Kullanıcı adı:
(?) Şifre:
14/10/08 11:52 Toplam 52 oyuncu 56 sunucu 584 kullanıcı siteyi görüntülemekte
Alan: Diğer Oyunlar » Tek Kişilik Oyunlar
Alana Geri Dön
.
Yazar

Konu: Doom 3 oynuyorum!!!

Lord_Revan
Oyuncu
22 Ağustos 2004 16:45 (22/08/2004, 23:12) %0
Beyler en sonunda DOOM3 e kavustum.Oyuna girdiginiz andan itibaren gerçekten çok kaliteli hazırlanmış bir menü ve intro larla karşılaşıyorsunuz.Ama oynamaya yanlış zamanda başladım herhalde çok karanlık oldugundan önünü görmekte zorlanıyorsun.Bende akşam oynamaya karar verdim.Oyun Geforce 4 MX440da rahatça çalısıyor ama 800e600de oynamak zorundasınız.Akşamı sabırsızlıkla bekliom. Aksam geldi ve DOOM3 ü doya doya oynadım.Baba ben böyle oyun görmedim.Kısaca oyun budur.Grafikler desen süper,sesler desen mükemmel,oynayıs desen kusursuz.Ama biseyi varki oyunun onuda az çok tahmin ediyorsunuzdur.KORKUNÇ.Yani Mars'ta tek başınızasınız ve bütün mürettebat,askerler,çalısanlar zombi olmus durumda korkmayıp da neyapmak lazım.Kısaca yosef yosef...

phadech
Oyuncu
24 Ağustos 2004 19:58 %0
Nightmare'de oynayın benim gibi manyaksanız bitirince çok rahat edeceğim.

Adrenomicon
Oyuncu
30 Ağustos 2004 06:14 %0
bitti...

ama zor hakikaten bide iyi makinede oynamak lazım kasışalrda dahda da kasıo oyun zaten zor

http://adrenomicon.sitemynet.com/hebelehubele/

obaaa
Oyuncu
30 Ağustos 2004 23:58 (30/08/2004, 23:59) %0
yahu kardeşim, her kapıdan çıkarken, her odaya girerken, her adımımı atarken 3, 5 ve hatta 10 kere düşünmek zorundamıyım yaa?!!?her deliğe, her bölmeye kısacası lanet üssün her köşesini 10 kere incelemek zorundamıyım?!?EVET zorundayım!!!çünkü bu DOOM 3!!!

tosya_zul
Oyuncu
02 Eylül 2004 02:49 %0
selam beyler;
bede doom 3 tıryakılerındenım ama aldıgım cd yı degıstırmeme ragmen yıne aynı sorun cıkıyor
benım makına pent. 4\2.8 ghz 256 ram ve 128 mb g-force fx 5200
ilk basta 10 dk falan oynuyom sonra her defasında hata raporu cıkıyor bu konuda bana yardımcı olusanız cok sevınırım

NemeKARDES
Oyuncu
02 Eylül 2004 03:09 %0
Yanlız oyunda kendini sürekli tekrar ettiren bi olay var.
Her yeni bi mekana girişte,bir kaç zombiyi öldürecem diye manevra yapıp,az önce bakıpta boş olarak gördügün yere(zifir karanlık) geri vites yaparak önündekini haklamaya çalışırken,arkadan bir takım yerlerine kaseye darbeler aliyorsun.
Yani harbiden beni baya gerdi -alpha labs- bölümünden sonra oynamayı kestim.

İnsan bu oyunu oynamadan önce komple bi tüy dökücü havuzuna girmeli

BarbarosEnderian
Oyuncu
02 Eylül 2004 16:10 %0
alıntı:
Gönderen: nemesis-[kardes]
Yanlız oyunda kendini sürekli tekrar ettiren bi olay var.
Her yeni bi mekana girişte,bir kaç zombiyi öldürecem diye manevra yapıp,az önce bakıpta boş olarak gördügün yere(zifir karanlık) geri vites yaparak önündekini haklamaya çalışırken,arkadan bir takım yerlerine kaseye darbeler aliyorsun.
Yani harbiden beni baya gerdi -alpha labs- bölümünden sonra oynamayı kestim.
İnsan bu oyunu oynamadan önce komple bi tüy dökücü havuzuna girmeli

ewet birader aynısı bende oluyor fitil oldum açıkçası..bu hata hakkında benim başlığım var,görürsün zaten...enable bumb maps denilen bir özellik var advanced options da,eğer onu kapatırsan herhangi bir sorun olmuyor.ama ne yazıkki detaylar ve texture yok oluyor.Böyle oynamayı kabul ediyorsan oyna.ama emin ol ki busefer de yarım saat 45 dk. sonra oyun gene hata verecek.Şahsen ben fazlasıyla uyuz oldum...eh artık herhalde patch lazım.

Always DIABLO , Forever BARBARIAN
and Legendary ENDERIAN...!

BarbarosEnderian
Oyuncu
02 Eylül 2004 16:13 %0
nemesis, bir yanlışlık oldu cevabım sana değildi, Tosya zul a yazmıştım.Artık fazlasıyla beyin a***cklaması geçiriyorum...

NemeKARDES
Oyuncu
03 Eylül 2004 02:49 %0
Önemli degil barbaros ok sagol ama senin mesajı görene kadar
kafam aynen senin tabir ettigin gibi oldu.

Bu arada tosya zulunun ram cok azmış oyuna
256 mgb ram le başlamak sizcede ufak bir sığa değilmi.?
Birde fx 5200 olanlarda mı var sadece bu olay var
merak ettim.
iyi oyunlar

Adrenomicon
Oyuncu
03 Eylül 2004 04:34 %0
alıntı:
Gönderen: Unneme[KARDES]
Önemli degil barbaros ok sagol ama senin mesajı görene kadar
kafam aynen senin tabir ettigin gibi oldu.
Bu arada tosya zulunun ram cok azmış oyuna
256 mgb ram le başlamak sizcede ufak bir sığa değilmi.?
Birde fx 5200 olanlarda mı var sadece bu olay var
merak ettim.
iyi oyunlar

fx 5200
512sd ram
celeorn 1,7 ile oynadım sorunsuz

BarbarosEnderian
Oyuncu
03 Eylül 2004 05:19 %0
alıntı:
Gönderen: Adrenomicon[SGP]

fx 5200
512sd ram
celeorn 1,7 ile oynadım sorunsuz http://adrenomicon.sitemynet.com/hebelehubele/

Baq üstad, 1GB DDR RAM,Ati Radeon 9800pro (128mb), ve p4 2.8 işlemci...1024x768 , high quality ve anti aliasing 2x olarak muhteşem hiç kasmadan çalışıyor.Ama, ammma ühhhü bir müddet sonra hata ile karşılaşıyorum..tek çarem doom3 ün yepis yeni bir PATCH i...başka çarem kalmadı herhalde

BarbarosEnderian
Oyuncu
03 Eylül 2004 05:21 %0
millet bir saniye galiba bana birşeyler oluyor...gene biraz önceki mesajım unnema ya gönderilmiştir.Kusruma baqmayın

tosya_zul
Oyuncu
04 Eylül 2004 22:48 %0
barbaros sagol ha bıde bu dedıgın yere (bumb map) nasıl gırecegım o konudada bana yardımcı olurmusun

Adrenomicon
Oyuncu
09 Eylül 2004 04:18 %0
alıntı:
Gönderen: tosya_zul
barbaros sagol ha bıde bu dedıgın yere (bumb map) nasıl gırecegım o konudada bana yardımcı olurmusun

advanced die bi sekme olması lazım grafik yarları bölümünde oradan sanırım sorunu doğru anladım cvp budur umarım

XeroN.fuuk
Oyuncu
01 Ekim 2004 15:25 %0
alıntı:
Gönderen: tosya_zul
selam beyler;
bede doom 3 tıryakılerındenım ama aldıgım cd yı degıstırmeme ragmen yıne aynı sorun cıkıyor
benım makına pent. 4\2.8 ghz 256 ram ve 128 mb g-force fx 5200
ilk basta 10 dk falan oynuyom sonra her defasında hata raporu cıkıyor bu konuda bana yardımcı olusanız cok sevınırım

kardeş 256ram olduğu için yapıyor yani ram ın az geliyor! bendede 256 ram varken öle yapıyordu bi 256 daha aldım şimdi sorunsuz

http://wwp.icq.com/scripts/search.dll?to=10007170

BarbarosEnderian
Oyuncu
04 Ekim 2004 21:59 %0
OOhh şükürler olsun oyunu bitirdim...offf o ne sinemaydı oöle yaww sanki film izledim...marine zorluk seviyesinde oyunu bitirdim..ferahladım yaa...haa bu arada doom3 için en az 512ram gerekli artık herkes biliyordur bunu.256 ile falan hiç kasmayın sinir küpü olursunuz.ekran kartına hiç girmiyorum bile....bende ekran kartımın yeni 4.9 catalyst ini yükledim bir sorun kalmadı.

oyuncuCluBBer
Oyuncu
19 Ekim 2004 00:21 %0
vay be hüseyin demek doom 3 oynuyorsun adına sevindim.sadece hüseyinin adına değil bütün doom 3 ü pc sinde oynayanlar için sevindim vay be ne güzel nokta

eLessar-53
Oyuncu
31 Ekim 2004 18:18 %0
beyler bu en son bolumdekı cyber-demon'u oldurmenın bı yolu varsa soylermısınız
kuduracam yaa

BarbarosEnderian
Oyuncu
02 Kasım 2004 02:15 %0
alıntı:
Gönderen: eLessar-53
beyler bu en son bolumdekı cyber-demon'u oldurmenın bı yolu varsa soylermısınız
kuduracam yaa

Yerinde olsam bu cevabı okumazdım, zewki kaçacaktır...birader o cyber demon ne yazık ki senin elindeki silahlarla ölmüyor.BFG 9000 bile o yaratığın tüyüne bile zarar veremiyor.Onun ilacı sadece Soul Cube...eh artık fark edersin ki etrafta durmadan ucube dandik yaratıklar geliyor.Onları öldürerek soul cube'ü 5 şarja ulaştır.Sonra yaratığa ateş et.Bu işlevi 4-5 kere tekrarla.Eninde sonunda o bıçaklar cyber demon'ın ırzına geçecektir.

gokhan_akhan
Oyuncu
19 Kasım 2004 22:50 %0
hll olsun çok harika bir oyun yapmışlar...

gokhan_akhan
Oyuncu
21 Kasım 2004 20:38 %0
bende o bölümde kaldım bu dediğin Soul Cube nerde acaba bende o silah yok galiba... geride mi kaldı?

BarbarosEnderian
Oyuncu
24 Kasım 2004 15:50 %0
alıntı:
Gönderen: gokhan_akhan
bende o bölümde kaldım bu dediğin Soul Cube nerde acaba bende o silah yok galiba... geride mi kaldı?

merak etme sen daima ilerle..geride falan kalmadı...alacaksın onu...mecbur alacaksın...!!!

sharkan
Oyuncu
24 Kasım 2004 23:06 %0
Oyunu oynarken sorun yaşayanlar; http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp buradan Nvidia'nin son detenatorunu indirerek sorundan kurtulabilirsiniz sanırım.
Evimdeki Bilgisayar:

Winfast GeForce FX5200 256mb DDR 128 Bit
P4 2.4
2*256Mb DDR 400 Ram

High Quality'de sorunsuz oynuyorum.

Kafedeki Bilgisayar:
Winfast GeForce FX5200 128mb DDR 128bit
p4 2.4
256Mb DDR 400 Ram

Minimum Qualityde sorunsuz oynuyor.

P.S: Bu bilgisayarda Nvidia'nin 61.77 Detanatoru yukludur. Nvidia Sitesinde son cikan 66.93 Detenatorunu indirebilirsiniz.

dark-delteo
Oyuncu
26 Kasım 2004 21:02 %0
Ben de dun bitirdim oyunu.Hell'e gelene kadar oyun inanilmaz basit ama sonra oyun cok zorlasiyor bir anda(gerci soul cube olunca olumsuz oluyoruz ama)ve dehset zevkleniyor.Tek sikayetci oldugum konu bosslar.Soul Cube'un guardiani son bosstan 20 kat daha guclu.E boyle olunca son savasin hic zevki kalmiyor.Sarge desen o iki rokette oldu zaten Neyse mukemmel oyun ama

Sayfa: « 1 »
Alana Geri Dön

Reklam: