. falan konusunda 1-2 şey çizittirilirse iyi olur.

Birde ödül zaten orjinal oyunu olan oyuncular için pek birşey anlam ifade etmeyecek. Biraz kafa yorulması gerekli sevgili vampir arkadaşım razur

RazoRBlades
Oyuncu
27 Ağustos 2004 19:39 %0
dur abi nefes almadan yazdım bunları ekleme yapcaz to be devam etcek

-Drizzt-
Oyuncu
27 Ağustos 2004 20:00 %0
istanbul da olsam gelirim...yapmayin kardesim boole seyler...katilamayinca canimiz cekio soora...

Drizzt Do'Urden...
mail:drizzt@usa.com

sufferly
Oyuncu
27 Ağustos 2004 20:30 %0
lan forumların yarısı senin . yavas ol biras len :]

Tc Clan's Blood Master
Vampiria, you are my destiny
My only love and true destiny Vampiria...

Ac1DBuRN
Oyuncu
27 Ağustos 2004 20:32 %0
Otobus parami verin gelim

Ac1DBuRN bu msgin icerdigi bilgilerin dogrulugu veya eksiksiz oldugu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir.

-hedon-
Oyuncu
27 Ağustos 2004 21:59 %0
turnuva çok ii olur ve ödüllü olmasıda sper olur. yalnız turnuvalar üstüste gelmesin bence. acid in başlattığı çalışma bitsin ondan sonra bu konu konuşulsun. 2 tane üstüste turnuva olmaz birbirini gölghelemsinler. turnuva bence yerini lig ede brakabilir.

I can teach you wonders if you give me your soul, Marvels and wild dreams can be yours. I am an angel who dresses in red - Me

RazoRBlades
Oyuncu
27 Ağustos 2004 22:09 %0
onunla aynı başlık altında da yapabiliriz. ciddi anlamda çalışma var.

baal | manowar
Oyuncu
27 Ağustos 2004 22:34 %0
dsi gbi = devlet su işleri geçin bu işleri beyler
edit medit hikaye

faqer monster

Tired of forum crap ?
Looking for the real* one ?
This is Konu Dışı*...

RazoRBlades
Oyuncu
27 Ağustos 2004 22:37 %0
güzel olcak ama

LoD | maymuncuk
Oyuncu
27 Ağustos 2004 22:49 %0
benim uçak paramı verin geliom valla

RazoRBlades
Oyuncu
27 Ağustos 2004 23:16 %0
mauhauha sponsor bulun ( gidin spontex i sponsor alın ( ıııyk iirençti ) )

[dMb]-Iluvatar
Oyuncu
27 Ağustos 2004 23:28 %0
lan yapçaksanız bari adam gibi bi odulkoyunda katılmaya degsin turnuva yoksa millet nie gelsin baska sehirden fln dimi

wlonsmalus
Oyuncu
28 Ağustos 2004 02:52 %0
ulan vampir kötlü aygır herif(bu kasteddiim kişi bilakis sevgili dostum razordur), ben gelcem oraya yol parası 12982138721387 tl, 30milyonluk ödülü mü alıp gitcem. nere ye gitcek o katılım paraları ha söle onca kişinin parasını nereye harcıcan... du tahmin ediim. neyse küçükler var aramızda pust seni...

the power of nuri alço is forged with tc now...

RazoRBlades
Oyuncu
28 Ağustos 2004 06:57 %0
muahuah durun olm şuan milletin nabzını yokluım dedim ya turnuva düşünüyoruz. ödüllü veya değil ama öddüllü olcak büyük ihtimal. ödül ü kararlaştırcaz bakalım. büyükşehir çalışıyor

Ac1DBuRN
Oyuncu
28 Ağustos 2004 11:19 %0
İmdaat nabiz atmiyor...

Ac1DBuRN bu msgin icerdigi bilgilerin dogrulugu veya eksiksiz oldugu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir.

-hedon-
Oyuncu
28 Ağustos 2004 12:24 %0
ya ödülü düşünürüz. zaten camiada bi sürü oğlancan var onlara altın kaplama vibratör düşnüoruz puahah şaka bi yana önce potansiyeli bi ölçeceğiz. sonra bi banka hesabı açarız millet oraya yatırır paraları dekontuyla gelen girer turnuvaya öle nakit almak yok sonra kimse gelemz 2 kişi gelir nerde lan bizm hediyeler die ağlar fırlamalar. ben bi ist. e gelim hayırlısıysa clan olaraK ŞU işi enine boyuna konuşalım ilker. bi şeye benzesin uğraşalım üstünde.

I can teach you wonders if you give me your soul, Marvels and wild dreams can be yours. I am an angel who dresses in red - Me

RazoRBlades
Oyuncu
28 Ağustos 2004 12:29 %0
ön kayıt düşünüyorum. kayıdını 1 hafta evelden yaptıran turnuvaya girer ( son dakika kayıtları da yaparız ) canlı eşleşme vs de olucak. d2 adına güzel şeyler olacağından şüpheniz olmasın.Dediğim gibi TURNUVA ÖDÜLÜ şuan için belirleniyor. ama en kötü ihtimal orj oyun olacaktır.katılımcı sayısına göre blizzard collector set verebiliriz. ( sc+d2+war3 ) veya pc ekipmanıda olabilir ( kulaklık mouse vb. ) şuan bu konu üstünde kullanıcıyı cezbecedek ve harcadığı emeğe karşılık gelecek ödülün peşindeyiz.

Saygılarımla...

Tc Clan Coordinator
BAAL Clan Bloodlord,RazoR Bladesigh

septus
Oyuncu
28 Ağustos 2004 13:36 (28/08/2004, 13:41) %0
Bnet'te oynayanlara ethereal war pike a botd yazıp verebilirsin razur eheh

Arkadaşlarıma haber veriyorum, artık ununu elemiş eleği asmışlar bile karakter gerekmediğinden katılabilirler. Turnuvada ödülden ziyade çok oyuncu ve güzel bir ortamın olması dolayısıyla iyi ve çekişmeli bir turnuva olması eminim herkese yetecektir.

Ardından hedonun dediği gibi bir lig'de fena olmaz aslında, neyse önümüzdeki maçlara bakıyoruz :p

RazoRBlades
Oyuncu
28 Ağustos 2004 13:47 %0
evet ilk olarak bir diablo 2 etkinliki tanışma ortamı ardından turnuva ve ligi kurmak gibi hedeflerimiz var. gelişmeler için RazoR a tıklayın

yaNSIma
Oyuncu
28 Ağustos 2004 16:13 %0
Kadıköy'de bilimum item satan bir yer var oradan bilimum (axe, sword vb.) alsak ve beykoz çayırında harbi duel yapsak

RazoRBlades
Oyuncu
28 Ağustos 2004 16:20 %0
mauhauha höh abi koptum burda : ) bahar şenlikleri adı altında diablo 2 güreş turnuvası da güzenleriz yeter ki sen iste

-hedon-
Oyuncu
28 Ağustos 2004 16:33 %0
evet orayı bende bliorum görmüştüm bi kerw ama bence duel ali samiyenin yeşil çimlerinde olsun yada belgrat ormanında

NumenaN
Oyuncu
28 Ağustos 2004 16:46 %0
Ya 3-4 bin dolar olsa neyse de d2 zaten bende var 30 milyonluk ödül için 200-300 mılyon orada para harcayamam.Yoksa sizi yenmek önemli değil nıhahahaha (ukala mode on )

***NumenaN:Tc clan's Administrator***
Döte giren şemsiye açılmaz (nostalji)

RazoRBlades
Oyuncu
28 Ağustos 2004 16:51 %0
ehhe Tc klan adına sen gelsen yeter nume beea eheh ödül için kafa patlatıyoz zaten oynadığınıza değecek birşey olsun istiyoruz.

Sayfa: « 1 2 3 4 »
Alana Geri Dön

Reklam: